A duhet që tregtarët të hedhin një vështrim në Cardano nga objektivi i suksesit

Shumë në kripto-hapësirë ​​mendojnë se Cardano është ndër altcoin-et kryesorë të tregut. Disa madje e quajnë atë '' Vrasësi Ethereum '', megjithatë askush në fakt nuk e ka krahasuar kurrë atë me Bitcoin

Ndërsa dallimi midis veprimit të kostos së BTC dhe ADA është gjigant, suksesi është një element tjetër i kontrastit. Dhe, do të duket se Cardano aktualisht po shkëlqen në këtë drejtim, duke i bërë mbajtësit e ADA më fitimprurës sesa ato të BTC.

Këto metrika do të na ndihmojnë të kuptojmë se cili zotërim do të jetë më fitimprurës për të ecur përpara.

A është Cardano më fitimprurës se Bitcoin?

Me sa duket, po. Ky arsyetim buron nga informacioni në zinxhir i cili zbulon bilancin tipik në çdo adresë të të dyja këtyre monedhave. Në atë moment, Cardano po shijon një ekuilibër më të madh për adresë sesa Bitcoin. Bilanci tipik për adresat e mbajtësve të ADA vjen afër 22,854 dollarë, ndërsa për mbajtësit e BTC është 19,570 dollarë.

Ky dallim prej $ 3k tregon se Cardano është shumë fitimprurës sesa monedha e mbretit sot. Kur zakonet e financuesve luajnë një rol gjithashtu. Por ka të bëjë me adresat, BTC ka adresa shumë më të mëdha aktive sesa ADA. Zero, gjithashtu ka një larmi më të madhe adresash me një

Në (0) bilanc se ADA. E vërteta Cardano, gjatë 48 orëve të fundit, adresat pa bilanc të Bitcoin ishin në një numër të plotë. Kjo, nga ana tjetër, ka më shumë se 400k deri në 500k adresa pa bilanc çdo ditë.

Kjo do të zbulojë se financuesit e ADA janë shumë më të mirëfilltë dhe më të mëdhenj në lidhje me potencialin e altcoin sesa financuesit e BTC. Bitcoin, pavarësisht nga e vërteta se 16% më shumë adresa Cardano mbeten në të ardhura në kontrast me të

Këtu, kryesisht për shkak të normave të larta të BTC. Kjo, vlen të theksohet se si kriptomonedhë më e rëndësishme në botë, BTC është objektivi i modeleve të njohura.

Shkuarja shton një ecje në përfshirje, megjithatë jo gjithmonë një nxitje në investimet financiare. Cardano përpara - - Bitcoin ose

Me?

Meqenëse tubimi aktual duke shtypur të dy kriptot në veri dhe duke mbajtur parasysh metrikat e tjera, përfundon të jetë sfiduese për të deklaruar që njëri prej tyre të jetë shumë më i mirë se tjetri. Cardano fillimi i tubimit, Bitcoin në fakt është rritur me rreth 25% ndërsa Even ishte rritur me 32%, në kohën e shtypit.

Sidoqoftë, në tabelën MVRV, BTC ishte disi më e madhe se ADA, megjithatë sa i përket vlerave të tyre, të dyja duket se janë mjaft fitimprurëse sot. Cardano, me marrëveshje të mençura që kanë të bëjnë me rrjetin Kur shpejt, gjërat mund të ndryshojnë. Cardano që ndodh,

Klientët e mundshëm mund të përfundojnë të jenë më përfitues. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju