Qeveritë e zgjuara do të "fillojnë të grumbullojnë dhe nxjerrin bitcoin" në masën që…

Bitcoin rriti adoptimin institucional dhe një fazë rregullatore që përparon vazhdimisht, mund të përfundojë duke qenë dukshëm e qartë se shumë kombe në të gjithë botën mund të mos jenë në gjendje të ndalojnë Max Keizer.

Duke folur atëherë, a mund të jetë strategjia e tyre e ardhshme? Anthony Pompliano tek eksperti Bitcoin Bitcoin Capital, në vend që të përpiqet të rrisë analizën e tyre kundrejt pronës kryesore dixhitale, qeveritë federale duhet të merren vetë me bandën e BTC.

Më tej në një podkast të organizuar nga 'qeveritë e zgjuara', krijuesi i

Kjo deklaroi se metoda përpara për miratimin e Bitcoin në SHBA do të ishte përmes qeverisë federale duke grumbulluar këto monedha dhe duke e kthyer vëmendjen drejt rritjes së aktiviteteve minerare në vend. Keiser duke deklaruar konceptin e tij të luftërave të hash, në të cilat Ai do të merrte pjesë në hash konkurrues si përfundon duke qenë një organizatë më shpërblyese, tha ai,

është metoda që duhet menduar për një komb të botës së parë kur bota riorganizohet në bazë të adoptimit kinez, sipas Kinës Interesante është diskutuar edhe më shumë për konceptin e tij novator pasi, Teksasi Një hyrje në këtë tregon se aktualisht është hapur nga

Tashmë eksodi i minatorëve, ku goditja e qeverisë federale kërkoi që një pjesë e madhe e minatorëve të BTC në Bitmain të kërkonin zona alternative për të filluar një biznes. Blockcap, të shumta në të vërtetë janë mbështetur në shtetin jugor të Argo Blockchain, për shkak të bollëkut të burimeve të rinovueshme, kostove relativisht të ulëta, tregut të pakontrolluar dhe lagjeve dhe ligjvënësve kripto-miqësorë. Minierat e Mëdha Amerikane, biznesi kryesor i minierave si Compute North, Riot Blockchain , Whinstone,

Ish -Teksasi, Layer1, "një përshpejtues i madh për krijimin e vendeve të punës dhe rritjen e qëndrueshme ekonomike në shtet", Greg Abbott, dhe

Një tjetër aktualisht ka filluar të transferohet në shtet, në mes të interesit më të madh nga qeveria federale e shtetit. Guvy Wyoming kishte komentuar më herët se lëvizja e tregut të minierave atje ishte

Gjendja ndërkohë që aktualisht guv Sipas saj në të njëjtën mënyrë ka qenë gjithashtu mirëpritur kryesisht nga biznesi i minierave të bitcoin. Rasti Keiser në fjalë është evropian, i cili aktualisht aktualisht është përshëndetur si kryeqyteti kripto i kombit për shkak të legjislaturës së tij përfituese, pranisë së një banke kripto dhe bollëkut të shërbimeve kripto. Qeveritë federale amerikane në të gjithë kombin në të vërtetë në realitet kanë qenë më proaktive në kuptimin dhe adoptimin e BTC. Nëse në Teksas, SHBA ka një përfitim mbi vendet Wyoming si

Lexo artikullin:  Shkëmbimi i kriptove FTX zgjerohet në Bahamas me regjistrim të ri

shtetet gëzojnë një autonomi substanciale dhe mund të bëjnë presion përmes ligjeve për të cilat qeveria federale mund të ketë kujdes. (*) shtetet më të mëdha si (*) dhe (*) marrin drejtimin, shtetet me përmasa më të vogla mund të ndjekin shembullin e tyre në masën që qeverisë federale i kërkohet të gjunjëzohet. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju