Kjo është ajo që çdo person keqkuptohet në lidhje me rregullimet e Bitcoin

Akumulimi në tregun Bitcoin në të vërtetë ka ardhur në një temë që flitet shpesh brenda kripto-komunitetit. Me zgjerimin e modelit të ri-akumulimit të rafinuar më parë, monedhat në të vërtetë kanë lëvizur nga duar të dobëta në duar të forta. Kjo do të thotë, individë të përkohshëm po shihen duke u shkëmbyer monedhave të tyre të reja pronarëve me jetë të gjatë.

Kjo, e kombinuar me kthimin e minatorëve në vendin e ngjarjes, si dhe metrikat në zinxhir që tregojnë një 29% të fortë të fuqisë së hashit që kthehet on-line, vuri në dukje një rritje interesante në dhomë. Për më tepër, ky modifikim i tanishëm i zakoneve kapitaliste mund të shihet diku tjetër ndërsa Gjallëria e Bitcoin zbriti në shkallët e fundit të Prillit.

Statistikat në fjalë ofrojnë një pamje makro të detyrave të përgjithshme në zinxhir, si dhe zbatim në lidhje me jetëgjatësinë e rrjetit. Meqenëse merr në konsideratë ditët e shkatërruara të monedhave (CDD), CDD ndërkombëtare, si dhe zbatimin, ajo siguron kuptime intriguese drejt në tregun më të madh. Aktiviteti i rënies së Bitcoin në grafikun e standardeve të zhvendosjes 7-ditore të mprehtë në drejtim të akoma më shumë pasivitetit të tregut, si dhe modeleve të rritura të ndërtimit ose HODLing. E njëjta gjë u theksua në një shkrimet aktuale

Përmes një vargu aktual Twitter, Ecoinometrics gjithashtu e gjeti këtë modë, si dhe e shoqëroi atë me përgjysmimin e Bitcoin dhe pamjen më të madhe të balenave-peshqve. Sipas informacionit të saj, Bitcoin (BTC) përjetoi një "rivendosje" në zakonet kapitaliste rreth $ 30k si dhe kjo modë aktualisht ka shumë të ngjarë të shkaktojë një modë më të lartë në grafike.

Tani për tani, në ditën e 428-të pas përgjysmimit të 3-të të Bitcoin, kriptovaluta ende lëkundet nën shkallën $ 32.5 k. Për më tepër, një informacion mbi-zinxhir rekomandon që,

Informacioni "intrigues" nxjerr në pah nevojën e re

Ecoinometrics gjithashtu kontrolloi se i fitoi monedhat duke marrë parasysh që fillimi i demit më të fundit të drejtuar në tetor 2020, si dhe me kusht që një modifikim i rëndësishëm të kontrastohej në vitin 2015. Në fillim, ishin financuesit me përmasa më të vogla ose "të vegjlit" peshq ”që po ndërtoheshin kur Bitcoin kaloi lartësinë e saj të mëparshme të të gjitha kohërave prej $ 20,000 si dhe u mblodh në një lartësi krejt të re prej $ 64,500.

Lexo artikullin:  Cryptowisser: Sinergjia Bitcoin dhe Ethereum thelbësore për rritjen e industrisë së kriptove

Financuesit më të mëdhenj, në fakt, filluan të kushtonin $ 20,000, megjithëse jo në shuma të mjaftueshme për të përfunduar garën. Balenat, nga ana tjetër, përfshinin stresin e marketingut sapo Bitcoin arriti 30,000 dollarë për herë të parë. Kjo është ajo që çoi në faktorin e zhdrejtë në përputhje me pikat e larta të majit.

Vargu i përmendur më parë Twitter gjithashtu rishikoi këtë ndërtim duke përmendur,

Faktori për stresin e pashoq të marketingut mund të lidhet më shumë me pamjen e balenave, si dhe me të vërtetën që Bitcoin po fitonte "shumë, shumë shpejt". Kjo e konsideronte tregun të paqëndrueshëm mes shumë FUD-ve. Sipas informacionit, meqenëse shkalla prej $ 30k është kthyer praktikisht, këmbët e ftohta nuk janë vend për t'u zbuluar, si dhe financuesit e vegjël, ashtu si edhe financuesit e mëdhenj janë kthyer në lojën video. Kërkimet për të përfunduar duke insistuar,

E thënë thjesht, shumë prej tyre kanë qenë në të vërtetë të pasakta në lidhje me ato që kanë qenë në të vërtetë këto rregullime. Ata ishin një rivendosje për Bitcoin.

Ky kundër argument nuk është absolutisht asgjë përveç një frymë ajri të freskët në tregun BTC midis uljes së kostos aktuale, kombinimit, si dhe tonit bazë bearish. Në grafikun e standardeve të zhvendosjes 7-ditore, ASOL pa një rritje të ndjeshme në 12 korrik, një gozhdë që tregon aktivitetin e monedhave të vjetra. Si ASOL ashtu edhe MSOL po mbanin gradat e tyre në fund të Qershorit si dhe theksuan epërsinë e monedhave të vjetra në treg.

Ndërsa prisni lëvizje të konsiderueshme të kostos tani sigurisht do të jenë pozitive, shumë në zonë mbetën të prisnin një aktivitet të qëndrueshëm, të lidhur me veriun pas një modifikimi të vogël. Metrikat e përmendura më parë sigurisht që do të bëjnë pak për të shtyrë këto supozime.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju