Zbatimi i ligjit në Sishel merr një kërkesë për të hetuar transferimin e 230 mijë bitcoin të Onecoin

Përveç kontrollit të transferimit të pronave të kriptove, sonda pritet të analizojë blerjet që përfshijnë para në dorë, si dhe prona banimi me vlerë 10 miliardë dollarë. Sipas Agjencisë së Lajmeve të Sishelit, FCIU &#x 2019; fatura e kërkesës për një provim i përmbahet eksplorimit aktual të &#x 201C; deri në 500 milionë dollarë plaçkë Onecoin në llogarinë e kursimit të Dubait. &#x 201D;

Ky objektiv i motivuar i eksplorimit të planit të piramidës për dokumente deklaron kundrejt Onecoin në Londër, Dublin, si dhe Bruksel Ndërkohë, i njëjti regjistrim i Agjencisë së Lajmeve të Sishelit citon Tania Potter, FCIU &#x 2019; kreu i ngjarjeve të ligjshme, duke diskutuar veprimet që strategjitë e forta duhet të ndërmarrin në të kaluarën duke vendosur. Potter sqaroi:

Sistemi në fakt ka marrë një numër të dhënash, si komponent i çështjes, disa prej të cilave kërkojnë të kalojnë një procedurë konfirmimi për të njohur çdo lloj lidhjeje në internet me Sishel, si dhe pas përfundimit, një zgjedhje për veprimin e mëposhtëm sigurisht që do të të merret

Sipas Potter, sapo të jetë e plotë kjo procedurë, FCU me siguri do të vazhdojë të edukojë objektivat e Onecoin.

Problemet e hasura gjatë Hetimit të Krimeve Kripto

Në të njëjtin rekord, Potter vlerësohet me çmim që përshkruan problemet që policia zakonisht has kur përpiqet të shqyrtojë aktivitetet kriminale që janë të përkushtuara jashtë Sishelit nga ndërmarrjet me seli në vendin e vogël ishullor.

&#x 201C; Ne shohim që individët që në të vërtetë janë shkatërruar kanë blerë në të vërtetë një sistem ose me një Ndërmarrje Ndërkombëtare të Biznesit IBC në fakt ka një përfaqësues të regjistruar në Sishel, blerjet megjithatë nuk bëhen pikërisht këtu, kështu që është e vështirë për ne ndjek individin që ka promovuar ose përkushtuar në të vërtetë veprën penale, &#x 201D; ajo pohoi.

Cilat janë idetë tuaja për këtë përrallë? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Lexo artikullin:  Fillimi i Afrikës së Jugut synon të mbrojë tregtarët nga luhatjet e çmimeve të kriptos

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju