Aplikimi fizik i punës së Steve Job dhe kopjimi i pasqyrës në formën NFT për Faceoff në bllokun e ankandit

Ndërsa NFT-të vazhdojnë të shtypin kufijtë e mundësive, qoftë duke paraqitur krejt të reja, raste unike përdorimi për tokenizim ose duke përfshirë shtresa propozimesh me vlerë për produktet ekzistuese fizike, shqetësimi për zgjedhjen e koleksionistëve vlerësohet të vlerësohet më së miri.

Sot, në orën 9:41 AM Koha e Dritës në Paqësor (PDT), Rarible dhe Snoofa do të organizojnë ankande të sinkronizuara të vendosura të zgjasin për 6 ditë, përfshirë Steve Job '& rsquo; S aplikacioni i shkruar me dorë i vitit 1973 në 2 formate konkurruese: kopja fillestare fizike dhe një variacion NFT. Aplikimi i përbërë thekson Job '& rsquo; aftësitë dhe interesat, duke theksuar përvojën e tij thjesht një vit para transferimit te Atari, i cili atëherë ishte thjesht një fillestar në zonën e lojrave video.

Rarible, një treg NFT për zhvilluesit dhe koleksionistët për të siguruar, ofruar dhe tregtuar NFT në procedurën IPFS, siguron që Job '& rsquo; Aplikacioni i prerë në formatin NFT mbështetet dhe nuk mund të humbet gjatë gjithë procedurës së transferimit ndërmjet pronarëve. Snoofa, e cila furnizon opsionet e aplikacionit të softuerit të platformës së ankandit, do të menaxhojë ankandin për ndryshimin fizik. Koleksionistët e interesuar mund të bëjnë oferta në ethereum (ETH) me anë të platformës Rarible, dhe Snoofa do të pranojë dollarë amerikanë dhe eter.

Megjithëse produktet fizike dhe zotërimet mund të mbështesin NFT-të përkatëse në varësi të natyrës së NFT-së, kjo rast shënon rrethanat e para ku variacione të ngjashme dixhitale dhe fizike do të garojnë krah për krah në ankande të ndryshme.

Ndryshimi fizik i aplikacionit aktualisht ka një histori të ankandit, duke filluar në vitin 2017 kur u ankandua për herë të parë në Nju Jork për 18,750 dollarë. Që atëherë, ai në fakt ka ndryshuar duart 2 herë më shumë për 174,757 dollarë në Boston në 2018. Pastaj ofroi edhe një herë në Londër në 2021 për 224,750 dollarë, duke shënuar një rritje prej 1,200% në vlerë nga çmimi paraprak.

Shqetësimi mbetet nëse ndryshimi dixhital ose fizik do të komandojë një kosto më të madhe në ankand, duke vepruar si një barometër i fortë i nevojës së koleksionistëve për këto versione dixhitale krejt të reja të historisë fizike.

Lexo artikullin:  Presidenti i Bankës Qendrore të Argjentinës lë të kuptohet për rregullimin e mundshëm të Bitcoin në sistemet e pagesave

Cili besoni se do të kushtojë më shumë - aplikacioni për detyrë letre ose NFT? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të shënuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju