Tregu NFT i Spaceseven që ndryshon lojën

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Kohët e fundit, më 23 nëntor, SpaceSeven prezantoi tregun e saj të avancuar NFT. Tregu i SpaceSeven është fillestari i llojit të tij &#x 2014; në mesin e pakicës &#x 2014; përndryshe i vetmi ecommerce i shkallëzuar, sistemi i çertifikuar plotësisht rregullativ.

Duke integruar teknologjinë moderne efektive të tregut NFT nga Tacans, një shtëpi e avancimit të Softuerit me bazë në Zvicër, dhe gjithashtu Venture Builder, me një strukturë Kërkim dhe Zhvillim në Ukrainë dhe gjithashtu sistemin kryesor të blockchain Concordium, SpaceSeven realizoi një treg të nivelit të parë NFT që parashikohet në thelb të ndrysho muzikantë &#x 2019; ekspozimi i drejtpërdrejtë dhe gjithashtu njohja.

Me sistemin blockchain Concordium, SpaceSeven ka aftësinë të përdorë kostot e reduktuara në mënyrë dramatike të gazit &#x 2014; në fakt një pjesë e çmimit të Ethereum ose procedurave të ndryshme të vërtetimit të punës &#x 2014; dhe gjithashtu në të njëjtën kohë promovoni normat e blerjeve që janë 10 herë shumë më të shpejta.

I mbushur me një sërë atributesh që ndryshojnë lojën si &#x 2018;Universes &#x 2019; që ofrojnë përvoja unike përmes galerive unike të përshtatura, SpaceSeven padyshim po ripërcakton tregjet NFT siç i kemi kuptuar ne. Tregu i lejon individët të përfshijnë shpejt NFT-të nga rrjete të shumta dhe gjithashtu mbështet shlyerjen duke përdorur kripto-kartën dhe gjithashtu kartën bankare.

Kush është prapa SpaceSeven?

SpaceSeven është një treg NFT me shumë blloqe i zhvilluar nga Tacans me Concordium si bllokun e tij kryesor. Ndryshe nga blockchain të tjerë të ndryshëm, Concordium është një blockchain me qendër Reg-DeFi me Layer 1 me një shtresë ID në shkallën e procedurës dhe gjithashtu përfundim të shpejtë dhe gjithashtu të vërtetë. Kjo sugjeron që Concordium mund të lëshojë një stil KYT të përqendruar te privatësia që mbron individët zyrtarë, por në të njëjtën kohë, ai mund të tërheqë privatësinë e marrëveshjeve të veçanta nëse kërkohet për faktorët e sigurisë.

Konkordiumi &#x 2019; Komuniteti i vetëm i një lloji ka inkurajuar në fakt Tacans, kontraktuesin e përpjekjeve, të prezantojë SpaceSeven, një treg NFT që është vërtet i qëndrueshëm, i mbrojtur dhe gjithashtu në përputhje me rregullat.

Lars Seier Christensen &#x 2013; Bashkëthemelues dhe Kryetar i Grupit të Concordium dhe gjithashtu SpaceSeven

&#x 201C; Unë kam qenë në fakt financiere, entuziast, por edhe entuziast i artit prej disa vitesh. Në fakt, nuk kam parë kurrë një shans më të mirë për teknologjinë, arritjen e blerësve krejt të rinj, stileve të reja inovative, si dhe rrjedhave shtesë të fitimeve për galeritë dhe gjithashtu muzikantët sesa përparimi ekzistues në sektorin NFT. SpaceSeven është pagesa jonë për këtë shans historik. &#x 201D;

Çfarë problemesh zgjidh SpaceSeven?

Me Concordium si zinxhirin e tij kyç, SpaceSeven goditi terrenin duke mbajtur mjetet juridike për të kapërcyer pengesat kryesore në këtë sektor.

pajtueshmërisë rregullatore

Lexo artikullin:  Partnerët Panther me ShapeShift për të shtuar privatësi ndërvepruese në DeFi dhe Web3

Projektuar me një shtresë të integruar identifikimi të klientit në shkallën e procedurës, Concordium sigurohet që një individ &#x 2019; Identifikimi i tij është i vërtetuar dhe gjithashtu çdo blerje është e gjurmueshme. Megjithatë, stili i tij i provës me njohuri zero siguron që 2 ngjarje të mund të përfshihen dhe gjithashtu të negociohen pa zbuluar detaje të padeklaruara të palës tjetër.

Tarifa të ulëta dhe gjithashtu fikse

Konkordiumi &#x 2019; Kostot e blerjes janë të dallueshme dhe gjithashtu nuk lidhen me vlerën e një zotërimi. Në vend të kësaj, ata kujdesen dhe gjithashtu mbështeten menjëherë në procedurë. Dizajni i provës së aksioneve i inkorporuar me pajisjet e motivimit siguron që shpenzimet e blerjes të mbeten të reduktuara dhe gjithashtu të kujdesen për to.

Neutraliteti i rrjetit të karbonit

Me Concordium &#x 2019; Dizajni i provës së aksioneve që konsumon sasi të vogla energjie në kontrast me blloqe të tjera të ndryshme si Ethereum dhe gjithashtu Bitcoin, SpaceSeven po tregon se është ndër një nga tregjet NFT më miqësore me mjedisin.

Siguri

Për mbrojtje shumë më të mirë kundrejt mashtrimit, marrëveshjet e Concordium caktohen me një ID të koduar. Për më tepër, me Concordium &#x 2019; Me stilin e marrëveshjes me dy shtresa, SpaceSeven qëndron i mbrojtur nëse kriminelët kibernetikë piratojnë shumë më pak se 50% të rrezikut të tij.

decentralizim

SpaceSeven synon të minimizojë pengesat e hyrjes në tregun NFT për muzikantët elektronikë, krijuesit dhe gjithashtu të famshëm. Atributet që ndryshojnë lojën e ofruara më sipër kanë lejuar në fakt SpaceSeven të krijojë një sistem NFT të sigurt, ekonomik dhe të drejtpërdrejtë, ku të gjithë prodhuesit mund të krijojnë dhe gjithashtu ofrojnë NFT-të e tyre me një çmim të caktuar ose në një ankand publik.

Integrimi i portofolit

SpaceSeven sigurisht që do të ofrojë ndihmë për portofolin CryptoX në sistemin tonë të tregut NFT. Ky libër xhepi sigurisht që do të promovojë shenjën CCD, Concordium &#x 2019; s shenjë indigjene.

Si të hyni në SpaceSeven?

Sistemi ynë ofrohet për individë globalisht. Për të krijuar, marrë ose ofruar NFT në tregun e SpaceSeven NFT, shihni faqen tonë të internetit.

Partneritete inovative

ENTER Panairi i Artit 2021

ENTER Art Fair 2021 autorizoi së fundmi një bashkëpunim me SpaceSeven. Arti me famë botërore me qendër në Kopenhagë ka më shumë se 61 galeri, secila prodhon një Panair Arti "GET IN NFT" synon të kapërcejë kufijtë e konventave imagjinative dhe gjithashtu të eksplorojë sisteme të avancuara. Ky pasion përshtatet në mënyrë të përsosur me atë që përfaqëson SpaceSeven. Në këtë rast morën pjesë mbi 61 galeri. Çdo galeri zgjedh vetëm një nga muzikantët e saj kryesorë për të prerë dhe gjithashtu ofron një kosto NFT në tregun e SpaceSeven NFT. Ngjarja u mbajt në mes të 26 gushtit &#x 2013; 29 gusht 2021.

LOJË NFT DOROFEEVA

NFT-të janë aktualisht një sensacion mbarëbotëror dhe gjithashtu nisja e një videolojë NFT me angazhimin e të famshëmve në Ukrainë po rrit pasionin e shkëlqyer në vend. DOROFEEVA, ndër këngëtarët më të mirë ukrainas të pop-it, gjurmët e të cilit mbeten në grafikët kryesorë të sistemeve elektronike, influencuesi i stilit, pronari i blogut është i pari që regjistrohet në sistem. Më 27 nëntor, ajo me siguri do të sigurojë videolojën që po krijohet në treg në The Conference.NFT së bashku me SpaceSeven në Kiev.

Lexo artikullin:  Raporti i 2021 mbi shkrim-leximin kripto sugjeron se 96% e amerikanëve nuk arrijnë të kuptojnë njohuritë themelore të kriptos

Rreth SpaceSeven

SpaceSeven është globi &#x 2019; Fillimisht tregu NFT përmirësoi bllokimin e Concordium miqësor ndaj mjedisit dhe gjithashtu jashtëzakonisht efikas si zinxhirin e tij kyç. SpaceSeven i lejon muzikantët të prodhojnë NFT me kosto të reduktuara, të shfaqin funksionimin e tyre në botë unike dhe gjithashtu t'i ofrojnë ato lehtësisht.

Mediumet Kontakti

Kompania: SpaceSeven AG

Kontakt: Philip Mostert

E-mail: media@spaceseven.com

Faqja e internetit: https://spaceseven.com

&#x 1F310; Faqja e internetit

&#x 1F4AC; Kanali zyrtar Telegram

&#x 1F4E2; Kanali i Njoftimit

&#x 1F4DD; E mesme

&#x 1F424; Cicëroj

&#x 1F4F8; Instagram

&#x 1F3F7; Facebook

&#x 1F4BB; Mosmarrëveshje

Etiketat në këtë përrallë hapësirë ​​shtatë

Ky është një njoftim për lajmet. Lexuesit duhet të bëjnë vetë këmbënguljen e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin e reklamuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët e tij ose zgjidhjet. shkaktuar nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj përmbajtjeje në internet, produkt ose zgjidhje të theksuara në prezantimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju