Ky mund të jetë një tregues i shkëlqyeshëm për trajektoren afatmesme të Bitcoin

Bitcoin në fakt ka lëkundur me përulësi mbi shkallën e ndihmës prej 32,500 dollarë për shkak të fillimit të këtij muaji. Sidoqoftë, vlera e BTC u ul me gati 5% në 2 ditë, si dhe po kontrollonte shpejt gradën e deklaruar edhe një herë në kohën e shtypit. Ndërsa tregu i zonës së BTC është akoma shumë pak a shumë joaktiv në mes të dilemës Binance, si dhe elementë të ndryshëm të tjerë, marrëveshjet për nënproduktet në të vërtetë kanë filluar anomalitë specifike ekzistuese.

Megjithëse nuk është specifike që informacioni i Binance që vihej në pritje nga sistemi monetar i Mbretërisë së Bashkuar ishte një automobilist i rëndësishëm pas rënies së kostos më të azhurnuar të Bitcoin, e çuditshmëria e ofruar në pozicionin e tregut të nënprodukteve një tregues i pakëndshëm për e ardhmja e kriptos kryesore.

Sipas Grupit CME, sasia e Bitcoin Futures mbajti në mendje një numër prej 3156 më 9 korrik, më i volitshmi sepse fillimi i qershorit Si pasojë, kishte një rënie të interesit të hapur të përmbushur nga një prirje e lartë e vazhdueshme. Ngjitja e moderuar e normës së hapur të interesit mund të nxjerrë në pah hyrjet e shtuara, si dhe normën e interesit që hyn në një treg. Sidoqoftë, modeli i tij gati i sheshtë mund të jetë gjithashtu një tregues i një modeli bearish të vazhdueshëm për BTC.

Për shkak të mungesës së një çmimi të financimit në rritje dhe në rënie, Futures tremujore Bitcoin në fakt janë pëlqyer shumë nga balenat, si dhe vendet e punës së arbitrazhit. Sidoqoftë, kur investitorët zgjedhin marrëveshje të vazhdueshme ose këmbime të përmbysura, zakonisht faturohet një tarifë e cila ndryshon duke u mbështetur në cilën anë kërkon shumë më tepër. Për më tepër, marrëveshjet e skadimit të datës fikse zakonisht tregtojnë me një kosto nga shkëmbimet e tregut të zonës rutinë.

Për më tepër, informacioni i cilësimeve rekomandoi që shumëllojshmëria e marrëveshjeve të shkurtra pa një rritje të dyfishtë gjatë kohëve të fundit, ndërsa dëshira e gjatë vazhdoi të ishte shumë joaktive pasi Bitcoin tregtonte të shënuara më poshtë $ 32.5 k në kohën e shtypit. Në 24 orët e fundit nga momenti i kompozimit, pamja vazhdoi të ishte shumë e dobët me një rritje të marrëveshjeve të thjeshta.

Përkundrazi, kontrollimi i kostove vjetore të Bitcoin Futures ofroi një foto shumë më të shëndetshme të tregut në të ardhmen. Në shtator, marrëveshja është duke patronizuar një kosto vjetore prej 2.2% në Deribit, me të njëjtën gjë që kapërceu në 4.48% në Dhjetor Po kështu, një kontur më i lartë mund të shihet për shumë shkëmbime me kosto vjetore mbi 4% për Dhjetorin

Kjo foto është një masë e një tregu të shëndetshëm dhe të ekuilibruar pasi një kohëzgjatje shumë më e gjatë negociatash zakonisht krijon shitës për të kërkuar një kosto shtesë të konsiderueshme.

Përveç kësaj, ekziston një detyrë e respektueshme '' Cash si dhe Carry '' që buron nga tryezat e arbitrazhit pasi ata janë duke blerë Bitcoin ndërsa njëkohësisht shkurtojnë marrëveshjen e së Ardhmes. Me ekspozimin e tyre të drejtpërdrejtë në internet, jo gjithmonë drejtohet në drejtim të një situate të pafavorshme në të ardhmen. Megjithatë, kjo detyrë kufizon kostot e marrëveshjeve të së Ardhmes.

Cila është fotografia më e madhe?

Lexo artikullin:  Gjykata në Londër urdhëron Binance të identifikojë punkët kibernetikë pas sulmit MFetch ai prej 2.6 dollarësh

Në këtë faktor, është shumë më mirë nëse kapitalistët vlerësojnë kostot e ardhshme 3-mujore, të cilat mbeten mbi 4% vjetore. Niveli ose pak i përmbysur i së Ardhmes 'nuk mund të merret si një shenjë e konsiderueshme bearish duke kontrolluar një këndvështrim afatgjatë. Sidoqoftë, nëse bie e shënuar më poshtë, kjo mund të ilustrojë mungesën e normës së interesit për të përdorur periudha të gjata, si dhe një faktor në drejtim të një të ardhme bearish.

Kostot e zakonshme vjetore të shtatorit të disa prej shkëmbimeve në të vërtetë kanë luhatur rreth 3%, e cila është shqetësuese por jo tronditëse pas një rregullimi praktikisht 50% të tregut. Sidoqoftë, kjo nxjerr në pah një pasiguri themelore nga klientët në koston e përkohshme të Bitcoin.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju