Rregullatori i Afrikës së Jugut "mirëpret" vendimin e Binance për të përfunduar disa shërbime në vend

Në një deklaratë, FSCA rekomandoi që veprimi i shkëmbimit të kriptomonedhës të ndiqte atë të mbajtur &#x 201C; vlerësime efikase &#x 201D; me rregullatorin. Siç është raportuar më parë nga Bitcoin com News, Binance zbuloi se po përfundonte disa nga shërbimet e saj në Afrikën e Jugut në mënyrë që të ndiqte ligjet.

Në paralajmërimin e tij të parë që e motivoi Binance -in për të vepruar, FSCA pohoi se shkëmbimi i kriptove në fakt kishte hedhur poshtë disa legjislacione të tregut monetar të përbërë nga Akti i Tregjeve Financiarë (FMA) përveç Këshillit Financiar si dhe Aktit të Shërbimeve Ndërmjetëse, 2002 (FAIS Act) )

Prandaj, si komponent i aktiviteteve rehabilituese që kërkoheshin nga FSCA, Binance edukoi pronarët e shtëpive të Afrikës së Jugut më 8 tetor se ata me siguri nuk do të jenë në gjendje të hapin nënprodukte tregtare të reja të përbëra. Në të njëjtën kohë, shkëmbimi gjithashtu edukoi të gjithë pronarët e llogarive ekzistuese që aktualisht tregtojnë nënprodukte që këto kërkojnë të mbyllen brenda 90 ditëve nga njoftimi.

Afrikano -jugorët paralajmërohen kundër investimeve me platforma të parregulluara

Ndërkohë, në të njëjtën deklaratë për shtyp, FSCA këshillon edhe një herë afrikano -jugorët për kërcënimet e shpenzimeve duke përdorur entitete të pakontrolluara. Deklarata diskuton:

Edhe një herë, FSCA paralajmëron publikun që duhet të mendojë për blerjet e tregut të blerë, pasi ta bëjë këtë vetëm me një Ofrues të Shërbimeve Financiare të regjistruar siç duhet.

Rregullatori gjithashtu inkurajoi kapitalistët e mundshëm që të vërtetojnë statusin e çdo lloj ofruesi duke telefonuar numrin e tij pa pagesë ose duke parë një faqe në internet.

Cilat janë idetë tuaja në lidhje me këtë përrallë? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju