5 kriptovalutat kryesore për tu parë sot: BTC, UNI, LINK, SOL, XMR

Tubimi i mprehtë i Bitcoin nxori në pah demat dhe nëse vrulli mban UNI, LINK, SOL dhe XMR mund të lëvizin më lart.

5 kriptovalutat kryesore për t'u parë këtë javë: BTC, UNI, LINK, SOL, XMR

Rritja 43% e Bitcoin (BTC) nga 29,482.61 dollarë në 21 korrik në 42,316.71 dollarë më 30 korrik në të vërtetë ka ringjallur demat që në të vërtetë kishin pushuar në sideli. Pas rritjes së mprehtë, disa ekspertë po diskutojnë nëse Bitcoin mund të kopjojë vrapimin e tij të mprehtë të demit të parë në 2013 dhe 2017.

Krijuesi dhe CEO i Vailshire Capital Jeff Ross theksoi se Bitcoin në të vërtetë ishte mbledhur dhjetëfish në gjysmën e 2-të të vitit 2013 pasi u përball me 3 muaj lajme të pafavorshme. Ross tha: "Unë ende pretendoj se 2021 do të sillet në mënyrë të ngjashme."

PlanB, zhvilluesi i modelit të normës së aksioneve në rrjedhë, deklaroi se kthimi i Bitcoin në korrik ishte "si një orë". Ai deklaroi se dizajni i aksioneve do të mbetet legjitim nëse Bitcoin mbyllet në gusht mbi 47,000 dollarë.

Ndërkohë, financuesit institucionalë vazhdojnë të ndërtojnë Bitcoin kur norma është ende në rënie. Kompania e menaxhimit të aseteve GoldenTree, me rreth 45 miliardë dollarë pasuri nën menaxhim, në fakt ka blerë një sasi të fshehur të Bitcoin, sipas The Street

Besimi afatshkurtër i Bitcoin është shndërruar në mënyrë të qartë në rritje pas shërimit të fortë të dy ditëve të mëparshme. Le të studiojmë studimin e tabelave të 5 kriptovalutave më të mira që mund të marrin pjesë në lëvizjen lart në dy ditët e ardhshme.

BTC / USDT

Rritja e mprehtë e Bitcoin e dy ditëve të mëparshme po merret me rezistencë të fortë në 42,451.67 dollarë, megjithatë treguesi i favorshëm është se blerësit në fakt nuk kanë lënë shumë terren. Kjo rekomandon që demat nuk po i pozicionojnë pozicionet e tyre ndërsa përgatiten për të vazhduar lëvizjen lart.

Mesatarja në rritje e lëvizjes së shpejtë 20-ditore (36,800 dollarë) dhe indeksi i forcës relative (RSI) pranë zonës së tepërt të blerë rekomandojnë që rrjedha e rezistencës më të vogël është në avantazh. Nëse demat rrisin normën mbi 42,451.67 dollarë, grupi BTC/USDT mund të fillojë një prirje rritëse krejt të re, e cila mund të arrijë nivelin mendor në 50,000 dollarë.

Nga ana tjetër, nëse norma bie nga niveli aktual, demat do të përpiqen të ruajnë ndihmën në 36,670 dollarë. Një rikthim i fortë nga kjo ndihmë mund ta mbajë kufirin e kufizuar midis 36,670 dhe 42,451.67 dollarë për disa ditë.

Arinjtë do të duhet të tërheqin normën e listuar më poshtë 36,670 dollarë për të marrë përparësinë. Një zhvendosje e tillë mund të hapë mundësinë për një ritestim në 31,000 dollarë.

Grafiku 4-orësh zbulon se të dy mesataret lëvizëse janë të pjerrëta dhe RSI mbetet në zonën e favorshme, duke sugjeruar një përfitim për blerësit. Nëse norma tërhiqet nga 20-EMA, demat do të bëjnë një përpjekje më shumë për të pastruar vështirësinë e përgjithshme në 42,451.67 dollarë.

Përndryshe, nëse arinjtë tërheqin normën e listuar nën 20-EMA, grupi mund të bjerë në mesataren lëvizëse 50 të thjeshtë. Një tërheqje e fortë nga kjo ndihmë do të rekomandojë që besimi të mbetet i favorshëm dhe tregtarët po blejnë me ulje.

Vrulli bullish mund të përkeqësohet nëse norma bie nën 50-SMA. Një zhvendosje e tillë mund të çojë në një rënie në 36,670 dollarë.

UNI / USDT

Uniswap (UNI) u rrit mbi vijën e rënies më 30 korrik, duke anuluar modelin e trekëndëshit që po zbriste. Kjo mund të çojë në një kapje të shkurtër pasi arinjtë agresivë nxitojnë të mbulojnë pozicionet e tyre.

Nëse demat ngasin normën mbi zonën e rezistencës prej 23.45 dollarë deri në 25 dollarë, grupi UNI/USDT mund të rritet në rezistencën e fortë të sipërme në 30 dollarë. Mesataret lëvizëse në fakt kanë përfunduar një crossover bullish dhe RSI në fakt është rritur në zonën e favorshme, duke rekomanduar që demat të jenë në komandë.

Lexo artikullin:  Postimet e Punës Crypto u rritën 400% në 2021 sipas Linkedin

Sidoqoftë, arinjtë mund të kenë strategji të tjera pasi ka shumë të ngjarë të përpiqen të ruajnë zonën e sipërme. Nëse norma bie nga zona megjithatë tërhiqet nga EMA 20-ditore (19.25 dollarë), do të rekomandojë që tregtarët të blejnë uljet. Kjo do të rrisë mundësinë e një pushimi mbi 25 dollarë dhe një tubim në 30 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse norma bie dhe zbret e shënuar nën mesataret lëvizëse, demat e shumtë agresivë mund të kapen. Kjo mund të çojë në një rënie në 17.24 dollarë dhe pas kësaj në 13 dollarë.

Kompleti UNI/USDT mund të rritet në 23.45 dollarë ku demat mund të hasin në rezistencë të fortë nga arinjtë. Nëse demat nuk lënë shumë terren, do të rekomandojë që ata të përgatiten për një tubim shtesë. Mesataret lëvizëse në rritje dhe RSI në zonën e tepërt të blerjes sugjerojnë gjithashtu se besimi preferon një rritje shtesë.

Kjo pamje e favorshme do të mohohet nëse norma bie nga rezistenca e sipërme dhe prishet e shënuar poshtë 20-EMA. Një zhvendosje e tillë do të rekomandojë që tregtarët të planifikojnë të ardhura afër 23.45 dollarë. Kjo mund të çojë në një tërheqje shumë më të thellë të 50-SMA.

Chainlink (LINK) doli mbi SMA 50-ditore (18.73 dollarë) më 27 korrik, duke rekomanduar që arinjtë po humbnin kontrollin e tyre. Pas një dyshimi të vogël pranë nivelit mendor në 20 dollarë, demat rifilluan tubimin e ndihmës më 30 korrik.

Sidoqoftë, fitili i gjatë në shandanin e sotëm rekomandon që lëvizja lart të ngadalësohet.

Nëse norma bie nga niveli i tanishëm megjithatë tërhiqet nga EMA 20-ditore (18.83 dollarë), do të rekomandojë që besimi në të vërtetë është bërë bullish. Blerësit pastaj do të përpiqen të shtypin LINK/USDT të vendosur drejt zonës së fortë të rezistencës së sipërme në 32.50 deri në 35 dollarë.

Në të kundërt, nëse grupi prishet i shënuar poshtë mesatareve lëvizëse, do të rekomandojë që arinjtë në fakt nuk kanë hequr dorë ende. Ata pastaj mund të tërheqin normën në zonën e rëndësishme të ndihmës në 13.38 deri në 15 dollarë.

Të dy mesataret lëvizëse janë të pjerrëta në tabelën 4-orëshe dhe RSI mbetet në zonën e favorshme, duke rekomanduar që demat të mbajnë nën kontroll. Demat kanë më shumë gjasa të blejnë zhytjet në 20-EMA. Nëse kjo ndodh, grupi mund të rifillojë lëvizjen e tij lart me ndalesën tjetër të mundshme në $ 26.20.

Nga ana tjetër, nëse arinjtë tërheqin normën e listuar nën 21 dollarë, demat e shumtë agresivë mund të kapen. Norma pastaj mund të bjerë në 50-SMA. Ky është një nivel thelbësor për dema, sepse nëse prishet, grupi mund të zgjasë uljen e tij në 15 dollarë.

SOL / USDT

Demat shtypën Solana (SOL) mbi vijën e uljes më 31 korrik, duke anuluar modelin e trekëndëshit që po zbriste. Arinjtë aktualisht po përpiqen të tërheqin normën e shënuar poshtë vijës së varur dhe të kapin demat agresivë.

EMA 20-ditore (30.49 dollarë) në të vërtetë është shfaqur dhe RSI në fakt është rritur mbi 61, duke sugjeruar që blerësit të kenë përparësinë. Nëse demat blejnë zhytjen në vijën e uljes, do të rekomandojë që besimi në të vërtetë është bërë i favorshëm. Blerësit pastaj do të përpiqen të rifillojnë lëvizjen lart duke lëvizur normën mbi zonën e rezistencës prej $ 37 në $ 38.10.

Nëse ato janë të suksesshme, grupi SOL/USDT mund të rritet në 44 dollarë, ku arinjtë kanë më shumë gjasa të instalojnë një rezistencë të fortë. Kjo pamje e favorshme do të revokohet nëse arinjtë tërheqin normën e listuar poshtë mesatareve lëvizëse. Një zhvendosje e tillë mund të zhbllokohet për një rënie shtesë në $ 26.50.

Lexo artikullin:  Provinca kineze do të ndërpresë minatorët e Bitcoin nga hidrocentralet

Arinjtë po përpiqen të pengojnë tubimin e ndihmës pranë rezistencës së sipërme në 38.10 dollarë, megjithatë mesataret lëvizëse në rritje dhe RSI në zonën e favorshme rekomandojnë që demat të kenë përparësinë.

Nëse seti tërhiqet nga 20-EMA, blerësit do të përpiqen edhe një herë të pastrojnë vështirësinë e përgjithshme. Nëse ata merren me ta bërë këtë, grupi mund të fillojë udhëtimin e tij drejt 44 dollarëve.

Një pushim i listuar poshtë 20-EMA do të jetë treguesi i parë i pikës së dobët. Kjo mund të tërheqë normën në 50-SMA dhe të shtyjë pushimin e mundshëm mbi 38.10 dollarë.

Related: 3 arsye pse norma e Ethereum nuk mund të arrijë $ 5,000 në çdo kohë shpejt

XMR / USD

Monero (XMR) u thye mbi vijën e uljes më 26 korrik, e cila hoqi modelin e themelimit të trekëndëshit që zbriste. Dështimi i një konfigurimi bearish është një tregues i favorshëm.

Seti XMR/USDT në fakt është kombinuar në një larmi të ngushtë për 3 ditët e mëparshme. Nëse demat ngasin normën mbi 250 dollarë, grupi mund të fillojë udhëtimin e tij drejt 288.06 dollarë dhe më vonë në 316.23 dollarë. Mesataret lëvizëse janë në prag të një kryqëzimi bullish dhe RSI mbetet në zonën e favorshme, duke sugjeruar përfitime për blerësit.

Nëse norma bie nga niveli aktual, megjithatë zbulon ndihmë në EMA 20-ditore (220 dollarë), do të rekomandojë që tregtarët të blejnë me ulje. Demat do të bëjnë një përpjekje më shumë për të rifilluar lëvizjen lart.

Kjo pikëpamje e favorshme do të revokohet nëse arinjtë fundosin normën e listuar më poshtë mesatareve lëvizëse. Një zhvendosje e tillë do të rekomandonte që tubimi i tanishëm ishte një kurth demi.

Grafiku 4-orësh zbulon se kompleti kishte qenë në të vërtetë i mbërthyer midis $ 180 dhe $ 227.50 për dy ditët e mëparshme. Zbërthimi i kësaj larmie siguron një objektiv të caktuar në 275 dollarë, megjithatë arinjtë kanë strategji të tjera. Ata po mbrojnë fuqishëm rezistencën mendore në 250 dollarë.

Mesataret lëvizëse ngritëse dhe RSI në zonën e favorshme rekomandojnë që përparimi i rezistencës më të vogël është në avantazh. Nëse demat e kalojnë normën mbi 250 dollarë, marshimi lart mund të marrë vrull.

Në disavantazh, arinjtë do të duhet të fundosen dhe të mbajnë normën e listuar nën 227.50 dollarë për të anuluar pamjen bullish.

Pikëpamjet dhe pikëpamjet e zbuluara këtu janë ekskluzivisht të autorit dhe jo gjithmonë tregojnë pikëpamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar dhe zhvendosje tregtare përfshin kërcënim, ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur të vendosni.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju