Për të blerë ose për të mos blerë: Çfarë kërkojnë financuesit e Bitcoin për të menduar para se të zhyten

Pas investimit të një kohe të rehatshme në zonën $ 38.5 k, norma e BTC u zvarrit mbi $ 40k në orët e para të së Shtunës Në realitet, në kohën e shtypit, monedha mbretërore u vlerësua në $ 41.5 k në pjesën e prapme të fitimeve me vlerë 4.5% në 24 orë. Për më tepër, kapaku ndërkombëtar i kripto-tregut u vlerësua në 1.6 trilion dollarë.

Tani, financuesit që humbën në trenin Bitcoin në stacionin $ 30k - - $ 35k aktualisht merren me një problem. A duhet të hipin në tren në nivelin $ 40k- $ 42k?

Epo, këta individë të tregut kanë ende një shans mjaft të mirë për të shpenguar monedha shtesë në këtë fazë. Shumica e indikacioneve të zinxhirit të BTC, në kohën e kompozimit, po ndiznin një sinjal "blej". Sidoqoftë, ata kërkojnë të veprojnë shpejt para se të jetë tepër vonë.

Vlerësimi i sinjalit të blerjes

RSI e Bitcoin, në kohën e shtypit, parashikoi një vlerë prej 71.74. Si rregull i përgjithshëm, çdo vlerë mbi 70 rekomandon që prona të blihet shumë. Prania e thjeshtë e presionit të blerjes në treg nxit bullizmin. Edhe treguesi Stochastic RSI, për atë çështje, tregoi një sinjal të qartë blerjeje disa ditë më parë.

Sipas grafikut të lidhur, shkalla e modifikimit nga sinjali i shitjes në maj në sinjalin më aktual të blerjes ka qenë në të vërtetë mjaft i jashtëzakonshëm. Në realitet, ky tregues nuk lëshon një sinjal blerjeje aq shpesh. Sa herë që ndodh, përfundon të jetë relativisht i saktë, duke mbajtur parasysh kontekstin më të gjerë.

Sinjali i fundit i blerjes u ndez në Nëntor në vitin 2015. Bitcoin filloi të funksionojë duke ndjekur të njëjtën gjë. Prandaj rrjedhimisht vazhdoi të godasë ATH -në e saj prej 64 mijë dollarësh. Bitcoin, duke i hedhur një sy sinjalit aktual, mund të thuhet se norma e If mund të jetë dëshmitare e një tubimi ekstrem në muajt e ardhshëm.

Lexo artikullin:  Kryetari i FSC i Koresë i Emëruar Skeptik mbi Cryptocurrency si Aset Financiar

A është Bitcoin që zhvillohet, historia EoY prej $ 100k mund të mbetet thjesht praktike.

Bitcoin i nënvlerësuar në atë moment? Aksionet, në këtë fazë, janë nënvlerësuar në mënyrë thelbësore. Devijim-rrjedhje (S/F) Ky lexim vërtetoi të njëjtën gjë. Sa herë që raporti përdoret përgjithësisht për të identifikuar nëse një pronë nënvlerësohet ose keqvlerësohet në lidhje me mangësinë e saj.

Devijimi është ≥ 1, ai tregon se BTC është vlerësuar gabimisht dhe anasjelltas. Devijimi i Bitcoin, në kohën e shtypit, ishte renditur më poshtë 1 (0.38, për të qenë të saktë), duke vërtetuar kështu gjendjen e nënvlerësuar të Megjithatë. Duhet të kihet parasysh se tendenca e tij drejt nënvlerësimit po zbehet ngadalë. Metrika e korrikut nënshkroi një vlerë prej 0.27 në 20

Në mënyrë të dukshme dhe në fakt është rritur me një diferencë të arsyeshme gjatë 10 ditëve të mëparshme. Prandaj, gjatë vrapimeve të mëparshme të demit, kjo metrikë normalisht qëndroi mbi 0.7. Bitcoin, nëse leximi i 0.38 vazhdon modelin e tij rritës dhe shkel nivelin 0.7 në javët e ardhshme,

Ajo që vrapimi i demit do të ishte pothuajse e pashmangshme. Shkëmbimi i daljeve të

Bitcoin? Bilanci i tepërt në shkëmbimet iu nënshtrua një rënieje të lirë vonë. 3 ditët e mëparshme, bilanci u ul nga 2.580 k BTC në 2.480 k BTC. Në 100+ milionë dalje nga shkëmbimet u plotësuan paralelisht me një nxitje të konsiderueshme në shumëllojshmërinë e marrëveshjeve të mëdha.

Zakonisht realiteti, informacioni i ITB zbuloi se shumëllojshmëria e marrëveshjeve të tilla preku edhe nivelin 260k. Duke vazhduar, marrëveshjet e mëdha përfaqësojnë veprime blerëse dhe ofruese të kryera nga këta lojtarë.

Duke pasur parasysh rënien e rrjedhjes së shkëmbimit në mendje, megjithatë, mund të përmendet se lojtarë të mëdhenj po përfshijnë më shumë monedha në macen e tyre para se vrapimi i demit të futet vërtet. Bitcoin, gjendja aktuale e nënvlerësuar e Stoch, sinjali i blerjes i treguar nga

Treguesi RSI dhe rënia e daljeve të këmbimit, mund të konkludohet se financuesit kanë ende një kohë të gjatë në dorë për të marrë BTC me një normë të arsyeshme. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju