Burri i Afrikës së Jugut humbet vlerën e Bitcoin prej 900,000 dollarësh pasi fshiu aksidentalisht çelësat

Mbajtja e Bitcoin është thjesht e krahasueshme për sa kohë që pronari nuk i lëshon çelësat e tyre. Extremelyshtë jashtëzakonisht jetike kur ka të bëjë me mbajtjen për të siguruar që çelësat e një personi të mbrohen. Kjo ndodh që kur çelësat janë derdhur, nuk ka asnjë shans për të rikuperuar monedhat e derdhura. Kjo është sa e mbrojtur është rrjeti Bitcoin. Kjo vlen për një burrë të Afrikës së Jugut që në fakt kishte hequr aksidentalisht çelësat e çantës së tij që përmbante 20 BTC.

Një rekord nga MyBroadband përputhet me përrallën e 24-vjeçarit Mark Michaels (emri i ndryshuar), një stilist dixhital nga Pretoria, Afrika e Jugut, që në fakt kishte fshehur sekretin në çantën e tij, e cila kishte 20 bitcoin në të. Michaels në fakt e kishte nxjerrë BTC 10 vjet më parë kur ai ishte ende i vogël dhe gjithashtu atëherë, BTC nuk kishte vlerë të mjaftueshme.

Lexim i lidhur | A funksionojnë rastet COVID-19 si një sinjal tregtar Bitcoin?

Monedhat ishin akoma shumë të lehta për tu minuar dhe gjithashtu Michaels kishte nxjerrë plaçkën e tij duke përdorur një kompjuter që kishte një kartë grafike Nvidia GeFor ce GTS 250. Bitcoins nuk ishin aq të lehtë për t'i kushtuar atij faktori. Dhe sipas Michaels, ato nuk vlenin shumë dhe gjithashtu ai në fakt ishte lodhur pasi sistemi kompjuterik nuk mund të përdoret për shumë gjëra të tjera gjatë nxjerrjes së monedhave.

Si i humbi çelësat e tij

Michaels në fakt ishte kthyer për të parë bitcoin -in e tij 7 vjet pasi ai në fakt i kishte nxjerrë ato kur BTC në të vërtetë kishte goditur 1,000 dollarë për monedhë, kjo është kur ai e kuptoi gabimin e tij serioz. Michaels supozon se ai në fakt e kishte mbajtur BTC -në e tij të nxjerrë në aplikacionin fillestar të softverit të çantës bitcoin. "Unë mendoj se kam përdorur aplikacionin fillestar të çantës Bitcoin," tha Michaels. "E cila kishte nevojë për një sekret të xhepit dhe fjalëkalim për të fituar qasje."

Lexim i ngjashëm | Vera e nxehtë e Bitcoin, por pse Altcoins janë në rikthim

Lexo artikullin:  Zyrtarët rusë mbështesin idenë e njohjes së minatorëve të kriptove si sipërmarrës

Merrni 110 USDT Futures Bonus absolutisht falas!

Ndërsa 24-vjeçari nuk mund të mbajë mend saktësisht për sa kohë i kishte nxjerrë monedhat, ai mendon se i ka nxjerrë për një numër javësh deri në disa muaj. Në atë faktor, ai në fakt kishte arritur të nxirrte afërsisht 20 bitcoin. Tërësia e monedhave vlente sa i përket 58 centëve të Afrikës së Jugut kur Michaels e kishte nxjerrë atë në fakt, që ishte shumë pak.

Kur u kthye për të marrë monedhat 7 vjet më vonë, Michaels nisi të kishte bërë një gabim të rëndë. Hard disku ku ruheshin të dhënat që mbanin monedhat në fakt ishte formatuar. Përpjekjet për të rikuperuar dokumentet fillestarë nga hard disku të verifikuara të padobishme pasi disku aktualisht ishte aktualisht i formatuar dhe gjithashtu i redaktuar disa herë atëherë.

Leximi i lidhur | Ja çfarë nënkupton niveli i inventarit të këmbimit të Bitcoin për tubimin e demit

"Unë kam parasysh mbledhjen e të gjithë disqeve, kartave të kujtesës, CD -ve, dhe DVD -ve, në shtëpinë tuaj dhe gjithashtu duke kaluar me shumë kujdes secilën prej tyre. Kjo zgjati rreth një javë. Unë gjithashtu u përpoqa të ekzekutoja aplikacionin e softuerit të rimëkëmbjes së informacionit në hard diskun tim kryesor, por kjo nuk ishte shumë e dobishme. Pas kësaj, ajo makinë në fakt ishte formatuar dhe ricikluar disa herë. "

Duke mos u larguar nga Bitcoin

Michaels aktualisht ka bërë qetësinë e tij me këtë humbje. Meqenëse ai kurrë nuk u përfshi në kriptomonedhë, për të, ishte më shumë në lidhje me aftësinë për të përdorur një teknologji të mrekullueshme moderne. Michaels ende aktualisht ka kriptovaluta të ndryshme. Edhe pse projektuesi dixhital nuk blen në mënyrë proaktive kripto. Extrashtë ekstra thjesht "të ngatërrohesh në tregje dhe të shikosh se si ndryshojnë pikat".

Sipas Michaels, ai ende nxjerr kriptovaluta, por joBitcoin Detyrat e tij ekzistuese të minierave përqëndrohen në Ethereum Por pikërisht kur pajisjet e tij nuk po përdoren, ai e përdor atë për të nxjerrë për kripto. BTC e Michaels sigurisht që do të ishte rreth 900,000 dollarë në normën e sotme prej 47,000 dollarë për BTC.

Lexo artikullin:  Bitcoin hidhet drejt 49 mijë dollarëve mes frikës se 5%-inflacioni plus është këtu për të qëndruar

Grafiku i çmimeve të Bitcoin nga TradingView.com

BTC e Michaels sigurisht që do të meritonte 900,000 dollarë në kostot e sotme | Burimi: BTCUSD në Trading View.com

Përafërsitë aktuale e vendosin shumëllojshmërinë e derdhjes së BTC në 20% të të gjithë furnizimit rrjedhës prej 18.5 milion BTC. Pjesa më e madhe e kësaj është nga adoptuesit shumë të hershëm që në fakt kishin injoruar kryesisht kriptomonedhën pasi e morën atë si rezultat i vlerës së monedhave në atë kohë. Kur u kthyen, zbuluan se në të vërtetë kishin hedhur çelësat e çantave të tyre. Një situatë e spikatur e kësaj është James Howells, i cili në fakt kishte hedhur një hard disk me 7,500 bitcoin në të.

Grafik nga Trading View.com .

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju