Koha për tu akorduar: "Channel" mund të çojë Ethereum në 40,000 dollarë

Duke udhëhequr tregun e kriptove për muajin e kaluar, Ethereum ende tregon fjalinë ndërsa kthehet në nivelet më të larta të mëparshme. Kriptomonedha e dytë sipas kapakut të tregut është zvogëluar në ditën e mëparshme, megjithatë duket akoma e favorshme për dokumentet shumë më tepër përfitime në afat të shkurtër.

Në momentin e kompozimit, profesionet ETH në 3,157 dollarë me një humbje 2% në grafikun e përditshëm. Pasi EIP-1559 u prezantua me Hard Fork London, Ethereum mori një energji më të fuqishme në dobi.

Ethereum ETHUSD ETH

Pseudonimi investitor Jackis në të vërtetë ka mbajtur një sy të ngushtë mbi normën e ETH, duke hartuar situatat e tij të shkurtra dhe të qëndrueshme. E mëparshmja mund të shohë një konsolidim të ndryshëm dhe gjithashtu të kredisë në shkallët ekzistuese, siç shihet të listuara më poshtë.

Ethereum ETH ETHUSD

Ky fraktal parashikon një transferim të mundshëm në përfitim për Ethereum, pasi kriptomonedha është afër përfundimit të Gushtit Në atë kohë, pronarët e ETH mund të shohin edhe më shumë përfitime me disa tërheqje përgjatë rrugës.

Jackis tërhoqi këtë parashikim duke kontrastuar arritjen e tij të mëparshme të Ethereum në veriun e tij të të gjitha kohërave me 4,000 dollarë. Një objektiv i mundshëm i normës për këtë tubim të ardhshëm mund të kthejë 3,700 dollarë në 3,800 dollarë, para se të përjetonte një ritëm të rëndësishëm të normës.

Në kohëzgjatje më të mëdha, investitori deklaroi se norma e ETH aktualisht shihet si një rezistencë në një rrjet të zhvilluar pas tubimit të vitit 2017. Në këtë moment, ETH arriti nivelin e tij të mëparshëm të të gjitha kohërave në rreth 1,400 dollarë.

Merrni 110 USDT Futures Bonus absolutisht falas! Ethereum ETH ETHUSD

Pas një periudhe të zgjatur të konsolidimit të huasë, norma e ETH po kthehet gradualisht në nivelet më të larta të rrjetit me një objektiv të mundshëm prej 20,000 deri në 40,000 dollarë. Kjo shoqëron parashikimet e bëra nga profesionistë të ndryshëm të tjerë, ndërsa ETH kalon në blockchain-in e tij Proof-of-Stake (PoS).

Së bashku me EIP-1559, zhvillimi në Sektorin DeFi, dhe gjithashtu mania NFT, Ethereum dhe gjithashtu komuniteti i tij ekologjik duket se kanë një numër të madh katalizatorësh të favorshëm të ardhshëm. Kohët e fundit, fusha DeFi arriti në 148 miliardë dollarë në vlerë të përgjithshme të siguruar (TVL), siç raportohet nga kompania studimore Messari.

Vlera e përgjithshme globale e siguruar DeFi thjesht arriti në 148 miliardë dollarë dhe gjithashtu po afrohet shpejt me ATH-të e reja. Ethereum, Terra, dhe gjithashtu Solana janë duke ndezur një gjurmë, me 2 të fundit që botuan ATH të reja në ditët e sotme.

ETHUSDI

Ethereum 2.0 Blockchain Dominant Global?

Pasi të përfundojë lëvizja në Ethereum 2.0, komuniteti ekologjik mund të përfitojë nga pajisjet e reja ekonomike dhe gjithashtu një version i ri i kompanisë i ndërtuar rreth tij. Siç deklaroi ekspertja Natasha Che, ETH mund të ndryshojë zotërimet "e sigurta" të investimeve konvencionale financiare të tilla si thesaret amerikane në "çdo lloj profili".

Lexo artikullin:  Crypto 'nuk mbrohet me ligj', vendos gjykatën e lartë provinciale në Kinë

Në atë njoftim, eksperti e kundërshtoi klimën ekonomike të Ethereum duke e mbajtur atë të një kombi me një klimë të qëndrueshme ekonomike me sistemin e tarifës së blerjes që funksionon si një pajisje taksimi, dhe gjithashtu edhe me më shumë aplikime të hyra.

Aktualisht kripto po luan në sandbox me vetveten. Detyrat janë deFi dhe gjithashtu NFT. Por është një çështje kohe para se "klima e mirëfilltë ekonomike" gjërat të fillojnë të ndodhin në zinxhir. Vendosja e importeve dhe eksporteve, blerja e shtëpive, makinave dhe kamionëve, pagesa e anëtarëve të stafit dhe gjithashtu specialistë.

Ndryshe nga SHBA -ja ose çdo lloj kombi tjetër i ndryshëm, ky komunitet financiar ekologjik i ofrohet çdo personi në botë dhe gjithashtu ka edhe më shumë hapësirë ​​për të filmuar një shkallë më të madhe fitimesh. Kështu, zotërimi i ETH me siguri do të ngjasojë me zotërimin e një "prerjeje" të atij zinxhiri të konsiderueshëm zhvillimor ndërkombëtar.

Mos harroni pse thesaret e Shteteve të Bashkuara mendohen për pasuri të sigurta? Sepse ato mbështeten nga të ardhurat nga detyrimet tatimore nga klima më e rëndësishme ekonomike në planet. Por duke pasur parasysh që kostot e gazit janë "fitime nga detyrimet tatimore" nga e gjithë klima ekonomike globale, ethereum mund të mposhtë në mënyrë solitare thesaret e Shteteve të Bashkuara në lojën video të pronës së sigurt.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju