Gjetjet e Sondazhit të Gallup të këtij viti sugjerojnë 6% të investitorëve të Shteteve të Bashkuara Bitcoin

Gjetjet e Sondazhit të Gallup të këtij viti sugjerojnë 6% të investitorëve amerikanë që zotërojnë Bitcoin

Kompania amerikane e studimeve dhe analizave Gallup në fakt ka lëshuar zbulime krejt të reja nga një studim aktual që biznesi bëri në investimin në bitcoin. Kompania '& rsquo; Studimi i quajtur Indeksi i Optimizmit të Gallup Investitor përshkruan se ka “& ldquo; më shumë vrull në mesin e financuesve më të rinj se 50. "& rdquo;

Gjetjet e Sondazhit të Gallup të këtij viti sugjerojnë 6% të investitorëve amerikanë që zotërojnë BitcoinGjetjet e sondazhit të Gallup në qershor 2021 me origjinë nga Indeksi i Optimizmit të Investitorëve Gallup

Në 2018, Gallup '& rsquo; Raporti i fundit në të vërtetë kishte zbuluar se vetëm 2% e financuesve zotërojnë bitcoin megjithatë në 2021, kjo metrikë është rritur në të vërtetë në 6%. Të rriturit amerikanë që morën pjesë deklaruan se zotëronin afërsisht $ 10K në investime financiare si kapital dhe bono. Më tej, Gallup '& rsquo; Shkencëtarët deklarojnë se shumëllojshmëria e pronarëve rritet për brezat më të rinj.

"& Ldquo; Pronësia është me 10 pikë më të shkëlqyera, me 13%, midis financuesve të moshës 18 deri 49 vjeç", & rdquo; Gallup & rsquo; Shënimet më aktuale të raportit. & ldquo; Qëndron shumë pak në mesin e financuesve të moshës 50 vjeç e lart; thjesht 3% tani deklarojnë se e kanë atë, përkundrejt 1% 3 vjet më parë. ” & rdquo; Gallup & rsquo; Raporti përfshin:

8% e atyre me më pak se $ 100,000 investuar dhe 6% e atyre me $ 100,000 ose më shumë të investuar aktualisht e zotërojnë atë. Veçmas, Gallup zbulon se financuesit meshkuj janë mbi 3 herë më aktivë sesa financuesit femra në tregun e bitcoin, me 11% të financuesve meshkuj dhe 3% të financuesve femra tani pronarë.

Sondazhi i Gallup thotë se investimi në Bitcoin '& lsquo; A është më shumë ari & rsquo; (*) & rsquo; Studimi i hulumtimit thotë se pronarët e bitcoin mund të krahasohen me investimet tradicionale financiare si aksionet dhe fondet e përbashkëta. 84% e të anketuarve blenë aksione ose fonde të ndara ndërsa 67% zotëronin aksione specifike.

Gallup mbani në mend se investimi në bitcoin është “& ldquo; më e krahasueshme me arin "& rdquo; që kap 11% të financuesit '& rsquo; Portofoli s, ndërsa 50% e pjesëmarrësve mbajnë bono. Hulumtuesit drejt bitcoin në fakt janë zbutur duke pasur parasysh se edhe studimi i fundit, pasi vetëm 58% deklaruan se nuk kanë absolutisht interes për të investuar.

Lexo artikullin:  Qeveritë duhet të ndalojnë hedhjen poshtë të kriptos si pagesa të paligjshme dhe spekulime të pamatura, thotë El-Erian

Gjetjet e Sondazhit të Gallup të këtij viti sugjerojnë 6% të investitorëve amerikanë që zotërojnë Bitcoin

Vështirësia 2018, 72% e individëve të anketuar deklaruan se nuk kanë interes të blejnë kurrë Bitcoin. Tek 6% të cilët aktualisht zotërojnë bitcoin, 2% tjetër deklaruan se ka të ngjarë të blejnë zotërimin e kriptos në të ardhmen. 35% e të anketuarve, të shqetësuar se janë të hipnotizuar nga bitcoin megjithatë “& ldquo; fitoi & rsquo; mos ta blini atë në çdo kohë shpejt. "& rdquo; Shtimi i & rsquo; sondazhi përfundon duke mbajtur në mendje se 3 vjet më parë, një pjesë jashtëzakonisht e vogël e

Financuesit e Gallup kishin një interes në bitcoin dhe një pjesë jashtëzakonisht e vogël zotëronte zotërimin e kriptos. Amerikan, atëherë, shkencëtarët e lidhin zhvillimin me teknikat më të thjeshta të marrjes dhe "& ldquo; investime të mëdha financiare në bitcoin nga biznesi i popullarizuar siç janë Since, Tesla dhe Square. "& rdquo; Morgan Stanley & ldquo;

, si rezultat, bitcoin është në afërsi të miratimit themelor midis financuesve të SHBA, "& rdquo; Ndoshta shkencëtarët përfundojnë. "& Ldquo; Gallup me ata nën moshën 50 vjeç. Veçanërisht vetëm 13% e këtyre financuesve mjaft të rinj e zotërojnë atë, megjithatë njohja e tyre me të dhe vendosmëria për ta blerë atë në të vërtetë janë rritur në nivele të mëdha." & Rdquo; A nuk mendoni për 2021

Çfarë sondazhi në lidhje me pronësinë e bitcoin? Gallup na kupton se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë. Le të

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju