Ky objektiv i fundvitit për Bitcoin 'është mjaft i arsyeshëm'

Analisti i Wall Street thotë se Bitcoin duke arritur '100k në fund të vitit është ...'

Me normën e Bitcoin që u rrit 16.6% në javën e kaluar, demat janë kthyer me parashikimet e tyre. Edhe pse norma e BTC ishte rritur në të vërtetë në 45,780 dollarë në kohën e kompozimit, Thomas Lee, i cili është krijuesi i Fundstrat Global Advisors, parashikon që të rritet në 100,000 dollarë deri në fund të këtij viti.

Në një intervistë aktuale për CNBC, financuesi amerikan besonte se kur kulmi i Covid -19 Delta në të vërtetë ishte zhdukur, jo thjesht Bitcoin, megjithatë i gjithë tregu monetar do të përjetojë një shërim të lulëzuar në një "tubim të gjithçkaje", ndërsa financierët marrin qartësi në trajektoren e ekonomisë. Sa i përket fatit të pronës më të madhe të kriptomonedhës, Lee kishte këtë për të deklaruar:

Lee përmendi edhe më shumë se muajt e afërt do të shihnin që histeria rreth pandemisë të zvogëlohej, gjë që do të rezultonte në një shërim financiar të shkaktuar nga interesi i financierit të ri. Informacioni i Institutit për Metrikën e Shëndetit të vlerësuar nga financuesi rekomandoi që rastet e Delta në SHBA mund të rriten sot, pas së cilës një ringjallje në të vërtetë nuk ishte parashikuar, e cila mund të prezantojë një "tubim ndihme".

Për më tepër, strategu i tregut rekomandoi gjithashtu që mjedisi “i rrezikuar” që tregu monetar do të përjetonte pranë përfundimit të vitit do të jetë përfundimtar në rritjen e sektorëve të ndryshëm të ekonomisë, i përbërë nga prona kryesore dixhitale.

Lee nuk është vetëm në këtë parashikim, pasi një sërë ekspertësh mendojnë se Bitcoin do të rritet në 100 mijë dollarë deri në fund të këtij viti. Më herët sot, eksperti i Inteligjencës Bloomberg, Mike McGlone, e shtjelloi këtë,

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju