Silta Finance - Normat konkurruese të interesit dhe kujdesi i shpejtë i duhur, tërheqin kompaninë financuese të projektit drejt kredive kripto

Silta Finance - Normat konkurruese të interesit dhe kujdesi i shpejtë i duhur, tërheqin kompaninë financuese të projektit drejt kredive kripto pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Silta Finance, një ilaç krejt i ri i huamarrjes DeFi, vë vështirësi në fushën financiare konvencionale &#x 2019; Kontrolli i financimit të projekteve duke zbuluar një bashkëpunim me kompaninë e rritjes WEnergy Global me seli në Singapor.

WEnergy Global në fakt ka pranuar të kontrollojë shërbimet e huamarrjes së kriptomonedhave për financimin e projektit të aksesueshmërisë. Kompania është në partneritet me Silta, një start-up krejt i ri që bashkon DeFi me financimin e objekteve. Silta u ofron institucioneve huadhënëse DeFi akses në një kurs të ri të zotërimit aktual, duke degëzuar kozmosin e investimeve financiare dhe duke ofruar norma konkurruese interesi. Me këtë pazar, WEenergji Global me siguri do të jetë ndër konsumatorët e parë që do të ketë akses shumë të hershëm në Silta &#x 2019; Ilaçi krejt i ri DeFi.

Silta ndihmon me huamarrjen për ndërtimin e llojeve të ndryshme të pronave të objekteve në një strukturë financimi projekti. Huamarrësit mund të dërgojnë aplikime për kredi për vetura dhe Silta kryen një vlerësim rreziku dhe kryen një analizë të historisë së kredisë. Bazuar në këtë informacion, fletëvotimet e lagjes Silta mbi të cilat duhet të financohen detyrat. Kushdo që mban kriptomë mund të shtojë në Silta &#x 2019; s pishinë kredie për makina dhe merrni pagesa rutinë të interesit.

Përveç ofrimit të normave konkurruese të interesit, Silta synon të shpejtojë ndjeshëm procedurën e kujdesit të duhur. Krijuesi i Silta, Ben Sheppard, me më shumë se 12 vjet përvojë në fushën e financimit të projektit dhe PPP (publik &#x 2013; bashkëpunim ekskluziv), vëren:

&#x 201C;Silta ofron detyrim financiar për një projektues projekti dhe merr një kosto për marketingun e atij detyrimi financiar. Dallimi nga financat konvencionale është se konsumatorët nuk kërkojnë të paguajnë kosto që mund të hasin miliona thjesht për institucionet kredituese &#x 2019; blerjen e zgjidhjeve këshilluese dhe për analizën e besueshmërisë së kredisë. Shpenzimet e larta të blerjes janë arsyeja kryesore që detyrat me përmasa më të vogla të bazuara në teknologjitë moderne krejt të reja dhe miqësore me mjedisin e bëjnë atë të vështirë për të marrë para. PPP lite i tillë është vendi i mrekullueshëm për Siltën për faktin se institucionet financiare nuk mund të ndihmojnë shpejt me detyrimin financiar ndaj këtyre lloj detyrave. &#x 201D;

Detyrat më të vogla të PPP-së, veçanërisht ato në situatat ekonomike të krijuara, nuk përfshinin vazhdimisht veprime ligjore - në të drejtat ligjore, siç janë garancitë e mbështetura nga qeveria federale. Pa shtresa të tilla të shtuara të mbrojtjes, kostot e rrezikut të përdorura nga institucionet kredituese mund të jenë jashtëzakonisht të larta, duke i bërë kreditë të shtrenjta. Kjo është ajo që Silta synon të ndryshojë.

WEnergy Global planifikon të bëjë një aplikim financimi në varietetin 8-10 milion USD me Silta Në marrëveshjet e mëparshme me institucionet e saj kreditore, WEnergy Global ka përfunduar dhe shlyer plotësisht kreditë e saj brenda 5 viteve me të gjitha shlyerjet e bëra në kohën e duhur. Për profilin e projektit që afrohet në Azinë Juglindore, WEnergy Global dhe Silta përdorin një normë interesi në grupin 5-6% me një kohëzgjatje shlyerjeje 6-8 vjet.

Silta dhe WEnergy Global ndajnë një interes solid për objektivat ESG (Mjedis, Social, Qeverisje) dhe synojnë të bëjnë një dallim produkti në individë &#x 2019; s jeton. Qëllimi në këtë pjesëmarrje të parë është të kuptojmë një efekt investimi financiar në një profil që përfshin mini-rrjetet me energji të rregullt për të aktivizuar lagjet jashtë rrjetit, të krahasueshme me Projekti Sabang në Palawan në Filipine, u krijua një projekt i parë, monoksidi i karbonit dhe monoksidi i karbonit i drejtuar nga WEnergyGlobal

Vizioni për Silta është të ofrojë financa në llojin e detyrimit financiar ndaj detyrave PPP të listuara më poshtë grupit 100 milion USD. Sigurisht që do të ketë një sërë zërash investimesh financiare që u ofrohen institucioneve kredituese. Disa nga pishinat e kredisë së makinave sigurisht që do t'i shtojnë detyrat me efekt të lartë të llojit me të cilin po merret WEnergy Global. Të tjerët sigurisht që do të synojnë të kënaqin standardet e qëndrueshme të ESG me avantazhet e përfshira, si dritat rrugore me efikasitet energjie, me mundësinë për të ulur normat e aktivitetit kriminal.

Për të ardhmen e financimit të projektit duke përdorur DeFi, Atem Ramsundersingh, CEO i WEnergy Global dhe Menaxher i mëparshëm i Programit të Grupit të Bankës Botërore, thotë: &#x 201C;Modifikimi i fuqizimit ka të bëjë me lejimin e financuesve në mbarë botën për të kontaktuar me individë dhe shërbimet e tyre në vende të largëta në situata ekonomike që krijohen, në mënyrë ideale në kohën aktuale. Kjo me siguri do të rrisë mënyrën e qëndrueshme të jetës dhe performancës, e cila kërkohet aq shumë për të zhvilluar një glob shumë më të mirë që të gjithë ne dëshirojmë ta shohim. Financimi sigurisht që do të përmirësohet nga ekipe të decentralizuara financuesish që sigurisht do të përshpejtojnë ekzekutimin e objektivave të rritjes afatgjatë. &#x 201D;

Një ekzekutim model i ilaçit Silta sigurisht që do të shfaqet më vonë këtë vit, duke lejuar shokët si WEnergy Global të eksplorojnë ilaçin që nga fillimi. Me një larmi në rritje të konsumatorëve nga Azia Juglindore dhe Rajoni i MENA-s që shfaqin një interes të etur për Silta, qëllimi është që të shënohet financimi i parë i financimit të projektit deri në tremujorin e dytë të 2.

 0;

Lexo artikullin:  NFT -të mund të jenë një rrugë e shkëlqyer për të tërhequr femrat në kripto, thotë Lavinia Osbourne

Ky është një njoftim për lajmet. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti të lidhur me kompaninë e reklamuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët e saj ose zgjidhjet. të shkaktuara nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj përmbajtjeje, artikujsh ose zgjidhjesh në ueb të diskutuara në prezantimin e gazetarisë.

Dëgjoni Podcast -in aktual të Bitcoin:

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju