Square për të marrë Fintech Australian Afterpay në ofertë prej 29 miliardë dollarë

Square do të marrë kompaninë australiane fintech Afterpay në një ofertë aksionesh prej 29 miliardë dollarësh, duke parashikuar mbylljen e marrëveshjes në tremujorin e parë të vitit 1.

Square për të blerë fintech australian Afterpay në një marrëveshje prej 29 miliardë dollarësh

Kompania e pagesave dixhitale miqësore me Jack Dorsey Square po zgjeron konkurrentët me gjigantët e pagesave ndërkombëtare si PayPal duke marrë një biznes të rëndësishëm australian.

Square zbuloi të Dielën se kompania në fakt ka marrë pjesë në një akt ekzekutimi të planit për të marrë të gjitha aksionet e lëshuara në biznesin fintech Afterpay në një ofertë prej 29 miliardë dollarësh. Marrëveshja bazohet në koston e mbylljes së aksionit tipik të Sheshit dhe pritet të paguhet në të gjitha aksionet në tremujorin e parë të 2022.

Blerja i lejon Square të përshpejtojë strategjitë e saj taktike për komunitetet e pagesave pasi biznesi synon të përfshijë Afterpay në sistemet e saj të organizimit të Shitësit dhe Cash App për të bërë të mundur një shërbim "blej tani, paguaj më vonë" (BNPL).

Gjithashtu të përshkruara si kredi instalimi, marrëveshjet BNPL lejojnë konsumatorët të paguajnë një kosto në pjesë të vogla gjatë një kohe të caktuar dhe janë me origjinë aktive nga kompanitë monetare ndërkombëtare si PayPal, Mastercard, Klarna, Citi dhe të tjera.

Sipas deklaratës, kombinimi do të bëjë të mundur që kompanitë e vogla të sigurojnë BNPL në arkë, duke lejuar klientët e Afterpay të trajtojnë pagesat e tyre të instalimit direkt në Cash App dhe të gjejnë sigurime BNPL direkt brenda aplikacionit. Kombinimi shënon një pikë kthese krejt të re për Square në përmbushjen e nevojës në rritje të klientëve për të lëvizur larg kredisë standarde.

Bashkëthemeluesi dhe CEO i Square Dorsey deklaroi se blerja do të ndihmojë biznesin të sigurojë objektivin e tyre të përbashkët për ta bërë sistemin monetar më të disponueshëm, të arsyeshëm dhe gjithëpërfshirës. "Së bashku, ne mund të lidhim më mirë ekosistemet tona Cash App dhe Seller për të ofruar produkte dhe shërbime edhe më bindëse për tregtarët dhe konsumatorët, duke e kthyer fuqinë përsëri në duart e tyre," mbante në mend ai.

Related: DeFi mbi Bitcoin: Jack Dorsey thotë se departamenti i ri i Square do ta bëjë atë të zhvillohet

Lexo artikullin:  GensoKishi Online "Meta World" është vendosur të transformojë lojërat e Blockchain me Metaverse inovative

Si pjesë e marrëveshjes, bashkëthemeluesit dhe drejtuesit e lartë të Afterpay do të regjistrohen me Square dhe do të ndihmojnë në udhëheqjen e organizatave tregtare dhe të klientëve të lidhur me Afterpay brenda bashkësive të Shitësit dhe Cash App të Square. Square në të njëjtën mënyrë ka pranuar të zhvillojë një listë dytësore në Bursën Australiane të Letrave me Vlerë (ASX) për të lejuar investitorët Afterpay të tregtojnë aksione Sheshi përmes interesave të depozituesve CHESS në ASX.

Lajmi vjen në mes të Sheshit që zbulon fitime të konsiderueshme të tremujorit të dytë, duke raportuar 200% zhvillim në të ardhurat e Bitcoin (BTC). Shërbimet Bitcoin të Square krijuan 55 milion dollarë në fitime bruto, duke u rritur 223% nga viti në vit, ndërsa Cash App krijoi një fitim bruto prej 546 milion dollarë, duke u rritur 94%.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju