Spanja përgatit regjistrin për shkëmbimet e kriptomonedhës dhe ofruesit e kujdestarisë

Spanjë

Banka e (*) duhet të përcaktojë nevojat për të filluar regjistrimin e shkëmbimeve të kriptomonedhës ofruesve të kujdestarisë spanjolle, siç identifikohet dhe rregullohet. Ofruesi spanjoll i pronës në internet duhet të regjistrohet në institucionin për të ekzekutuar hapat e financimit kundër terrorizmit kundër pastrimit të parave. dhe është i mandatuar nga Ky i Parandalimit të Pastrimit të Parave dhe Financimit që është autorizuar në vitin 2014. Ligji për Terrorizmin

kohëzgjatja e zhvilluar me rregullore për të lejuar që këta ofrues të regjistrohen filluan në

Përfundon në prill dhe tetor që, ofruesi i kriptomonedhës sigurisht që do të ketë një kohëzgjatje të dytë për të nënshkruar atë veshje pas vitit 2. Rregullorja e janarit specifikon se objektivi i regjistrit është:

&#x 2026; përmirësojnë sistemet

shmangia e terrorizmit për të rritur hapjen dhe orarin e detajeve në lidhje me pronarët e vërtetë të kriptomonedhës.dhe

(*)

ka qenë në fakt kontrolluese e vrullshme e kriptomonedhës

Rregullore të rrepta

komunikimet e kriptomonedhës këtë vit, duke pranuar një koleksion legjislacionesh që zbatojnë edhe më shumë kontroll mbi kripton

Zotërimet e Fiat në Spanjë. dhe rregullimi i supozuar kundër mashtrimit, i miratuar dhe 7, zhvillon që Banorët duhet të zbulojnë pronësinë e tyre të kriptomonedhës në korrik brenda spanjollëve jashtë kombit. për rregullore specifikon gjithashtu që ofruesit e kujdestarisë duhet të raportojnë detaje në lidhje me konsumatorët e tyre dhe pronat e tyre. Rregullorja kundër mashtrimit sugjeron akuza të rënda

duke mos zbuluar këto detaje. Informacioni i klientit me siguri do t'u ofrohet të gjitha kombeve në Bashkimin Evropian. Sipas Alejandro de la Cruz, një avokat monetar spanjoll, regjistri me siguri do të shënojë një ofertë të mëparshme dhe të mëparshme në Spanjë. Kjo mund të ndikojë në zhvillimin e nxitjes së kriptomonedhës në zonë pasi shkëmbimet me siguri do të kenë nevojë t'i përmbahen një procedure të zgjatur dhe identifikimin e tyre dhe konsumatorëve të tyre tek autoritetet rregullatore.

Sidoqoftë, përbërësi i kongresit (*) duket se njeh rëndësinë që kriptovalutat mund të kenë në jetën e banorëve. Një projekt-rregullore krejt e re e paraqitur më parë këtë muaj, në kërkim të përmirësimit të kuadrit ligjor spanjoll, sigurisht që do të lejojë banorët spanjollë të paguajnë hipotekat e tyre në shtëpi me kriptomonedhë.

Lexo artikullin:  Operacioni i Minierave të Bitcoin Genesis Digital Assets shpall Qendrën e Re të të Dhënave në Teksasin Perëndimor

a keni parasysh

Çfarë ofruesi i regjistrimit të lidhur me kripton? Spanja na në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Thuaj.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju