5 kriptovalutat kryesore për të parë sot: BTC, MATIC, THETA, CRO, LEO

MATIKA, THETA, CRO dhe gjithashtu LEO mund të shtypen më lart sot nëse norma e Bitcoin mban shkallën 30,000 $.

5 kriptovalutat kryesore për të parë këtë javë: BTC, MATIC, THETA, CRO, LEO

Demat e Bitcoin (BTC) në të vërtetë kanë mbrojtur me efikasitet shkallën 30,000 dollarë në dy ditët e mëparshme, por dështimi për të arritur një kërcim të fortë ka bërë që disa investitorë të dëshpërohen që norma në fund të fundit të zbresë në nivelet më të ulëta.

Në një koleksion të cicërimave, Ecoinometrics deklaroi se modifikimi ekzistues "duket shumë i ngjashëm me 2013" kur Bitcoin mori 197 ditë për t'u rritur në një rekord të ri të të gjitha kohërave dhe gjithashtu një më të ulët të krijuar pas një modifikimi 69% nga të gjitha kohërat i lartë

Nëse sfondi përsëritet, pas kësaj investitorët mund të kërkojnë të jenë person pasi modifikimi ekzistues në të vërtetë ka mbetur vetëm në bast 95 ditë. Me 30,000 dollarë, Bitcoin në të vërtetë thjesht ka rënë 54% nga vlera e tij historike, dhe gjithashtu një modifikim prej 69% mund ta zhytë atë në 20,000 dollarë.

Në një rekord të ri, Delphi Digital theksoi se detyra e tregtisë kishte rënë në të vërtetë me sasitë e shkëmbimit të vendeve që kishin rënë më shumë se 60% nga nivelet e larta në maj Mund të tregut të nënprodukteve në të njëjtën mënyrë ka parë një eksod të investitorëve të përdorur dhe gjithashtu Bitcoin norma e hapur e interesit për të ardhmen është përsëri në gradën shumë të hershme 2021.

Delphi Digital e konsideron këtë si një tregues të favorshëm pasi mendojnë se "pjesëmarrësit me dorë më të fortë janë ata që kryesisht kontribuojnë në nivelet aktuale të hapura të interesit".

Le të hulumtojmë grafitë e 5 kriptomonedhave më të mira që mund të shkëlqejnë më mirë në periudhën afatshkurtër.

BTC / USDT

Bitcoin po përpiqet të kapërcejë ndihmën prej $ 31,000, por fitili i gjatë në mbajtësen e sotme të qirinjve rekomandon që të mbarojë në shkallë më të mëdha. Arinjtë me siguri aktualisht do të përpiqen edhe një herë të zhyten normën e shënuar më poshtë ndihmën prej $ 31,000.

Standardi 20-ditor i zhvendosjes së shpejtë (33,174 dollarë) është duke u ulur dhe gjithashtu indeksi i qëndrueshmërisë së anëtarit të familjes (RSI) mbetet në zonën e pafavorshme, duke rekomanduar që arinjtë të kenë dorën e parë. Nëse shitësit fundosin normën e shënuar më poshtë $ 31,000, grupi BTC / USDT mund të zbresë në ndihmën e mëposhtme me 28,000 $.

Zona prej 31,000 deri në 28,000 $ është thelbësore për demat pasi që nëse kjo zonë ndahet, besimi me siguri do të thahet shtesë dhe gjithashtu mund të shkaktojë likuidim të gjatë. Kjo mund të zmadhojë marketingun dhe gjithashtu të shkaktojë një rënie në $ 20,000.

Përkundër këtij supozimi, nëse demat mbajnë kërcimin dhe gjithashtu shtypin normën mbi standardin bazë të zhvendosjes 50-ditore (34,925 dollarë), sigurisht që do të tregojë se stresi i marketingut po ulet. Kjo mund të rrisë mundësinë e një pushimi mbi 36,670 dollarë.

Demat shtypën normën mbi 20-EMA në grafikun 4-orësh por ata mund të mos e qartësojnë vështirësinë në 50-SMA. Kjo rekomandon që arinjtë të mbeten për të ofruar në tubime. Arinjtë sigurisht që aktualisht do të përpiqen edhe një herë të zhyten normën e shënuar më poshtë ndihmën prej $ 31,000.

Nëse bëjnë mirë, të dy mund të ulen në 30,000 dollarë dhe pas kësaj në 29,000 dollarë. Treguesi fillestar i qëndrueshmërisë sigurisht që do të jetë një pushim dhe gjithashtu i afërt me 50-SMA. Moda e përkohshme sigurisht që do të ndryshojë për demat nëse të dy ngjiten mbi vijën e rënies.

MATIK / USDT

Poligoni (MATIC) në të vërtetë ka qenë duke u marrë me të gjatë dy ditëve të mëparshme dhe gjithashtu norma në të vërtetë ka arritur në zonën e ndihmës së ngurtë prej $ 0.74 deri 0.68 $. Demat ka shumë të ngjarë ta mbrojnë fort këtë zonë.

Megjithëse standardet e zhvendosjes po prishen, RSI po përpiqet të tërhiqet nga zona e shitur. Kjo rekomandon që demat armiqësorë po përpiqen të fillojnë një tubim lehtësimi.

Lexo artikullin:  Talent Giant UTA nënshkruan Projekte të Shquara NFT Cryptopunks, Autoglyphs dhe Meebits

Rezistenca fillestare në avantazh është EMA 20-ditore ($ 1). Nëse norma refuzon nga kjo shkallë dhe gjithashtu prishet të renditura më poshtë zonës së ndihmës, rënia mund të kthehet dhe gjithashtu seti MATIC / USDT mund të ulet në $ 0.54 dhe pas kësaj $ 0.34.

Përndryshe, nëse demat lëvizin normën mbi EMA 20-ditore, të dy mund të rriten në SMA 50-ditore (1.26 $). Një ndërprerje e kësaj rezistence mund të zhbllokohet për një rritje në 1.71 dollarë.

Rimbursimi prej 0.78 $ ka të bëjë me rezistencën në 20-EMA në grafikun 4-orësh. Kjo rekomandon që arinjtë hezitojnë të lejojnë përfitimin e tyre dhe gjithashtu po ofrojnë në tubime. Arinjtë sigurisht që aktualisht do të përpiqen të zhyten në 0.74 dollarë.

Anasjelltas, nëse norma shfaqet nga shkalla ekzistuese, demat me siguri do të përpiqen edhe një herë të shtypin normën mbi 20-EMA. Nëse ata veprojnë për ta bërë këtë, të dy mund të rriten në 50-SMA. Mbi këtë rezistencë, tubimi i lehtësimit mund të arrijë në 1.05 $.

THETA / USDT

THETA në të vërtetë ka mbetur në një rënie duke marrë parasysh që arritja në 15.88 dollarë në 16 Prill. Hapi i poshtëm në të vërtetë ka arritur në zonën e ndihmës së fortë në 4.57 $ në 3.85 $, e cila mund të tërheqë në blerje.

Standardet e pjerrëta të zhvendosjes rekomandojnë që arinjtë të jenë në komandë, megjithatë gradat e tepruara në RSI sugjerojnë mundësinë e një mitingu të kundërt-trendit. Rezistenca fillestare në avantazh është EMA 20-ditore (5.68 $).

Nëse norma refuzon nga kjo rezistencë, arinjtë me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të fundosur grupin THETA / USDT të renditur poshtë zonës së ndihmës. Një pushim i renditur më poshtë $ 3.85 do të tregojë sigurisht fillimin e rënies së rënies që mund të arrijë në 2.60 $.

Përkundrazi, nëse demat e çuan normën mbi EMA 20-ditore, të dy mund të rriten në vijën e rënies. Një shpërthim i kësaj rezistence sigurisht që do të rekomandojë një modifikim të mundshëm të modës.

Seti në të vërtetë ka qenë duke u kombinuar në një larmi të kufizuar midis $ 4.33 deri në 4.62 $. RSI në të vërtetë ka krijuar një devijim të favorshëm në grafikun 4-orësh, duke treguar se energjia bearish mund të jetë e dëmshme.

Nëse demat shtypin dhe gjithashtu mbajnë normën mbi 20-EMA, të dy mund të rriten në 50-SMA. Kjo shkallë mund të shërbejë si një rezistencë akoma nëse klientët mund ta pushtojnë këtë vështirësi, të dyja mund të rriten në rezistencën e shpenzimeve vijuese me 6 dollarë.

Në të kundërt, nëse arinjtë zhyten dhe gjithashtu marrin normën e shënuar më poshtë $ 4.33, marketingu mund të zmadhohet dhe gjithashtu të dy mund të zbresin në ndihmën emocionale me 4 $.

CRO / USDT

Monedha Crypto com (CRO) në të vërtetë ka qenë e kufizuar ndërmjet 0.14 $ dhe gjithashtu 0.08 $ për dy ditët e mëparshme. Shkalla e mohuar nga 0.13 dollarë në 14 korrik, megjithatë treguesi i favorshëm është se demat po përpiqen të vonojnë modifikimin pranë standardeve të zhvendosjes.

Të dy standardet e zhvendosjes në të vërtetë janë shkatërruar dhe gjithashtu RSI renditet thjesht poshtë mesit, duke treguar një ekuilibër midis furnizimit dhe gjithashtu nevojës. Nëse norma refuzon nga shkalla ekzistuese dhe gjithashtu prishet e renditura më poshtë 0.10 $, të dy mund të kalojnë në ndihmën e fortë me 0.08 $.

Anasjelltas, nëse demat shtypin dhe gjithashtu mbajnë normën mbi standardet e zhvendosjes, grupi CRO / USDT mund të rritet në zonën e rezistencës së tejkaluar në 0.13 $ në 0.14 $. Arinjtë ka shumë të ngjarë të mbrojnë fort këtë zonë. Nëse norma refuzon nga kjo zonë, aktiviteti i kufizuar mund të vazhdojë për disa ditë edhe më shumë.

Lexo artikullin:  OnlyFans përmbys vendimin për ndalimin e pornografisë pas garancive nga 'partnerët bankar'

Lindjet tërhoqën normën e shënuar më poshtë në 0.108 dollarë, por ato nuk mund të zhvillohen në përfitim. Shkalla u rikuperua dhe gjithashtu u rrit në 20-EMA, megjithatë dema mund ta paqartë këtë vështirësi. Kjo rekomandon që arinjtë në të vërtetë nuk kanë hequr dorë dhe gjithashtu po ofrojnë në tubime.

Nëse lindjet zhyten dhe gjithashtu marrin normën e shënuar më poshtë $ 0.108, të dy mund të fillojnë udhëtimin e saj drejt ndihmës thelbësore me 0.08 $.

Përkundrazi, nëse demat lëvizin me shpejtësinë mbi 20-EMA, të dy mund të rriten në 50-SMA. Një ndërprerje e kësaj shkalle sigurisht që do të krijojë mundësinë e një riprovimi të zonës së rezistencës së tejkaluar.

Related: Këtu keni një mënyrë për të profesionizuar Bitcoin edhe kur BTC vlerëson me baltë mbi një boshllëk

LEO / USD

Unus Sed Leo (LEO) në të vërtetë ka qenë duke tregtuar pranë rezistencës së varietetit të madh midis 2.03 $ deri 2.95 $ për dy ditët e mëparshme. Zakonisht, një konsolidim i kufizuar i huasë pranë rezistencës së tejkaluar sugjeron që demat nuk po caktojnë të ardhurat pasi ata presin një shpërthim.

Të dy standardet e zhvendosjes janë shfaqur në të vërtetë dhe gjithashtu RSI është mbi 63, duke treguar përfitim për klientët. Nëse demat mbajnë normën mbi 2.96 $, grupi LEO / USD mund të fillojë udhëtimin e tij drejt rezistencës vijuese në 3.32 $.

Kjo pamje e favorshme sigurisht do të revokohet nëse norma refuzon nga shkalla ekzistuese dhe gjithashtu prishet e shënuar më poshtë EMA 20-ditore (2.78 $).

Një hap i tillë sigurisht që do të rekomandojë që klientët në të vërtetë kanë hequr dorë nga shpërthimi i një shpërthimi dhe gjithashtu po planifikojnë të ardhurat. Kjo mund ta tërheqë normën për SMA 50-ditore ($ 2.59).

Grafiku 4-orësh tregon konsolidimin e kufizuar të huasë në mes $ 2.85 dhe 2.95 $ në të vërtetë ka zgjidhur avantazhin. Nëse klientët mbajnë normën mbi 2.96 $, energjia e favorshme mund të marrë dhe gjithashtu të dyja mund të rriten në 3.10 $ për një periudhë afatshkurtër.

20-EMA në të vërtetë ka filluar të shfaqet ngadalë dhe gjithashtu RSI është mbi 62 vjeç, duke treguar një përfitim të vogël për demat. Në kundërshtim me këtë supozim, nëse norma refuzon dhe gjithashtu zhytet në listën e mëposhtme 2.80 $, të dy mund të rrëshqasin në 2.67 $.

Pamjet dhe pikëpamjet e ndara pikërisht këtu janë vetëm ato të shkrimtarit dhe gjithashtu jo gjithmonë tregojnë pamjet e Crypto PumpLajme. Çdo investim financiar dhe gjithashtu hap tregtar përfshin rrezik, ju duhet të kryeni studimin tuaj kur zgjidhni.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju