Korridori i dërgesave të dërgesave në blockchain yjor për të fuqizuar pagesat Tajlandë -Evropë

Kalimi i ri i remitancave ndërkufitare do të mbahet në blockchain Stellar dhe do t'i shërbejë rreth 600 milion klientëve.

Korridori i dërgesave të dërgesave në blockchain yjor për të fuqizuar pagesat Tajlandë -Evropë

Remitancat ndërkufitare aktualisht qëndrojnë si një nga rastet më të mira të përdorimit të kriptove që do ta fusin atë në financimin e përgjithshëm. Paralelisht me këtë model, një bashkëpunim krejt i ri midis Velo Labs dhe 2 bankave ka çuar tani në një kalim dërgesash prej 17 miliardë dollarësh midis Evropës dhe Tajlandës

Duke përdorur procedurën monetare të bazuar në blockchain të Velo Labs, bankat rajonale Tempo Payments dhe Bitazza do të presin shërbimin e dërgesave ndërkufitare, që lidh Tajlandën dhe 27 kombet evropiane.

Pasazhi do të mbahet në blockchain Stellar dhe do të përdorë shenjat Velo dhe kredite dixhitale Velo për marrëveshjet në zinxhir. Kalimi i ri do të jetë funksional për rreth 600 milion klientë në të gjithë vendet e Azisë Juglindore dhe Evropën

Deklarata deklaroi se të tre bizneset partnere nënkuptojnë të sigurojnë një alternativë shumë më të shpejtë dhe më të lirë të transferimit të parave "duke u mbështetur në rrjetet e tyre përkatëse".

Lidhur: Banka rezervë e Tajlandës paralajmëron kundrejt përdorimit të monedhave dixhitale për pagesa

Muajin e kaluar, Banka e Tajlandës (BOT) dha një paralajmërim kundrejt kriptove, duke vënë në dukje rreziqet që përbëhen nga pastrimi i parave, vjedhja dhe paqëndrueshmëria e kostos.

BOT gjithashtu ngriti çështje në lidhje me përdorimin e gjerë të kriptove, duke u kërkuar përdoruesve të parandalojnë pagesën në kripto për artikujt dhe shërbimet. BOT gjithashtu përgatitet të përfshijë kompani të tilla si Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim "për të siguruar që ato (aktivet dixhitale) të mos paraqesin rreziqe të mëdha për publikun e gjerë ose sistemin ekonomik dhe financiar."

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju