Anketa tregon se 40% e pronarëve të kriptove amerikanë harrojnë fjalëkalimin e tyre, 20% shkruajnë fjalëkalime në letër

Anketa tregon se 40% e pronarëve të kriptove amerikanë harrojnë fjalëkalimin e tyre, 20% shkruajnë fjalëkalime në letër

Që nga fillimi i Bitcoin në 2009, një shumëllojshmëri individësh në të vërtetë kanë humbur monedha përgjatë metodës dhe kjo në fakt ka infektuar një mori pronash kripto sot atje. Kohët e fundit, shkencëtarët në cryptovantage.com lëshuan një studim kërkimor që anketoi 1,021 pronarë të kriptomonedhës që jetojnë në Shtetet e Bashkuara.

Anketa tregon se 40% e pronarëve të kriptove amerikanë harrojnë fjalëkalimin e tyre, 20% shkruajnë fjalëkalime në letër

Studimi kërkimor i quajtur "& ldquo; Siguria e ruajtjes së monedhave: Një vështrim më i afërt në ruajtjen e kriptove" dhe (*) & rdquo; zbulon se 39.7% e pronarëve të kriptovalutave në fakt kishin humbur fjalëkalimin e tyre në një kohë. Fjalëkalimet në anën e favorshme, 95.6 %% kishin aftësinë për të fituar përsëri qasjen në investimet e tyre kripto financiare, megjithatë zakonisht ata që nuk mund të hynin në fjalëkalimet e tyre humbën mbi 2 mijë dollarë. Në “& ldquo; Një masiv 95.6% e përdoruesve që përdorën këto shërbime ishin me të vërtetë në gjendje të rikuperonin paratë e tyre pasi harruan një hyrje, "& rdquo; studimi kërkimor nxjerr në pah. “& Ldquo;

shkalla e suksesit mbart perspektivën për të zvogëluar seriozisht disa shqetësime dhe shqetësime besimi midis financuesve të tanishëm dhe të ardhshëm. "& rdquo; Pjesëmarrësit e këtij studimi kanë origjinën nga

Anketa tregon se 40% e pronarëve të kriptove amerikanë harrojnë fjalëkalimin e tyre, 20% shkruajnë fjalëkalime në letër

Platforma e studimit. Gjetjet e sondazhit Amazon Mechanical Turk zbuluan se 1 nga 10 pronarët e kriptove aktualisht mendojnë se fjalëkalimet e tyre janë të pasigurta. 20% e individëve përdorin një letër për të regjistruar fjalëkalimet e tyre, ndërsa 27% përdorin një mbikëqyrës të fjalëkalimeve. 61% e mijëra pjesëmarrësve menduan se kishin krijuar një fjalëkalim të sigurt. 33% e Shteteve të Bashkuara

te Pronarët e Kriptove Viktima të Rënies, Mashtrimet '& lsquo; Trego Investitorët e Monedhave Dixhitale & rsquo; prirje e lartë e mijëra pjesëmarrësve, kuleta më e zotëruar ishte në Stay Involen After Issues

Platforma jashtë (34.7%) e ndjekur nga përdoruesit e portofolit fitojnë akses përmes llogarive të tyre Coinbase (26.4%). Përdoruesit e Robinhood përfaqësonin 24.4% të cryptovantage.com '& rsquo; sondazh. Binance 3 e këtyre kuletave janë kujdestare dhe ato nuk i pranojnë sekretet personale. I gjithë studimi i kërkimit mbulon gjithashtu kripto shkëputjet dhe mbani në mend se 32.6% e pronarëve të kriptove në SHBA kanë ardhur në fakt me një mashtrim kripto.

Lexo artikullin:  HSBC bëhet Banka më e fundit që pezullon pagesat për Crypto Exchange Binance në MB

Humbja tipike për një person të veçantë që mashtrohet nga një mashtrim me kripto sipas cryptovantage.com '& rsquo; Shkencëtarët janë rreth 538 dollarë. Përdoruesit më të kushtueshëm të mashtrimeve të kriptovalutave që i nënshtrohen është siti mashtrues, i cili është një uebfaqe që synon të imitojë një shërbim të mbështetur në kripto sidoqoftë merr individët & rsquo; s kesh.

Anketa tregon se 40% e pronarëve të kriptove amerikanë harrojnë fjalëkalimin e tyre, 20% shkruajnë fjalëkalime në letër

Në të njëjtën mënyrë u deklarua se ata erdhën me prishje të postës elektronike, megjithatë mashtrimi më tipik është aplikacioni i rremë celular. Të anketuarit disa nga disavantazhet paraprake, financuesit e monedhës dixhitale vazhdojnë të shtyjnë përpara edhe kur bëhen gabime, përfundon studimi i cryptovantage.com. Pavarësisht "& ldquo;

financuesit treguan një tendencë të lartë për t'u përfshirë me kriptomonedhën edhe përballë disa shqetësimeve dhe zhgënjimeve të rëndësishme të besimit, "& rdquo; shkencëtarët besonin. "& Ldquo; Digital pasi harruan fjalëkalimet ose ndoshta investuan shumë, pendimi i tyre më i madh ishte ofrimi. Edhe studimi i duhur kërkimor dhe përpjekja për të hequr ndjenjën prej tij do të jetë tip i çdo financuesi '& rsquo; s e ardhmja & rdquo; (*) mendoni për studimin kërkimor që demonstron se si 39.7% e mbajtësve të kriptove Doing kanë humbur fjalëkalimet e tyre?

Ajo që ne kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Amerikane

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju