Rregullatorët e Koresë së Jugut paralajmërojnë dhjetëra shkëmbime të huaja në përputhje me rregullat e reja

Rregullatorët e Koresë së Jugut paralajmërojnë dhjetëra shkëmbime të huaja në përputhje me rregullat e reja

Hyrja në shkëmbimet e kriptovalutave me bazë në të huaj mund të refuzohet dhe platformat mund të merren me ekzaminime kriminale në Korenë e Jugut nëse ato veshin '& rsquo; t'i përmbahen''kombit & rsquo; Udhëzime krejt të reja për sektorin. (*) e kërkesave thelbësore është të regjistroheni me një kompani kundër pastrimit të parave, Koreane (FIU), nga Njësia e Inteligjencës Financiare 24. Të tjerët i këshillojnë ata për angazhimet e tyre, FIU në të vërtetë dërgoi një njoftim për 27 subjekte me shënjestër të operacioneve të tregtisë kripto

Për shtetasit, Koreja (FSC) zbuloi Komisionin e Shërbimeve Financiare, vlerësim me çmim nga udhëzimet e Hënë të Egjencisë Korea Herald të përqafuara më parë këtë vit gjithashtu kanë nevojë për shkëmbime për të ditur çertifikatat e sigurisë, megjithatë askush nuk e ka fituar ende një të tillë, deklaruan autoritetet. Komisioni theksoi se forexes do të ndalet operacionet e shërbimit në

SinceKorea 25 nëse nuk regjistrohen në FIU. Aktivitetet e shtatorit do të shkaktojnë akuza, të përbëra nga deri në 5 vjet burg dhe një gjobë që mund të arrijë 50 milion fitime të paregjistruara (mbi 43,000 dollarë). Koreane një deklaratë dërguar parlamentit Në, FSC përpunoi: Aktivitetet e Komitetit të Politikës Kombëtare të kryera nga shkëmbimet e kriptovalutave jashtë vendit që synojnë konsumatorët rajonalë pa raportuar tek

Biznesi —– një sistem kundër pastrimit të parave nën Njësinë e Inteligjencës Financiare —– janë të ndaluara nën Komisionin e modifikuar të Shërbimeve Financiare për Aktin dhe Raportimin. Përdorimi i Informacionit të Specifikuar të Transaksionit Financiar ”& rsquo; s modifikuar

Afrimi i afateve të përputhshmërisë me pak shkëmbime që përmbushin kërkesat e reja

Koreja e Jugut ka punuar në Fondin e Fondeve të Veçanta 25, megjithatë do të zbatohet në Mars pas një kohëzgjatje gjashtë mujore. Shtatori i aranzhimeve të tij të azhurnuara ka nevojë për shkëmbime kriptovalutash për të punuar së bashku me mbështetjen e brendshme në lëshimin e emrave të vërtetë përfaqësojnë përdoruesit e tyre. Një tjetër kombi '& rsquo; S kryesojnë 4 platforma tregtare të monedhave —– Ndërsa, Bithumb, Upbit dhe Coinone —– kanë mbrojtur në të vërtetë bashkëpunime me bankat industriale, shkëmbime të shumta me përmasa më të vogla kanë të bëjnë me mbyllje. Bankat e Korbit kanë frikë nga ekspozimi i drejtpërdrejtë ndaj pastrimit të parave të parave, piraterisë, mashtrimeve dhe të tjera rreziqet e lidhura me kripto.

Lexo artikullin:  Nisja e produktit Safemoon godet një pengesë, projekt i bombarduar nga akuzat, komuniteti shmang kritikat

Rregullatorët e Koresë së Jugut paralajmërojnë dhjetëra shkëmbime të huaja në përputhje me rregullat e reja

Koreane udhëzimet krejt të reja, ato '& rsquo; Do të jem i përgjegjshëm për vlerësimin e një platforme kripto "& rsquo; hapja dhe mundësia e veprimtarisë kriminale. Për të lehtësuar përgjegjësinë për shkeljet e dedikuara përmes shkëmbimeve kripto me të cilat ata merren me sa duket u refuzua nga rregullatorët e Kërkesave më parë këtë muaj. Koreane në

Sipas, FSC po përgatitet të dërgojë standarde në lidhje me udhëzimet krejt të reja për operatorët e huaj kripto që ofrojnë shërbime në vend. "& Ldquo; Korea Herald jashtë vendit shkëmbimet e kriptomonedhave u shërbejnë konsumatorëve rajonalë me zgjidhjen e monedhës së fituar, ata duhet të regjistrohen në FIU dhe t'i përmbahen qeverisë federale" & rsquo; standardet për të shmangur pastrimin e parave të gatshme ", & rdquo; FSC If-soo informoi ligjvënësit kohët e fundit. Kryetari Eun Sung '& rsquo; Rregullatori monetar po forcon pozicionin e tij mbi ofruesin e huaj të kriptove pasi autoritetet në një larmi juridiksionesh të tjera, të përbërë nga

Koreja e Jugut, Italia, Britania e Madhe, Lituania, Japonia dhe Gjermania lëshuan paralajmërime ndaj Polonisë, botës '& rsquo; Platforma kryesore tregtare e pronave dixhitale. Hapat rregullues të binance që kanë të bëjnë me larminë e shkëmbimit nga pezullimi jetësor i shkurtër i operacioneve deri te kërkesat më të rrepta të raportimit, shënimet e reja të përditshme, duke ekspozuar një goditje ndërkombëtare në rritje në treg. Koreane '& rsquo; pikëpamja juaj për markën e re

Cilat udhëzime për shkëmbimet e kriptomonedhave? Koreano Jugore idetë tuaja mbi temën në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë. Ndani

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju