TRON Grand Hackathon 2022 kthehet për sezonin 2

NJOFTIMI PËR SHTYP. Gjenevë, Zvicër/ 13 maj/ &#x 2013; TRON DAO dhe gjithashtu BitTorrent Chain (BTTC) po përgatiten për Sezonin 2 të TRON Grand Hackathon 2022, me fillimin e regjistrimeve të hënën, më 16 maj.

Hackathon bëhet pjesë e TRON DAO &#x 2019; Iniciativat e qëndrueshme për të reklamuar nxitjen masive të inovacionit të blockchain dhe gjithashtu opsionet më të avancuara të ndërthurjes së zinxhirit. Hackathon &#x 2019; Objektivi kryesor i tij është të inkurajojë programuesit të prodhojnë dhe gjithashtu të zbatojnë detyra DeFi, GameFi, NFT dhe gjithashtu Web3 dhe gjithashtu të ndërtojnë një përmbajtje të qëndrueshme në internet dhe gjithashtu lagje argëtimi në TRON dhe gjithashtu sisteme të tjera të bllokimit.

Me një shpërblim të akumuluar prej 1 milion dollarësh, Hackathon sigurisht që do të ndahet në 4 pista, duke përfshirë DeFi, GameFi, NFT dhe gjithashtu Web3. Ky do të jetë sigurisht një rast financimi i vazhdueshëm, duke filluar çdo 3 muaj, për të reklamuar zhvillimin e mjediseve TRON dhe BTTC.

Sigurisht që do të ketë një panel vlerësimi afatgjatë përgjatë Hackathon-it dhe gjithashtu një panel unik vizitorësh për çdo sezon. Regjistrimet e pranueshme sigurisht që do të vlerësohen nga 1 deri më 11 gusht 2022, dhe gjithashtu fituesit sigurisht që do të prezantohen më 17,2022 gusht 2 Sezoni 2019 i Hackathon sigurisht që do të përfshijë një panel të shkëlqyer për të shkuar nga disa prej kriptove &#x XNUMX; Organizatat më të dalluara dhe gjithashtu detyrat që bashkëpunojnë për të ofruar njohuritë e tyre dhe gjithashtu për të rritur zhvillimin e komunitetit ekologjik TRON DAO.

Faza fillestare e analizës identifikon nëse parimet përmbushin një shkallë standarde të fizibilitetit, siç është subjekti mjaft i përshtatshëm dhe gjithashtu ekzekutimi i API-ve/SDK-ve të kërkuara të tregtuara gjatë gjithë Hackathon-it.

Gjykatat do të shqyrtojnë të gjitha hyrjet që kalojnë fazën fillestare në fazën 2 bazuar në përputhjen me standardet po aq të rënda:

  • Zbatimi teknologjik: A tregon puna rritje e programeve softuerike me cilësi të lartë?
  • Dizajni: A merret parasysh mirë përvoja e klientit dhe gjithashtu stili i punës?
  • Ndikimi i mundshëm: Sa ndikim të madh mund të ketë puna sipas klasifikimit &#x 2019; tregu i synuar?
  • Cilësia e idesë: Sa imagjinative dhe gjithashtu e veçantë është puna?

Vlerësimet nga gjykatat sigurisht që do të zgjedhin fituesit e mundshëm të shpërblimeve të përshtatshme. Kandidatët e kualifikuar për një shpërblim dhe gjithashtu, regjistrimet e të cilëve bëjnë vlerësimet më të larta të mundshme, bazuar në standardet e përshtatshme të vlerësimit, sigurisht që do të përfundojnë të jenë fitues të mundshëm të atij shpërblimi. Shpërblimet e Forumit TRON DAO sigurisht që do të jepen bazuar në fletëvotimet e lagjes në detyrat Hackathon të dërguara në Forumin TRON DAO.

TRON Grand Hackathon 2022 dhe gjithashtu Forumi TRON DAO janë gjithçka në lidhje me mundësitë, komunikimet dhe gjithashtu pajisjen e lagjes TRON DAO për të thënë në globin elektronik. Interneti i decentralizuar ka të bëjë me vendosjen e pushtetit në duart e individëve.

Lexo artikullin:  Bostic i Fed është i kujdesshëm në lidhje me rritjen e normave pasi Presidenti Biden fajëson çmimet më të larta për Covid-19 dhe Putin

Si një ofertë bonus, APENFT Marketplace sigurisht që do të jetë në partneritet me fituesit e pista NFT për të furnizuar burimet dhe gjithashtu një sistem për t'i ndihmuar ata të arrijnë objektivat e tyre Hackathon duke sjellë ekspozimin e nevojshëm ndaj detyrave premtuese NFT brenda mjediseve TRON dhe BTTC.

Hackathon sigurisht që do të mbështesë gjithashtu fituesit kryesorë të pistave me burime të shumta, që përbëhen nga shanset e mundshme financimi nga TRON dhe gjithashtu BTTC Fondi i Ekosistemit, likuiditeti dhe gjithashtu kombinimi me shkëmbimet shoqëruese.

Të gjithë programuesit e blockchain, mbikëqyrësit e artikujve dhe gjithashtu zhvilluesit janë të kualifikuar për t'u regjistruar në konkurs. Garuesit që përfundojnë krijimin e një pune DeFi, GameFi, NFT ose Web3 të konfiguruar në Solidity, e cila sigurisht do t'i shërbejë TRON, ose në Ethereum dhe gjithashtu BNB Chain me urën BTTC përpara datës së caktuar, sigurisht që do të mendohen për individë të kualifikuar. Konkursi është gjithashtu i disponueshëm për çdo lloj detyrash ekzistuese të krijuara në zinxhirin bllokues TRON ose BTTC që në fakt kanë përfshirë përditësime ose atribute thelbësore në të gjithë Hackathon.

Dorëzimi i Sezonit 2 të Hackathon fillon më 16 maj 2022 dhe gjithashtu i drejtë më 25,2022 korrik XNUMX Garuesit që kanë interes të fitojnë shpërblime të shtuara të Forumit TRON DAO u kërkohet të regjistrohen dhe gjithashtu t'i dërgojnë detyrat e tyre në Forumin TRON DAO herët, si komunikimet me pjesëmarrësit e lagjes brenda vargjeve të tyre të forumit të diskutimit sigurisht që do të mendohen shtesë gjatë vlerësimit të detyrave.

Si të hyni:

  1. Shkoni te TRONDAO.org/ hackathon.
  2. Regjistrohu për Hackathon në faqen e internetit të Hackathon duke klikuar &#x 201C;Bashkohu në Hackathon &#x 201D; kaloni. Nënshkruani aq sa prodhoni një llogari Devpost pa kosto ose vizitoni me një llogari ekzistuese Devpost për të përfunduar regjistrimin. Kjo me siguri do t'ju lejojë të merrni përditësime thelbësore dhe gjithashtu të krijoni Parashtrimin tuaj.
  3. Aplikantët me siguri do të përfundojnë një punë të shpjeguar në Kërkesat e Projektit Kandidati duhet t'u përmbahet politikave të zhvilluara në kontratën e certifikatës kur përdor çdo lloj pajisje programuesi. Regjistruesi dhe gjithashtu Devpost kanë autorizim për të grumbulluar dhe gjithashtu për të mbajtur një kandidat &#x 2019; Informacione individuale për të drejtuar dhe gjithashtu për të reklamuar Hackathon.
  4. Krijo një videoklip që përbëhet nga pamjet video që sqarojnë punën tuaj &#x 2019; atributet dhe gjithashtu aftësia me një demonstrim të gjerë.

Për kualifikimin, politikat, standardet dhe gjithashtu informacione shtesë, ju lutemi shikoni Forumin TRON DAO, TRON.Devpost com/rules dhe gjithashtu TRONDAO.org/ hackathon.

Rreth TRON DAO

TRON është i përkushtuar ndaj rritjes së decentralizimit të uebit me anë të inovacionit të blockchain dhe gjithashtu aplikacioneve të decentralizuara (dApps). I themeluar në shtator 2017 nga HE Justin Sun, rrjeti TRON ka mbetur në fakt për të ofruar sukses të jashtëzakonshëm duke pasur parasysh se MainNet filloi në maj 2018. Korriku 2018 vuri në dukje gjithashtu kombinimin e komunitetit ekologjik të BitTorrent, një lider në zgjidhjet e decentralizuara Web3 që shpërthejnë mbi 100 milionë muaj- klientë energjikë në muaj. Rrjeti TRON ka marrë në fakt kontroll të mahnitshëm kohët e fundit. Që nga prilli 2022, ajo ka më shumë se 92 milionë llogari të plota klientësh në blockchain, më shumë se 3.1 miliardë blerje të plota dhe gjithashtu mbi 8 miliardë dollarë në vlerë të plotë të siguruar (TVL). Në përmirësim, TRON organizon furnizimin më të madh të shpërndarjes së stablecoin USD Tether në të gjithë botën, duke tejkaluar USDT në Ethereum duke pasur parasysh prillin e vitit 2021. Rrjeti TRON përfundoi decentralizimin e plotë në dhjetor 2021 dhe gjithashtu aktualisht është një DAO e qeverisur nga komuniteti. Kohët e fundit, stabilcoini matematikor USDD u lëshua në zinxhirin bllokues TRON, i mbështetur nga libri i parë i kriptove për sektorin e blockchain &#x 2013; Rezerva TRON DAO, duke vënë në dukje TRON &#x 2019; Qasja kryesore e drejtë në monedhat e qëndrueshme të decentralizuara.

Lexo artikullin:  Londra është drejtpërdrejt dhe demat e Ethereum kontrollojnë skadimin e opsioneve të ETH të 357 milion dollarëve të së Premtes

Uebfaqja|Telegram|Mesat|Twitter|YouTube|Reddit|GitHub|Forum

Kontakt i medias:

Alexis Schreiber

press.hackathon@trondao.org

 0;

 0;

0;

Etiketat në këtë përrallë Zinxhiri BitTorrent, BTTC, Tron DAO

Ky është një njoftim për lajmet. Lexuesit duhet të bëjnë vetë këmbënguljen e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin e reklamuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët ose zgjidhjet e tij. mund të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj përmbajtjeje, produktesh ose zgjidhjesh të internetit të deklaruara në prezantimin e gazetarisë.

(*2 *)Bitcoin comMedia

Bitcoin com është burimi kryesor për çdo gjë të vogël që lidhet me kriptografinë. Kontaktoni ads@bitcoin.com për të diskutuar njoftimet e lajmeve, mesazhet e financuara, podkastet dhe gjithashtu zgjedhje të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju