Tether pretendon se ka rritur aktivet totale me 21 miliardë dollarë në rishikimin e ri të kontabilitetit

Tether ka publikuar raporte periodike të kontabilitetit për publikun pasi arriti një marrëveshje me zyrën e Prokurorit të Përgjithshëm të Nju Jorkut në shkurt 2021.

Tether pretendon se ka rritur aktivet totale me 21 miliardë dollarë në rishikimin e ri të kontabilitetit

Tether Holdings Limited, kompania që qëndron në stacionin USDT, lëshoi ​​një raport të pavarur të kontabilistit të hënën duke pretenduar se argumentet e tij mbështeten plotësisht nga rezervat e tij. 

Moore Cayman, një rrjet kontabël i bazuar në Ishujt Kajman, rishikoi Raportin më të fundit të Rezervave të Konsoliduara të Tether, ose CRR, dhe përcaktoi që kompania përmbushi detyrimet e saj rezervë për periudhën që përfundoi më 30 qershor 2021.

Sipas raportit, aktivet totale të konsoliduara të Tether arritën në të paktën 62,773,190,075 dollarë për periudhën raportuese. Detyrimet totale të konsoliduara të kompanisë ishin $ 62,628,932,116, nga të cilat $ 62,610,829,196 ishin të lidhura me USDT.

Opinioni i Moore Cayman për këtë çështje është shprehur si më poshtë:

"Sipas mendimit tonë, CRR siç është përgatitur nga menaxhmenti i grupit Tether Holdings Limited deri më 30 qershor 2021 në 11:59 pasdite UTC, është paraqitur në përputhje me kriteret e përcaktuara në të dhe, në të gjitha aspektet materiale, është deklaruar në mënyrë të drejtë. "

Si KriptoPumpLajmet e raportuara, aktivet e konsoliduara të Tether thuhet se ishin me vlerë 41,017,565,708 dollarë që nga 29 Prill 2021.

Raporti i qershorit zbuloi më tej se paratë e gatshme dhe ekuivalentët e tyre arritën në 53.3 miliardë dollarë nga totali i aktiveve të Tether. Kjo përfshinte 30.8 miliardë dollarë në letra komerciale dhe certifikata depozite, 6.2 miliardë dollarë në para dhe depozita bankare, 1 miliard dollarë në shënime të riblerjes së kundërt dhe 15.2 miliardë dollarë në bono thesari.

Kreditë e siguruara që nuk lidhen me asnjë prej filialeve të Tether arritën në 2.5 miliardë dollarë. Kompania gjithashtu mbante mbi 4.8 miliardë dollarë në bono, fonde dhe metale të çmuara. Pak më shumë se 2 miliardë dollarë u mbajtën në "investime të tjera", përfshirë shenjat dixhitale.

Tether zbuloi ndarjen e aseteve të tij për herë të parë në maj të këtij viti. Më 31 Mars 2021, gazeta komerciale zinte 65.39% të kategorisë së saj "para, ekuivalentë të parasë, depozita të tjera afatshkurtra dhe letra komerciale". Për periudhën raportuese të qershorit, kjo shifër kishte rënë në 57.72%.

Lexo artikullin:  ATM-të e kriptomonedhave mbyllen në Singapor pas njoftimit të Bankës Qendrore

Related: Tether zbulon ndarjen e plotë të rezervës për herë të parë

Kapitalizimi i tregut të USDT aktualisht qëndron në 62.6 miliardë dollarë, sipas të dhënave të industrisë. USDT mbetet deri tani stabcoini më i madh në botë, megjithëse pjesa e tij në tregun e përgjithshëm ka rënë pasi konkurrentët kryesorë si USDC vazhdojnë të rriten në popullaritet.

Tether preu monedhën e saj 50 miliardë në Prill pasi Bitcoin (BTC) dhe kripto-monedhat e tjera arritën nivele të reja të të gjitha kohërave. Pjesa e dytë e tregut të demave, e cila duket se është duke u zhvilluar këtë muaj, mund të ndez kërkesën më të madhe për monedhë të qëndrueshme të lidhura me dollarin në të ardhmen e afërt.

Related: Jo, Bitcoin nuk po hyn në një cikël ariu të ngjashëm me vitin 2018, sugjerojnë të dhënat e reja, pasi BTC synon 45 mijë dollarë

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju