CEO i Terraform Labs, Do Kwon po padit SEC

bëj kwon

Do Kwon, themeluesi si dhe CEO i Terraform Labs, biznesi që qëndron pas stilit si dhe zhvillimit të Terra, një kriptomonedhë e mençur e mundësuar nga kontrata, po padit SEC për një rast që ndodhi gjatë instalimit më të ri të Messari &#x 2019; s Takimi Mainnet. Ai në fakt kishte kryer diskutime me SEC në lidhje me aktivitetet e realizueshme kundrejt Mirror Protocol, një aplikacion i decentralizuar që gjurmon kostot e furnizimeve për zotërimet artificiale.

Padia përshkruan se SEC kishte rënë në kontakt me Kwon në maj për të biseduar me të rreth procedurës së Mirror Protocol, si dhe lidhjen e Terraform Labs me biznesin. Kwon u konsultua me përfaqësuesit ligjorë të KSHZ-së me dëshirë, si dhe adresoi shqetësimet e tyre gjatë një hetimi pesë-orësh. KSHZ-ja më pas kërkoi që Terraform të krijojë me dëshirë dokumente për këtë temë.

Kjo prapa dhe përpara në mes të SEC si dhe Kwon &#x 2019; Përfaqësuesit ligjorë të s arritën në një pikë të mprehtë në shtator, kur SEC, ende duke diskutuar me Terra &#x 2019; s festimeve, zgjodhi të lëshojë fletëthirrje për Terraform Labs si dhe Kwon duke përdorur një biznes personal të quajtur &#x 201C;Cavalier Courier And Process Services &#x 201D; për t'i siguruar këto në Messari &#x 2019; s Mainnet.

Procedurat e kundërligjshme

Sipas dokumenteve të gjykatës, SEC nuk ka territor mbi Terraform Labs si dhe (* ). Padia Kwon specifikon se:

avokatët ishin të vetëdijshëm se TFL po ashtu

Z. SEC në fakt kishte ruajtur rregullisht se Kwon nuk kishte territor mbi TFL si dhe SEC Z., si dhe asnjëherë nuk pyeti përfaqësuesit ligjorë të Kwon nëse ishte e licencuar për të miratuar zgjidhjen e thirrjeve.

përmirësimi i kësaj,

Në padi specifikohet se po ashtu ka dëmtuar rregulloret e veta që kanë të bëjnë me monitorimin e këtyre rasteve nga KSHZ. fletëthirrjet u ofruan publikisht, si dhe në fakt, midis ndihmësve në &#x 2019; s Messari përjetoi shpërndarjen Mainnet të këtyre thirrjeve. e shkel Ky plan që thotë se këto çështje zyrtare duhet të mbahen private deri sa të specifikohet ose ndryshe nga organizata e KSHZ-së.

Lexo artikullin:  Tregtimi i pullave tregtare si Bitcoin, thotë guvernatori i bankës qendrore suedeze

kërkon padi (*) thirrje për t'u menduar për hapësirën, si dhe probleme të ngjashme, të përbëra nga kostot e avokatit, si dhe më shumë lehtësim, si

Gjykata e konsideron ideal.the a mendoni ju

kostum

Çfarë ka lëshuar kundrejt? Na ndiqni në zonën e vërejtjeve të KSHZ-së të listuara më poshtë. thuaj.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju