Stablecoin USDC Nis në Rrjetin Hedera

usdc

Circle, ndër bizneset kryesore të shlyerjes së kriptove, ka zbuluar në fakt nisjen e monedhës usd (USDC) në krye të Hedera, një rrjet blockchain me qarkullim të lartë. Me këtë zhvendosje, klientët e Rrethit me një Llogari Rrethi sigurisht që do të kenë mundësinë të shfrytëzojnë stacionincoin në krye të rrjetit Hedera për të paguar, si dhe negociatat si me çdo lloj rrjeti tjetër të ndryshëm të qëndrueshëm.

Nisja e stabilcoin në krye të Hedera bëhet pjesë e një teknike të rritjes të zhvilluar nga Circle më parë këtë vit, kur ajo shpalli USDC sigurisht që do të lëshonte në 10 edhe më shumë blockchains, me Hedera që ishte vetëm një nga procedurat në listën e kontrollit. Rrethi synon të zhvillojë stacioncoin -in e tij si opsion defakto për procedurat e decentralizuara të financimit (defi), si dhe bërja e tij e ofruar nga vendasit në shumicën e këtyre zinxhirëve është hapi fillestar për ta bërë këtë.

Për nisjen e Usdc në Hedera, CEO i Circle Jeremy Allaire specifikoi:

Mbështetja për Hedera USDC tregon se edhe më shumë individë mund të përfitojnë nga para elektronike. Me Hedera, biznesi si dhe bankat mund të kenë qasje në likuiditet të thellë në të gjithë kombet, si dhe sistemet.

Hedera mirëpret USDC

(*) po synon të marrë një rritje për teknikën e saj defi në zhvillim me ardhjen e

Hedera sistemi i tij. USDC pohon se ka një mundësi të mrekullueshme për t'u shndërruar në një nga përdorimet më të përdorura të zinxhirëve në mjedisin Hedera për shkak të rezultatit të lartë të blerjes, si dhe tarifave të reduktuara. USDC kjo, On, CEO, si dhe Shayne Higdon e Drejtorit Ekzekutiv të HBAR theksuan: Fondacioni

la

Me nisjen e USDC në rrjet, Hedera HBAR The po ndërmerr një veprim jetik drejt përmbushjes së qëllimit të tij për të lehtësuar rritjen si dhe nisjen e aplikacioneve të Fondacionit Defi në rrjet.

aktualisht po përdor një komunitet prej 2.5 miliardë dollarësh, program i paracaktuar për zhvillimin e aplikacioneve duke shfrytëzuar

Lexo artikullin:  Ethereum ka djegur më shumë se një milion ETH gjatë 3 muajve të fundit

Hedera &#x 2019; s blockchain. Hedera e këtyre fondeve me siguri do të drejtohet për të defi aplikacionet, të cilat me siguri do të kenë aktualisht shumë më tepër energji me një stabilcoin të njohur, të zhvilluar ekzistues në sistem. Disa

&#x 2019; Apeli s është në të vërtetë duke u zgjeruar gjatë 4 muajve të fundit kur përfshiu më shumë se 10 miliardë dollarë në kapakun e tij të tregut, duke frikësuar supremacinë e sigurtë (USDT), stacioncoin kryesor.

USDC

e konsideroni nisjen e

Në cilën majë të Usdc? Na jepni në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Thuaj.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju