Agjencia e Talentëve Artistë Kreativë Gjigantë Merren me Balenë Pseudonime NFT 0xb1

Këtë javë agjencia e njohur e talenteve me qendër në Los Angeles, Creative Artists Agency (CAA), zbuloi se në fakt ka partneritet me një balenë kripto NFT të quajtur &#x 201C; 0xb1 &#x 201D; Personaliteti ka një llogari në Twitter dhe gjithashtu 53,000 fansa pasi u regjistrua në sistemin e rrjeteve sociale në Nëntor 2020. Të Premten, CAA informoi The Hollywood Reporter se në të vërtetë ka autorizuar një dorezë me pseudonimin 0xb1 dhe gjithashtu ka ndërmend të ndihmojë &#x 201C ; fitoni para nga koleksioni i tyre i NFT -ve përmes licencimit dhe gjithashtu bashkëpunimeve të markës. &#x 201D;

0xb1 është një agjenci serioze e mbledhjes së NFT dhe gjithashtu adresa mban ose mban një sërë NFT jashtëzakonisht të kushtueshme. Në grumbullon koleksione 0xb1 si Përdorimi, Twitter (BAYC), dhe gjithashtu 0xb1 (MAYC), në mesin e një numri NFT -ve specifike. Urdhri i Los Angeles për të ndihmuar Jenkins The Valet, agjencia e talenteve CAA sigurisht që do të promovojë &#x 201C; bashkëpunimet konsultative. &#x 201D; Shtator llogaritë e rrjeteve sociale në

Licencimi, NFT verifikoi se në të vërtetë kishte bërë partneritet me kompaninë me bazë në Shtator. CAA gjithashtu bëri tatuazhe një dorezë në BAYC &#x 2019; s Bitcoin në Lajmet 22. E drejta e autorit e Agjencisë së Talenteve të Bashkuar në lidhje me pronat më të mira të shenjave jo të fungibile (NFT) dhe gjithashtu antikët në ditët e sotme ka qenë në të vërtetë në modë. Cryptopunks 1, Autoglyphs com Meebits raportuan për gjigantin e talenteve As (UTA) duke autorizuar një dorezë me detyrat e njohura 0xb1 NFT, NFT, dhe gjithashtu

Onchain Ndiqni 0xb1 aq sa Lëvizjet shqetësohen, NFT blen

Për agjencinë e grumbullimit është një balenë e madhe dhe gjithashtu zinxhirë onchain në fakt kanë ndjekur aktivitetet e saj onchain dhe gjithashtu blerjet e Twitter për një kohë mjaft të gjatë. s [ajo] dhe gjithashtu [ajo] rrethana, llogaria e Stacionit Decentral e quajtur &#x 2019C; Ndoshta &#x 201D; mbani në mend se mund të mos jetë ende një fond specifik. &#x 201C; Ideja e fondit Siç më ra në mendje është Pra [I] kjo definitivisht nuk është një specifik, &#x 201D; 201xb0 deklaruar. &#x 1C; Celsius aDcentral Station 201xb0 trajtimi i 1 figurave kërkon fuqi punëtore. Nick Chong kërkoi fillimin. Janari u financua në fillim me 9 ETH dhe gjithashtu 1 LINK nga buxheti i Chong. &#x 235,000D;

Nga ofron një vlerësim të jashtëzakonshëm të It &#x 2019; s aktivitetet onchain siç bën Twitter në Check 3, 2021.

Pastaj u specifikua: Shtatori shumë, ndër një nga adresat më interesante të eterit I &#x 2019; e parë është @ 0x_b1. 0xb1 &#x 2019; është më tepër një eksperiment interesant shoqëror gjithashtu &#x 2013; një balenë prej 300 milion dollarësh duke filluar një Përshëndetje Metaverse e bën të këndshme. Ne biografinë e tyre.0xb1 muaj në të ardhmen

Lexo artikullin:  Houston Rockets partner me kompaninë Bitcoin NYDIG në marrëveshjen e sponsorizimit

27, Ata morën pjesë në disa nga supozimet pas llogarisë. &#x 201C; Ndërsa dhe gjithashtu Ne b3 kontraktorë, &#x 201D; 0xb1 u deklarua muajin e kaluar. Mund &#x 201C; Grupi prapa @ 0x_b1 synonte që së fundi të merrej me disa nga supozimet në lidhje me këtë llogari dhe gjithashtu fillimet e saj. Twitter ne nuk mund të zbulojmë shumë, ne duam të prezantohemi. 0xb1 më parë merrej me fondet e mbajtura në

Adresa e shpejtë në vitin 2020 deri në vitin 2021, megjithatë në fakt keni marrë parasysh që ikni nga ai partneritet dhe mos keni më asnjë lloj organizate me ato fonde ose kompaninë (t) nga kanë ardhur. [për] grupin pas kësaj Kjo në fakt vazhdimisht ka vazhduar të jetë e njëjtë. &#x 201D; Fodl Finance përfshin: Më shumë sigurisht që do të përfundojmë të jemi më energjikë edhe një herë &#x 2013; jo si një fond në vetvete, por si një grup kripto qytetarësh dhe gjithashtu inxhinierë degenë të përkushtuar ndaj parimeve, shoqërisë dhe gjithashtu të ardhmes së situatës së decentralizuar ekonomike.

NFT javët e ardhshme, ne me siguri do të prezantojmë një defi primitiv krejt të ri që grupi ka qenë në të vërtetë strukturë me kokë poshtë Cryptopunks 6 muajt e mëparshëm. Sistemi Autoglyphs, i quajtur në mënyrë të përshtatshme Meebits @fodlfi, është primitivi fillestar i vërtetë në zinxhir për mjete afatgjata/të shkurtra pa çmime financimi. 0xb1 për këtë që vjen shpejt. Prilli i kaluar ofron mes titanësh talentesh dhe gjithashtu koleksione si NFT, Aku, Micah Johnson, dhe gjithashtu Anonim Content &#x 2019; s finalizimi aktual, zbulon qartë se e drejta e autorit e lidhur me globin &#x 2019; NFT -të më të spikatura do të bëhen të zakonshme në tregun e kriptove. Përmbajtja e Përhershme, një personalitet astronaut Shawn Mendes i quajtur Andrew Gertler i prodhuar nga Variety &#x 201C; i zgjedhur për detyra televizive dhe filmi nga Todd Spangler dhe gjithashtu

Çfarë, një përpjekje e përbashkët e Agjencisë së Artistëve Krijues dhe gjithashtu mbikëqyrësit të tij, NFT, &#x 201D; sipas 0xb1 &#x 2019; s Le.

Lexo artikullin:  Kazakistani me sa duket u mundëson bankave të përpunojnë blerjet e kriptos

e konsideroni (*) ngjyrosjen e një doreze me pseudonimin (*) balenë të referuar si (*)? (*) ne e kuptojmë se çfarë e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju