'Teknikisht akoma në një trend në rënie' Bitcoin kërkon që kjo të kthejë fatin e normës së saj

Bitcoin deklaroi statusin e saj të monedhës mbretërore vetëm kohët e fundit duke u rikuperuar shpejt nga nën $ 30k për të prekur pikat e larta të përditshme prej 32,807 $, para se të rregullohej përsëri. Tani, ndërsa shumë njerëz mund të besojnë se shërimi i lartpërmendur ishte një refleks i uljeve të fundjavës së kaluar, të tjerët besojnë se shikimi i Elon Musk në rastin "B Word" e mbajti atë.

Sido që të jetë, veprimi i normës së Bitcoin kohët e fundit tregoi disa kthesa me të vërtetë të paqëndrueshme. Në tabelën 4-orëshe, për shembull, norma e Bitcoin-it duket se parashikonte besim bullish në anën e pasme të një norme prej 8% duke ecur pas 21 korrikut. Shkalla e saj u shfaq me shpejtësi sa ra, duke formuar një strukturë ideale të ngjashme me V-në.

Për më tepër, ishte e rëndësishme që vëllimet e tregtisë për monedhën mbretërore panë një rritje të vazhdueshme së bashku me normën. Ndërsa të gjitha shiritat e vëllimit të tregtisë ishin të gjelbërta, një shirit i gjelbër ishte veçanërisht më i larti duke pasur parasysh fitimet e normës së 23 qershorit.

Pra, a është Bitcoin jashtë rrezikut?

Një vështrim afatshkurtër në disa metrika thelbësore si epërsia sociale dhe ekuilibri i qarkullimit të këmbimit për Bitcoin rekomandoi një imazh të shëndetshëm për monedhën. Një metodë e besueshme e vlerësimit të besimit të tregut që rrethon një kriptovalutë është të kuptuarit e epërsisë së saj shoqërore. Në rastin e Bitcoin, epërsia e saj shoqërore pa një rënie të ndjeshme në 21 korrik, megjithatë shpejt mori një kthesë dhe pas kësaj u bë edhe një herë ndërsa norma mori vrullin.

Bilanci i qarkullimit të këmbimit të Bitcoin për të gjitha shkëmbimet gjithashtu pa një rritje që rekomandonte një rritje të aktivitetit të tregut që ishte praktikisht joaktiv gjatë kohëve të fundit. Bilanci i qarkullimit u kthye i favorshëm pasi qëndroi në zonën e pafavorshme duke pasur parasysh që 19 Korrik Më tej, adresat aktive të Bitcoin panë një rritje të mirë gjithashtu dhe qëndruan rreth 800k, në kohën e kompozimit.

Për më tepër, forca tregtare për monedhën kryesore, një metrikë që krahason vlerën e tregtisë së librave të porosive për të hyrë në shkëmbime, pa një rritje gjithashtu - - Një gjetje që rekomandonte që më shumë individë të tregut të dëshironin të blinin sesa të ofronin. Këto ishin vlerat më të mëdha javore të forcës së tregtisë për kriptovalutën.

Lexo artikullin:  iBG: Faktori DeFi i siguruar (POSI) fillon bujqësinë e tij me pritje të lartë

Edhe pse monedha mbretërore mbante në mend disa zhytje të mira normale dhe disa ngritje të shëndetshme metrike, do të ishte para kohe të konkludohej se ajo në të vërtetë ka filluar një fazë të fortë shërimi, veçanërisht duke pasur parasysh që korrigjimet ishin aktualisht duke u zhvilluar në kohën e shtypit.

E njëjta gjë saktësisht u theksua nga eksperti popullor Benjamin Cowen në një rrymë video Në të vërtetë, sipas Cowen, "teknikisht Bitcoin është ende në një trend rënieje". Duke nënvizuar një rënie interesante të Indeksit të Forcës relative (RSI) në lidhje me normën e Bitcoin, ai përfshiu,

Eksperti gjithashtu përmendi që megjithëse Bitcoin bëri ngritje të reja në të gjitha kohërat, ato nuk ishin "aq mbresëlënëse" dhe me secilën normë ATH, RSI thjesht bëri ngritje më të ulëta që përfaqësonin normën.

Në tabelën e përditshme, edhe pse RSI e Bitcoin u ngjit për të nënshkruar një ngritje praktikisht vertikale, ishte akoma një lartësi më e ulët. Ergo, do të ishte intriguese të shihet nëse tejkalon nivelin e 56.35. Nëse BTC kalon nga niveli $ 34-35k, një ngritje në RSI duke shënuar prurje të mëdha mund të thyejë nivelin e lartpërmendur.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju