Talent Giant UTA nënshkruan Projekte të Shquara NFT Cryptopunks, Autoglyphs dhe Meebits

Talent Giant UTA nënshkruan Projekte të Shquara NFT Cryptopunks, Autoglyphs dhe Meebits

Kompania amerikane e talenteve me qendër në Beverly Hills, California, United Talent Agency (UTA), në të vërtetë ka qenë një presion në rritje duke qenë se është zhvilluar në vitin 1991. Me afro 1,000 anëtarë të stafit dhe departamente të shumta, UTA merret me markimin dhe licencimin e produkteve, film , TV, elektronike, publikime, këngë, lojë kompjuterike, reklama dhe marketing, arte, informacion dhe transmetim. Tani UTA po hyn në globin e Larva Labs pasi sigurisht që do të qëndrojë për 3 projekte të preferuara të shenjave jo të kompozueshme (NFT) të prodhuara nga fillestarët NFT.

Kjo sugjeron që firma &#x 2019; Të drejtat e autorit (IP) që lidhen me antikat NFT mund të tregtohen dhe ofrohen në metoda të ndryshme. Bitcoin com News në të vërtetë ka mbuluar detyrën Cryptopunks në ngjarje të shumta pasi detyra NFT me 10,000 punk të një lloji ka parë në të vërtetë dollarë të panumërt në shitje.

Talent Giant UTA nënshkruan Projekte të Shquara NFT Cryptopunks, Autoglyphs dhe MeebitsCryptopunks ngaLarva Labs

Në 7 ditët e fundit, Cryptopunk # 9052 kushtoi 500 eter ose 1,410,320 dollarë në kohën e shkëmbimit. Herën e parë që ofroi Cryptopunk # 9052, ishte për 18 eter ose 22,215 dollarë në kohën e shitjes. Të martën, Cryptopunk # 4526 kushtoi 225 eter ose 766,325 dollarë, dhe Cryptopunk # 1254 kushtoi 166.66 eter ose 568,757 dollarë në kohën e shkëmbimit.

&#x 201C; Crytpopunks ishin një koleksion kolektiv kur debutuan 4 vjet më parë dhe ata mbeten për të vendosur kriterin në zonën NFT, &#x 201D; Lesley Silverman, kreu i UTA Digital Assets i deklaruar në një deklaratë dërguarBitcoin comNews &#x 201C; Ne jemi të kënaqur të dëmtojmë terrenin krejt të ri nëpërmjet përshkrimit tonë të parë të këtij lloji të Larva Labs &#x 2019; projekte të çmuara dhe parashikojnë zgjerimin e vendeve ku ndjekësit mund t'i përjetojnë ato. &#x 201D; Autoglife &#x 2014; dhe &#x 2019; Autoglifet në fakt gjithashtu janë preferuar NFT -të dhe sigurisht që do të funksionojnë me këto emra të markave të gushtit. Të martën u prodhua në Autoglyph 2019, ka vetëm 512 NFT gjeneruese me zinxhir &#x 2014; ose &#x 201C; glyphs &#x 201D; &#x 2014; në koleksion. dhe nuk janë Autoglyph me kosto të ulët të ndezur

Lexo artikullin:  "As brenda as jashtë"-Pse veprimi i kostos afatshkurtër të Bitcoin varet nga kjo

Talent Giant UTA nënshkruan Projekte të Shquara NFT Cryptopunks, Autoglyphs dhe MeebitsAutoglifet 31, 2 kushtojnë mbi një milion dollarë për glyph onchain. Larva Labs,

Meebits # 463 kushtoi 460 eter ose 1.582 milion dollarë Larva Labs 8 orë para kësaj, dhe # 403 kushtoi 449 eter ose 1.512 milion dollarë në kohën e shitjes. Atje nga Meebit dhe u prezantua nga Ethereum në pranverën e vitit 2021 Meebit NFT dhe është grupi &#x 2019; koleksioni me i ri. Meebits janë rreth 20,000 personalitete të ndryshme 3D Dune Analytics në numër

Talent Giant UTA nënshkruan Projekte të Shquara NFT Cryptopunks, Autoglyphs dhe MeebitsMeebits secili u prodhua me një formulë gjeneruese. 5,156 adresa të veçanta të Larva Labs mbajnë një minimum prej një

Pronari Dappradar mban 346 Meebits, sipas gushtit. Të hënën nga Meebit dhe. com zbulon se të dhënat e të gjitha kohërave për shitjet e Meebit janë rreth 53.249 milion dollarë

Matt Hall 31. Larva Labs, UTA dhe # 2850 kushtojnë 72 eter ose 232,609 dollarë,

të nesërmen, Ne # 13682 u blemë për 40 eter ose 136,486 dollarë. UTA, një ekzekutues në Hall, tha që start-up parashikon të bashkëpunojë me Not he supozon se projektet me siguri do të përfitojnë nga kompania & # x 2019; s talent know-how.dhe &#x 201C;

UTA janë të lumtur të bashkëpunojnë me NFT për avantazhin e të gjithë zonës së bashkuar me projektet tona, &#x 201D; dhe deklaroi. &#x 201C; Thankyoux dhe Hans Zimmer vetëm për shanset interesante për t'u sjellë atyre ekspozim më të madh të drejtpërdrejtë, megjithatë për të ndihmuar në mbrojtjen e zhvillimit të tyre Vlera për një afat të gjatë, &#x 201D; ai përfshiu. Halsey në të njëjtën mënyrë ka bashkëpunuar me njerëz të ndryshëm të tjerë zhduken këtu projekton Klutch muzikantë sportivë si dhe

firma e talenteve po bashkëpunon gjithashtu me NFT për UTA Digital Assets &#x 2019; s koleksion veprash arti &#x 201C; dhe NFT, &#x 201D; UTA,

Çfarë koleksioni elektronik për fillestarët e NBA -së. UTA &#x 201C; NFT ishte vetëm një nga firmat e para në mesin e firmave të rëndësishme që shikoi në zonën e kripto Larva Labs, &#x 201D; Le &#x 2019; mbarojnë lajmet.

a e konsideroni (*) qëndrimin për 3 (*) projektet e hartuara nga (*)? (*) ne e kuptojmë atë që ju e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju