Përpjekja e vazhdueshme për të liruar Ross - Peticioni i Ulët i Ulbricht mbyllet në gjysmë milioni nënshkrime

Përpjekja e vazhdueshme për të liruar Ross - Peticioni i Clemency i Ulbricht mbyllet në gjysmë milioni nënshkrime

Gjatë 12 muajve të fundit Ulbricht në fakt ka përmirësuar publikun e gjerë rregullisht në lidhje me shëndetin e tij, dhe gjithashtu këtë sezon të mëparshëm veror ai foli hapur për herë të parë duke pasur parasysh atë 2013. Sot, Ulbricht &#x 2019; Peticioni i mëshirës po mbyllet në gjysmë milioni nënshkrime dhe gjithashtu përpjekja është vetëm 51,014 nënshkrime larg arritjes së objektivit të markës tregtare 500K.

Ross Ulbricht është ende duke ofruar dënimin e tij me burg të përjetshëm për zhvillimin e sitit të Rrugës së Mëndafshit dhe gjithashtu anëtarët e familjes së tij dhe miqtë po rriten për ta liruar atë. 37-vjeçari Ulbricht u kap në 2013 dhe gjithashtu në shkurt 2015 ai u shpall fajtor për një sërë kostosh kriminale jo të dhunshme.

Përpjekja e vazhdueshme për të liruar Ross - Peticioni i Clemency i Ulbricht mbyllet në gjysmë milioni nënshkrime

Në maj 2015, Ulbricht u dënua me një dënim të përjetshëm plus dyzet vjet pa mundësinë e lirimit me kusht. Pas dënimit të tij, një mori njerëzish dhe gjithashtu kompani sulmuan qeverinë federale amerikane dhe gjithashtu Ulbricht &#x 2019; gjykata për kalimin e një dënimi kaq të ashpër. Në një deklaratë të përfshirë në portalin e internetit freeross.org, Shon Hopwood, një mësues i legjislacionit në Universitetin Georgetown diskuton:

Një dënim i tillë duhet, të paktën, të caktohet për aktivitetet më të tmerrshme kriminale të dedikuara nga shkelësit e përsëritur &#x 2026; Ross &#x 2019; vepra penale nuk është vend pranë atij grupi dhe gjithashtu dënimi i tij ishte haptazi shumë.

Në vitin 2017 dhe gjithashtu 2018, anëtarët e familjes Ulbricht dhe gjithashtu Ross u përpoqën të magjepsnin në Gjykatën e Apelit të SHBA për Qarkun e Dytë dhe gjithashtu Gjykatën Supreme, megjithatë, përpjekjet nuk ishin të suksesshme dhe gjithashtu aktualisht, Ulbricht qëndron i siguruar në Burgun e Shteteve të Bashkuara në Tucson.

Përpjekja e vazhdueshme për të liruar Ross - Peticioni i Clemency i Ulbricht mbyllet në gjysmë milioni nënshkrime

Këtë sezon veror të mëparshëm, Ulbricht foli hapur për herë të parë duke pasur parasysh që 2013 në seminarin Bitcoin 2021 Miami Në Twitter, Ulbricht gjithashtu mban publikun e përditësuar rregullisht në lidhje me shëndetin e tij të përgjithshëm. Këtë javë më parë, Ulbricht përshkroi se ai përfundoi edukimin e një programi reflektimi tetë javor.

&#x 201C; &shtë &#x 2019; extremelyshtë jashtëzakonisht e këndshme t'u tregoj shokëve të mi të paraburgosur saktësisht se si të praktikojnë meditimin. Gjetja e paqes dhe gjithashtu ekuilibri është aq e dobishme për ne, &#x 201D; Ulbricht &#x 2019; Llogaria e Twitter u deklarua më 8 tetor. &#x 201C; Kohët e fundit kemi përfunduar një program reflektimi 8-javor, dhe gjithashtu më pëlqen të deklaroj se 4 kursantët e mi patën sukses. Ata zhvilluan një metodë të përditshme dhe gjithashtu zbuluan se pushonin akoma pa lënë pas dore frymën ose gjumin, &#x 201D; ai përfshiu.

Lexo artikullin:  StackSwap mbledh 1.3 milion dollarë në raundin e financimit për të ndërtuar DEX në Rrjetin Bitcoin

Ulbricht &#x 2019; s Peticioni Clemency Vetëm 51K Nënshkrime larg përmbushjes së objektivit 500K

Ulbricht gjithashtu ka peticionin e mëshirës që iu drejtua kreut të shtetit të Shteteve të Bashkuara, i cili thotë se dënimi i tij i dyfishtë me burgim &#x 201C; trondit parimet. &#x 201D; Në peticionin e faljes &#x 2019; s hapjen e deklaratave, Ross &#x 2019; Nëna e saj, Lyn Ulbricht, shqetësohet se &#x 201C; Ross nuk u trajtua më mirë dhe gjithashtu dënimi i tij është i rëndë. Drejtësia nuk u ofrua, &#x 201D; ajo përfshin.

Përpjekja e vazhdueshme për të liruar Ross - Peticioni i Clemency i Ulbricht mbyllet në gjysmë milioni nënshkrime

Ulbricht &#x 2019; peticioni i mëshirës po afrohet një pikë referimi si peticioni &#x 2019; s materia e grumbulluar e nënshkrimeve i afrohet 500K. Në momentin e kompozimit, change.org &#x 2019; s programet e informacionit Ulbricht &#x 2019; peticioni i mëshirës është 51,014 nënshkrime larg konferencës për atë objektiv.

Peticioni hedh dritë mbi Ulbricht &#x 2019; rrethanat dhe gjithashtu zbulon qartë se qindra njerëz pajtohen se dënimi i tij ishte shumë i ashpër. Ulbricht aktualisht ka ofruar 9 vjet burg.

Përpjekja e vazhdueshme për të liruar Ross - Peticioni i Clemency i Ulbricht mbyllet në gjysmë milioni nënshkrime

&#x 201C; E ardhmja ime vdiq atë ditë në gjykatë kur u dënova me burgim pa kusht, &#x 201D; Ulbricht diskuton në një artikull aktual. Peticioni i mëshirës change.org është i ngarkuar me individë duke përfshirë fjalimin për nënshkrimet e tyre gjithashtu, dhe gjithashtu miraton pajtimin me Ulbricht &#x 2019; Fjalia e tanishme është e pajustifikuar dhe gjithashtu kërkon që të kthehet.

&#x 201C; Ross &#x 2019; dënimi është një humbje e rëndë e foshnjës së palindur të drejtësisë. Vjedhja e një mashkulli nga jeta për një vepër pacifiste është e plotë, &#x 201D; Angela Bertalot kompozon në ndryshimin.org peticionin e mëshirës. Ai specifik, a, kompozon:

Fakti duhet të jetë thjesht dhe gjithashtu kjo ishte gjithçka. Ulbricht dëmton besueshmërinë e një gjyqësori thjesht se ky mashkull është/u vu prapa hekurave sipas metodës që ishte. Ulbriht është, shumë më tepër firma Shumë &#x 2019; peticioni merr shumë më tepër, zbulon se një pjesë fantastike e individëve janë të ngopur me dënime të rënda me burg, si në &#x 2019; s një popull po investon vite pas hekurave për pronën e

Lexo artikullin:  Platforma Cream Finance DeFi humbet 19 milionë dollarë në një goditje të shpejtë të huasë

Bima Ulbricht dhe kultura po e pranojnë në mënyrë progresive se beteja në ilaçet ishte dhe është akoma në ndjekje të plotë të patës së egër.

Çfarë &#x 2019; Shembulli tregon gjithashtu se dënimi i modës së vjetër, thjesht hedhja e çdo kafazi të mashtruesit Ross Ulbricht, çfarëdo vepre penale, thjesht nuk po funksionon dhe gjithashtu kultura kërkon një rregullim të këtij modës. Le të merrni parasysh në &#x 2019; peticioni i mëshirës pranë gjysmës së

milion firma? (*) ne e kuptojmë atë që ju e konsideroni këtë temë (*) zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju