Zhvendosja e Shapave në Shpërndarjen e Modelit të Korporatave, Platforma Airdrops FOX Shenjat për Komunitetin e Përdoruesve

Zhvendosja e Shapave në Shpërndarjen e Modelit të Korporatave, Platforma Airdrops FOX Shenjat për Komunitetin e Përdoruesve

Shapeshift po ndryshon, sipas një postimi aktual nga pronari i saj, dhe gjithashtu firmës '& rsquo; Deklarata në lidhje me një ajër të sistemit '& rsquo; Simbolet indigjene të FOX për klientët e Shapeshift. Qarkullimi i FOX tregohet për ta bërë sistemin në pronësi të komunitetit dhe gjithashtu të kontrolluar nga pronarët e FOX.

Zhvendosja e formës '& rsquo; Informacioni aktual përputhet me firmën '& rsquo; ndryshojnë drejt rënies së rregullave të KYC në janar 2021, dhe gjithashtu duke ndryshuar drejt një shërbimi krejtësisht jo të kujdestarisë. Në mes të prillit, Bitcoin com News raportoi për Shapeshift që përdor Thorchain për swap-e të pakapura me shumë zinxhirë. Më 14 korrik, Erik Voorhees përshkroi saktësisht se si firma me siguri do të likuidonte plotësisht kornizën e saj të biznesit.

"& Ldquo; Me një sy drejt së ardhmes, Shapeshift në të vërtetë ka filluar decentralizimin," skicoi & rdquo; Voorhees. & ldquo; Shapeshift është me burim të hapur çfarëdo, dhe [dhe] Shapeshift '& rsquo; I gjithë korniza e biznesit sigurisht do të zgjidhet ". & rdquo; Voorhees vazhdoi duke përfshirë se decentralizimi sigurisht që do të marrë ca kohë dhe gjithashtu sigurisht që do të jetë një progresiv "& ldquo; procedura gjatë muajve të ardhshëm. "& rdquo;

& ldquo; Më shpejt sesa shumë prej nesh e pranojnë, ne po i afrohemi një sistemi monetar të hapur, të pandryshueshëm, "& deklaroi Voorhees. & ldquo; Filloi me (*) si para të gatshme të pandryshueshme, megjithatë nuk e bën & lsquo; t mbaroj atje. (*) përfundon kur kemi një sistem të tërë parash, borxhi, dhe gjithashtu me vlerë shkëmbimi që regjistrohet nga asnjë entitet kryesor, dhe gjithashtu i nënshtrohet asnjë flamuri. " & rdquo; Pronari i Bitcoin përfshinte: Itshtë një sistem që pajis secilin prej njerëzimit në mënyrë të barabartë, ashtu si matematika mbi të cilën është zhvilluar. Shapeshift thjesht po shikon këtë modë dhe po ashtu vendos në mënyrë të përshtatshme.

FOX Shapeshift me 24% në 2

në momentin e kompozimit, secila shenjë FOX po tregtohet për $ 0.54 për simbol dhe gjithashtu preku një lartësi të të gjitha kohërave (ATH) me 1.65 $ secila në Rritja e Mbajtësve 05, 2021. Simbolet e FOX janë poshtë 67.27% duke marrë parasysh zotërimin e kripto "& rsquo ; s ATH 3 muaj më parë. Ditë

Në të dhënat zbulojnë se shenja ERC20 ka parë në të vërtetë 69,167 transferime në ditë dhe gjithashtu ka 27,521 pronarë (adresa speciale) që posedojnë FOX sot. Informacioni i Prillit edhe më shumë zbulon shumëllojshmërinë e pronarëve të FOX të ngritur me 24.25% nga Etherscan 13 në të 15-të. Rritja e ndryshimit të rrymës për t'u tregtuar në Uniswap, FOX mund të tregtohet në sistemin e shkëmbimit të decentralizuar (dex) Coingecko. Dokumentet e padëshiruara zbulojnë se FOX në të vërtetë ka parë 2.3 milion dollarë profesione në të

Ç'mendoni për 24 orët e fundit. Ndryshimi i rrugës mendoni për Le '& rsquo; Zgjedhja për të likuiduar versionin e biznesit dhe gjithashtu të jetë një sistem në pronësi të komunitetit?

ne njohim se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju