Anketa: 14% e amerikanëve duan shpërblime kripto për përdorimin e kartave të tyre të kreditit

Anketa tregon se 14% e amerikanëve duan shpërblime të kriptomonedhës për përdorimin e kartave të tyre të kreditit

&Shtë &#x 2019; Ka qenë një numër vitesh sepse prezantimi i kartave të para të parapaguara të pagesës elektronike të parave që mund të jenë të mbushura me prona kripto për të bërë blerje. Aty &#x 2019; s aktualisht ka një larmi kartash të ndryshme të kripto-futura, pasi disa prej tyre përfitojnë nga rrjeti i shlyerjes së Mastercard dhe gjithashtu të tjerë përdorin Visa &#x 2019; kuadrin e shlyerjes. Pas prezantimit të disa llojeve të ndryshme të kartave kripto, firmat filluan të përfshijnë shpërblime të kriptomonedhës për klientët e kartave për çdo blerje.

Për rrethanat, klientët e kartës së ngarkuar Blockfi mund të qëndrojnë deri në 3.5% bitcoin (BTC) në blerje. Karta e ngarkuar e siguruar nga kompania Crypto com u paguan klientëve të kartave shpërblime në CRO sa herë që blejnë. Një hulumtim aktual nga couponfollow.com dhe gjithashtu rekord &#x 2019; Shkrimtari Marc Mezzacca tregon se një përqindje e konsiderueshme e amerikanëve duan shpërblime kripto nga kartat e tyre. Kuponfollow &#x 2019; Kërkimet zbulojnë se në përgjithësi, brezi i quajtur &#x 201C; Baby Boomers &#x 201D; (zakonisht të specifikuara si individë të lindur nga 1946 në 1964) kanë 3 kartë bankare.

Anketa tregon se 14% e amerikanëve duan shpërblime të kriptomonedhës për përdorimin e kartave të tyre të kredititImazh duke përdorur rekordin e couponfollow.com.

Gen Xers (i lindur në mes të 1965 dhe gjithashtu 1979/80) dhe gjithashtu Millennials (të lindur në mes të 1981 dhe gjithashtu 1994/6) kanë 4 karta. Gjenerali Zers (i lindur midis 1997 dhe 2012) që mori pjesë në studim ka 2 karta. Nga 1,011 amerikanë që përdorin sistemin Amazon Mechanical Turk, &#x 201C; 14% e klientëve të kartave të ngarkuara duan shpërblime të kriptomonedhës nga karta e tyre e ngarkuar. &#x 201D; Hulumtimi më shumë thotë:

Millennials dhe gjithashtu Gen Zers (15%) ishin më shumë se dy herë më shumë të ngjarë se Baby Boomers (7%) për të kërkuar shpërblime të kriptomonedhës.

Pagesa me para është një &#x 2018; Ngjarje e Rrallë &#x 2019; &#x 2014; Të anketuarit e brezit të ri dhe gjithashtu të ardhurat e ulëta familjare përdorën karta krediti më shumë gjatë Pandemisë Covid -19

Mezzacca pohon se karta bankare është një nga përzgjedhjet më të preferuara kur ka të bëjë me pagesën e artikujve dhe gjithashtu zgjidhjet dhe gjithashtu karta bankare plotësohen me karta debiti. Përdorimi i parave për të paguar pikat në ditët e sotme ishte një &#x 201C; ngjarje e pazakontë. &#x 201D; Arsyeja pse pjesëmarrësit përdorën zgjidhjet e shlyerjes së kartave më shpesh në ditët e sotme rezulton nga shpërblimet dhe gjithashtu kartat pa kosto vjetore.

Lexo artikullin:  Agjencia nigeriane më në fund regjistron fillimin e Blockchain, fajëson punonjësin për refuzimin e aplikacionit të parë

Pandemia e koronavirusit u diskutua gjithashtu në hulumtim dhe gjithashtu pretendoi për gjysmën e individëve të studimit, përdorimi i kartave mbeti pothuajse i njëjtë. Rreth një e treta e pjesëmarrësve pohuan se përdorimi ishte më i madh që nga Covid -3 dhe gjithashtu &#x 19C; sa më i ri të ishte brezi/sa më të ulëta të ardhurat e familjes, aq më i madh ishte, &#x 201D; Kuponfollow &#x 201; s pohoi shkencëtari.

Çfarë konsideroni hulumtimi i kartave që zbulon se 14% e amerikanëve duan shpërblime të kripto-aseteve nga kartat e tyre të shlyerjes? Le të njohim atë që ju e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju