Ky Tregues Bitcoin Mund të Sugjerojë Drejtimin e Bull është akoma i aktivizuar

Raporti MVRV, një shenjë Bitcoin, mund të rekomandojë që vrapimi i tanishëm i demit të mos jetë '& rsquo; t mbi, dhe kostoja e kripto është ende në kulmin.

'MVRVRatio Tregon Ciklin Nuk & rsquo; t Mirëpo

Siç shpjegohet nga një postim (*), ciklet e mëparshme duket se ndjekin një model të veçantë në Listat MVRV. Kjo mund të rekomandojë që drejtimi i tanishëm i demave të mos ketë '& rsquo; t arriti kulmin.

MVRV përfaqëson "& ldquo; Vlera e Tregut për Vlerën e Realizuar & rdquo ;. The'ratio është specifikuar si Bitcoin & rsquo; Kapitalizimi i tregut i ndarë me kapitalizimin e njohur.

Leximi i lidhur | SpaceX ka Bitcoin në bilancin e saj, Elon Musk

Raporti MVRV = Kapaku i Tregut & ndarja; Kapak i realizuar

Raporti MVRV punon për të kuptuar nëse kostoja aktuale është e arsyeshme apo jo. Nëse vlera është me të vërtetë e lartë, kjo tregon Bitcoin '& rsquo; Kostoja mund të vlerësohet keq, dhe për këtë arsye financuesit do të priren të kenë presion të shitjes.

Nga ana tjetër, nëse vlera e shenjës është e ulët, mund të rekomandojë që kostoja e BTC të nënvlerësohet, gjë që mund të çojë në presion blerjeje në treg.

Merrni 110 USDT Futures Bonus plotësisht falas!

Leximi i lidhur | Vëllimi i Bitcoin vazhdon të shohë uljet vjetore ndërsa luftimet e çmimeve për t'u rikuperuar

Tani, këtu është mënyra se si duket grafiku i raportit Bitcoin MVRV për ciklin 2013:

Cikli Bitcoin MVRV 2013

Zonat BTC MVRV duket se zgjedhin pjesën e poshtme dhe kryesore

Në tabelën e mësipërme, zona blu tregon një fund. Linja e raportit MVRV thjesht prek këtë zonë gjatë gjithë kohës, ndërsa kutia e kuqe përfaqëson një majë.

Në mes është një tjetër kuti me ngjyrën e gjelbër. Raporti MVRV duket se prek këtë zonë kur pasi të ketë arritur një majë në mes të vrapimit të demit, vetëm për t'u kthyer edhe një herë për majën reale.

Për shkak të kësaj, kur raporti MVRV prek zonën e gjelbër pas një korrigjimi, blerja e Bitcoin mund të jetë një mundësi e shkëlqyeshme.

Më poshtë është grafiku që zbulon ciklin 2017 së bashku me drejtimin aktual.

Lexo artikullin:  Altcoins rezervojnë 50% fitime pasi Bitcoin dhe Ethereum vendosën një rrugë drejt niveleve të reja

Rryma Bitcoin MVRV

BTC MVRV zbulon se cikli aktual mund të mos kishte arritur akoma

Siç është e qartë nga grafiku, cikli 2017 gjithashtu duket se kishte ndjekur në të vërtetë një model të krahasueshëm ku një udhëheqje ndodhi në mes të ciklit dhe pas kësaj një korrigjim e solli atë në një zonë të gjelbër.

Nga paraqitjet e tij, cikli i tanishëm mund të mbetet thjesht në mes sot dhe një majë e re mund të jetë përpara.

Çmimi Bitcoin

Në kohën e kompozimit, BTC '& rsquo; Kostoja s është rreth 32.3 dollarë k, deri gati 2% në 7 ditët e fundit. Këtu është një tabelë që zbulon modelin në kripto '& rsquo; kostoja:

Grafiku i Pricemimeve të Bitcoin

Kostoja e BTC duket se është përsëri në një trend në rritje | Pra: TradngView Sidoqoftë, modeli i raportit MVRV qëndron real, vrapimi i demave mund të mos kishte arritur në të vërtetë në këtë drejtim.

që kostoja mund të drejtohet shpejt. (*), ky cikël mund të përfundojë duke qenë i ndryshëm, dhe një bezdi mund të jetë përpara. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju