Përzierja e monedhave të qëndrueshme - Terra Fiasco trondit ekonominë e kriptove të lidhur me Fiat, zhduken mbi 35 miliardë dollarë

Përzierja e monedhave të qëndrueshme - Terra Fiasco trondit ekonominë e kriptove të lidhur me Fiat, zhduken mbi 35 miliardë dollarë

Ishte vetëm një javë më parë kur ekonomia e stablecoin ishte shumë afër për të shkuar përtej kufirit prej 200 miliardë dollarësh, megjithatë Terra &#x 2019; Kolapsi aktual e ndryshoi gjithçka. Terra &#x 2019; s when safe token terrausd (UST) ishte kur stabilcoini i tretë më i madh atje deri sa të hiqte barazinë 1$. Shenja që &#x 2019; është menduar të sigurohet për një dollar amerikan &#x 2019; Vlera e saj aktualisht tregtohet për nën 0.20 dollarë secila. Prapëseprapë, vlerësimi i tregut e bën atë kapitalin e gjashtë më të madh të tregut në coingecko.com &#x 2019; s &#x 201C;Stablecoins sipas Kapitalizimit të Tregut &#x 201D; listë kontrolli.

Përzierja e monedhave të qëndrueshme - Terra Fiasco trondit ekonominë e kriptove të lidhur me Fiat, zhduken mbi 35 miliardë dollarë10 simbolet kryesore të stablecoin sipas kapitalizimit të tregut sipas coingecko.com &#x 2019; statistikat më 13 maj 2022 në orën 2:00 (ET). Coingecko mban parasysh se &#x 201C; UST në fakt ka qëndruar i shkëputur nga dollari amerikan duke pasur parasysh se 9 maj 2022. &#x 201D;

Gjatë muajit të fundit, nga 10 stablecoint kryesorë sipas vlerësimit të tregut, asnjë nga vendet e punës me stablecoin nuk pati zhvillim. USDC u ul me 0% gjatë 30 ditëve të fundit, ndërsa të gjitha monedhat e tjera të ndryshme të qëndrueshme të qëndrueshme panë ulje 30-ditore. BUSD është aktualisht tokeni i tretë më i madh i stablecoin sot me një kapitalizim tregu 17.3 miliardë dollarë dhe gjithashtu BUSD ka hyrë në të njëjtën mënyrë në 10 monedhat kryesore të kriptove sipas kapitalit të tregut, duke marrë vendosjen e 9-të midis 13,000+ monedhave.

Makerdao &#x 2019; Token s DAI është aktualisht kapitalizimi i katërt më i madh i tregut të stablecoin me 6 miliardë dollarë sot. Makerdao &#x 2019; Tokeni indigjen MKR u hodh me 15% në vlerë gjatë 24 orëve të mëparshme duke trajtuar disa nga UST &#x 2019; s pas efekteve. Në realitet, shumë prej monedhave të qëndrueshme që janë trajtuar në të vërtetë për të qëndruar të sigurt dhe gjithashtu kanë përfituar në të vërtetë nga UST &#x 2019; s aksident.

Ndërsa disa shohin nevojën për &#x 2018;Më shumë Kornizë Rregullatore &#x 2019; Rreth monedhave të lidhura me Fiat, disa besojnë se një monedhë e qëndrueshme e decentralizuar është ende e nevojshme

Më 12 maj 2022, Rrethi Financiar &#x 2019; CEO i Jeremy Allaire postoi në Twitter: &#x 201C; USDC/USDT është profesioni i ditës. Fluturim drejt cilësisë së lartë. &#x 201D; Ekzekutivi i Rrethit u shfaq në CNBC &#x 2019; s program &#x 201C;Squawk Box, &#x 201D; dhe gjithashtu kini parasysh se duhet të ketë &#x 201C; edhe më shumë strukturë qeverisëse rreth monedhave të qëndrueshme. &#x 201D; Një shumëllojshmëri individësh kanë parë në fakt efikasitetin e monedhave të qëndrueshme të supozuara të decentralizuara dhe gjithashtu matematikore me tepër kujdes, duke pasur parasysh se Terra &#x 2019; s dështimi.

Lexo artikullin:  Ndërsa Bitcoin thyen 50 mijë dollarë, treguesit duken të ngjashëm me tubimin që çon në ATH

Pavarësisht masakrës aktuale të Terra UST, shumë njerëz ende mendojnë atje &#x 2019; është një kërkesë fantastike për monedhat stabile të decentralizuara dhe gjithashtu matematikore midis titanëve qendrorë. Krijuesi i Avalanche (AVAX) Emin Güü nSirer mendon se mjedisi i kriptove kërkon një stabilcoin të decentralizuar.

Një ditë para se LUNA të kalonte nën një monedhë amerikane, Güü n(* ) deklaroi: &#x 201C;Sirer-i plotësisht të kolateralizuara nga monedhat e qëndrueshme të fiat-it në fakt janë hequr. Edhe disa prej monedhave të dobëta Even stable janë rikuperuar në të vërtetë. &#x 201D; [algoritmik] Krijuesi i AVAX përmendi gjithashtu se ai kishte &#x 201C; deklaroi vazhdimisht se stallat kalojnë nëpër drejtime destabilizuese të institucioneve financiare. &#x 201D; [algoritmik] rreziku i institucionit financiar, Güü n(* )përshkroi se një stabilcoin i decentralizuar kërkohet ende në sektor. Pavarësisht &#x 201C;Sirer kërkon një stablecoin të decentralizuar, &#x 201D; Güü n

në thellësi. &#x 201C;stallat e mbështetura nga ne kalojnë përmes sekuestrimit të ligjshëm dhe gjithashtu kapjes. Një ekonomi e decentralizuar kërkon një stablecoin të decentralizuar, dyqani mbështetës i të cilit nuk mund të ngrihet ose të merret. &#x 201D;Zotëri në këtë përrallë Fiat, AVAX

Etiketat, BUSD, Themeluesi i Avalanche, CEO themelues, ekonomia e kriptove, kapitalizimi, DAI, Rrethi, Monedhat dixhitale të Gün kriptomonedha, simbolet e lidhura me fiat, Emin, makerdao, Sirer, cilësimet e tregut, MKR, zotërimet e monedhave të qëndrueshme, Jeremy Allaire, Kapitalizimi i tregut Stablecoins, Terra, 10 konkurrentët kryesorë, monedhë usd, USDC, UST Tether a mendoni për riorganizimin e ekonomisë së stablecoin sot? Top dhjetë ne kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

Çfarë është Let at

Xhemi Redman

Jamie Redman com News Lead dhe gjithashtu një reporter i teknologjisë monetare që jeton nëBitcoin News ka qenë në fakt një pjesëmarrës energjik i lagjes së kriptomonedhave duke pasur parasysh atë 2011. Florida kërkon Redman, kod me burim të hapur dhe gjithashtu aplikacione të decentralizuara. Në vitin 2015, Bitcoin ka bërë në të vërtetë më shumë se 5,000 shkrime që nga shtatori com Redman në lidhje me metodat e turbullta që dalin sot.Bitcoin

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju