Asetet sintetike në Horizon Protocol: Arritje e jashtëzakonshme për DeFi

Karakteristikat sintetike janë shenja të ndryshme të platformës DeFi që përfaqësojnë në mënyrë dixhitale derivate të jetës reale si të ardhmes dhe zgjedhjet.

Ato prodhohen përmes marrëveshjeve të mençura në një rrjet blockchain të shpërndarë dhe të disponueshëm në të gjithë botën.

Protokolli Horizonti

Horizon Protocol është një platformë DeFi për prodhimin e pronave artificiale të zinxhirit (zAssets) bazuar në vetitë monetare të jetës reale. Procedura është një pirun nga procedura e derivateve të likuiditetit, Synthetix.

Prandaj, në vend të transformimit të timonit, Horizon rrit ndërveprimin, shkallëzueshmërinë, shpejtësinë dhe çmimin e tregtimit të derivateve në zinxhir.

Ajo paraqet tregtinë e artikujve më të blerë në blockchain sesa procedurat ekzistuese DeFI të bazuara në aktive artificiale.

Horizon Protocol dhe platforma të tjera DeFi

Horizon Protocol është një përmirësim në platformën e njohur të tregtimit të aseteve artificiale DeFi. Së pari, ajo tërhiqet nga Synthetix, rrjedhimisht duke mbajtur poshtë këtë procedurë ekzistuese të derivatit të likuiditetit.

Merrni 110 USDT Futures Bonus falas!

Së dyti, kërkon zgjerimin e varietetit aktual të posedimit me më shumë zgjedhje nga tregu standard i financimit dhe NFT nga tregu i kriptove përmes bashkëpunimit me Phoenix Oracles.

Në të ardhmen, do të zgjerojë shumëllojshmërinë e mjeteve tregtare. Ai madje synon të zgjerojë zgjedhjet tregtare. Për më tepër, ajo është zgjeruar me Zinxhirin Smart Binance.

Krijimi i zAssets në Horizon Exchange

Shenja e energjisë për platformën e Protokollit Horizon është HZN. Ajo vepron si siguri për tregtimin e pronave artificiale (zAssets). Mbajtësit e HZN marrin shpërblime për aksionet në Protokollin Horizon nga kostot e marrëveshjes në Horizon Exchange duke u ridrejtuar në pishinën e përfitimeve për marrësit e HZN dhe politikën e inflacionit të Protokollit të Horizontit që u krijua për të promovuar zhvillimin në fazat e hershme të përparimit.

Në Horizon Exchange, zAssets përcaktohen si një vlerë e bazuar në koston e zotërimit të botës reale të marrë nga një orakull. Procedura Horizon përdor Phoenix Oracle, Chainlink dhe Band që lidh pronat monetare dhe kripto të botës reale me Horizon Exchange.

Lexo artikullin:  Mbi 800 milion dollarë pantallona të shkurtra Bitcoin të likuiduara ndërsa çmimi rritet 12% në 24 orë

Mbajtësit e HZN ofrojnë siguri në një raport kolateralizimi të paracaktuar prej 800% për të mbrojtur kundrejt paqëndrueshmërisë së tregut. Luhatjet në koston e HZN do të kenë nevojë që bamirësi të rivendosë raportin e kolateralizimit duke djegur ose prodhuar më shumë zAssets për të rimarrë HZN e tyre. Ky raport i kolateralizimit pëson ndryshime bazuar në qeverisjen e lagjeve dhe më shumë kontroll.

Cilat prona artificiale do të tregtohen në Exchange Horizon?

Horizon Exchange do të përdorë mjete tregtare si urdhrat e kufizimit dhe ndalimin e humbjeve. Ai do të zgjerojë punën e tij në zgjedhje, do të përfitojë nga dhe tregtimi i diferencës.

Asetet e tregtueshme në Exchange Horizon përbëhen nga:

Equities

Aksionarët mbajnë ekuitetin në një biznes. Isshtë vlera e pronave të përgjithshme të biznesit pas zbritjes së detyrimeve të përgjithshme.

Mallra

Këto përshkruajnë artikujt e papërpunuar të tregtueshëm. Produktet e forta përbëhen kryesisht nga depozita natyrale si vaji, ndërsa produktet e buta përshkruajnë sende bujqësore ose kafshësh si kafeja.

Indekset e Tregut

Derivatet mund të bazohen në indekset e tregut si S&P 500. Vlera e këtyre të ardhmeve ose zgjedhjeve ndryshon me vlerën e indeksit bazë të aksioneve.

Prona korporative

Këto përshkruajnë pronat monetare të një organizate. Automjetet, pajisjet dhe shtëpia janë shembuj të pronave të biznesit.

Vetitë fizike

Këto janë prona konkrete të biznesit dhe vlerës monetare. Pajisjet e përshtatshme për një apartament, siç është sistemi i shuarjes së zjarrit, janë veti fizike.

Karakteristikat e kriptove

Karakteristikat e shkurtra, të gjata dhe të dallueshme të kriptove nga blockchains të ndryshëm mund të bashkohen në Zinxhirin Smart Binance përmes Protokollit Horizon Disa variacione të dallueshme të parashikuara të jenë në varietetin e posedimit artificial të Protokollit Horizon janë NFT dhe NFT të fraksionuara.

Në të ardhmen, Protokolli Horizon DAO do të zgjedhë pronat që duan të shohin.

përfundim

Tregtimi sintetik i bazuar në asete pa ndërmjetës është një arritje e jashtëzakonshme për DeFi.

Ju mund të shisni në mënyrë dixhitale një mjedis jashtëzakonisht të sigurt bazuar në ndryshimet e kostos së posedimit në tregun financiar botëror. Horizon Exchange përdor aftësinë për të tregtuar një mori pronash artificiale që ndryshojnë nga pronat e ekonomisë së botës reale në vetitë kripto artificiale në të njëjtën platformë.

Lexo artikullin:  FTX mbyll 900 milion dollarë seri B - ngritja e kapitalit e shtyn vlerësimin e këmbimit në 18 miliardë dollarë

Mund të zbuloni më shumë rreth Horizon Protocol në Twitter dhe Telegram këtu.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju