Bitcoin i paracaktuar në Ethereum kalon 11 miliardë dollarë, WBTC komandon 76% të furnizimit në qarkullim

Bitcoin i paracaktuar në Ethereum kalon 11 miliardë dollarë, WBTC komandon 76% të furnizimit në qarkullim

Ethereum (ETH) kërceu mbi zonën prej $ 3K me vlerë të Shtunën, pasi procedura u përditësua në mënyrë efektive më 5 Gusht. ETH '& rsquo; Vlerësimi i tregut në fakt ka fituar një sasi të konsiderueshme të epërsisë në lidhje me kripto-ekonominë prej 1.78 trilionë dollarësh që kap 20% të asaj vlere të Shtunën.

Posedimi i kriptove ka fituar në të njëjtën mënyrë më shumë se 700% kundrejt dollarit amerikan gjatë 12 muajve të fundit. Pjesa më e madhe e kësaj në fakt i është kredituar financimit të decentralizuar (defi), shenjave të pakontrollueshme (NFT) dhe një morie platformash të shkëmbimit të decentralizuar (dex) gjatë vitit 2015.

Bitcoin i paracaktuar në Ethereum kalon 11 miliardë dollarë, WBTC komandon 76% të furnizimit në qarkullimShumëllojshmëria e bitcoin të tokenizuar në Ethereum më 7 gusht 2021.

Për më tepër, rrjeti Ethereum strehon më shumë bitcoin (BTC)- shenja të lidhura nga të gjitha detyrat e blockchain sot. Sidoqoftë, detyrat e tjera të blockchain po kapen shpejt pasi shenja e lidhur me BTC (BTCB) e lëshuar në Zinxhirin Smart Binance është rreth 73,111 BTCB (e quajtur ndryshe BEP2) në qarkullimin e gjakut sot.

Bitcoin i paracaktuar në Ethereum kalon 11 miliardë dollarë, WBTC komandon 76% të furnizimit në qarkullim Kostoja BTCB ose BEP2 më 7 gusht 2021, në orën 3:00 (EDT).

Përveç punës së Bitcoin të mbështjellë (WBTC), BTCB ka më shumë shenja të lidhura me BTC sesa 6 detyrat e fundit të bazuara në Ethereum të lidhura me BTC. Bitcoin i mbështjellë (WBTC) është një punë e mbështetur nga Bitgo dhe të Shtunën, atje '& rsquo; s 194,023 WBTC në qarkullimin e gjakut me vlerë 8.4 miliardë dollarë, sipas statistikave të Dune Analytics. Kjo '& rsquo; ka më shumë se 76.3% të të gjithë furnizimit të shenjave të lidhura me BTC të vendosura në Ethereum.

HBTC Pranë 54% të BTCB të lëshuar - Lightning, Liquid dhe RSK Përfaqësojnë 2.8% të Bitcoin të Tokenizuar në Ethereum

Detyrat e tjera të shenjave ERC20 të lidhura me BTC përbëhen nga HBTC (39,906), RENBTC (13,559), SBTC (3,039), PBTC (1,766), IMBTC (1,146) dhe TBTC (872). Për dallim, HBTC është rreth 54% e sasisë së përgjithshme të shenjave BTCB të lëshuara në rrjetin BSC.

Ndërsa bitcoin i shenjuar në Ethereum tejkalon 11 miliardë dollarë gjatë javës së parë të gushtit, platformat dex po u mundësojnë përdoruesve të mbledhin rendimente nga BTC e tyre me anë të pishinave të likuiditetit. Një shumëllojshmëri e platformave dex lejojnë përdoruesit të furnizojnë likuiditet dhe të fitojnë rendimente duke përdorur shenja si argumentet WBTC, SBTC, HBTC, BTCB dhe RENBTC. Disa nga aplikacionet kryesore të dex që mundësojnë energji të tokenizuar të BTC si tregtimi dhe pishinat e likuiditetit përbëhen nga Uniswap, Sushiswap, Paraswap dhe 0x API.

Lexo artikullin:  Raporti i 2021 mbi shkrim-leximin kripto sugjeron se 96% e amerikanëve nuk arrijnë të kuptojnë njohuritë themelore të kriptos

Bitcoin i tokenizuar në Blockstream '& rsquo; s Liquid sidechain është rreth 2,939.47 LBTC për muajin Gusht Të dhënat nga sidechain RSK zbulojnë rreth 2,020 RBTC në kohën e kompozimit. Ndërkohë, ka '& rsquo; likeshtë gjithashtu 2,300 BTC me vlerë për të lëvizur në Rrjetin Lightning më 7 Gusht.

Çfarë mendoni për sasinë e bitcoin të vendosur në zinxhirin Ethereum sot? Le të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju