Tregtarët blejnë rënien e Bitcoin edhe pse shpërthimi i Evergrande trondit tregjet e aksioneve

Fiasko Evergrande duket se po nxit korrigjimin në tregjet botërore të aksioneve, megjithatë informacioni zbulon se kjo nuk po i pengon tregtarët profesionistë nga blerjet për rënien në BTC.

Tregtarët blejnë rënien e Bitcoin edhe pse shpërthimi i Evergrande trondit tregjet e aksioneve

Tregtarët e Bitcoin (BTC) duken të përfshirë në lidhje me hipotezën në rritje se zhvilluesi i dytë më i madh i pronës në Kinë, Evergrande Group, do të dështojë në 300 miliardë dollarë para që i detyrohen. Këto frika shfaqen në tregjet e aksioneve botërore të cilat vunë re një rënie prej 1.5% deri në tre% në tregun e hapur të mëngjesit të sotëm. 

Pavarësisht transferimit me vlerë, dalja e BTC (tërheqjet në internet) nga shkëmbimet ka vazhduar një zhvillim shumë mujor, veçanërisht në Coinbase Pro.

Tregtarët gjithashtu e dinë se çdo alternativ ka një profil të veçantë të personit. Për shembull, likuidimet në Bybit janë zakonisht tepër të tepërta kur krahasohen me FTX, e cila mendohet se ka blerës ekstra konservatorë.

Merrni, për shembull, ndërsa ne po flasim për rënien nën $ 43,000, e cila shkaktoi një likuidim të gjatë 1 miliard dollarësh të kontratave të udhëhequr nga Bybit edhe pse kishte 2.34 miliardë dollarë në të ardhmen kuriozitet i hapur. Kjo sasi është më e ulët se 3.66 miliardë dollarë e Binance dhe likuidimet e FTX prej 2.51 miliardë dollarë.

Informacioni i mësipërm zbulon se tregtarët e Bybit janë ata që marrin më shumë rrezik, zakonisht duke përdorur rritjen e levave. Ndërkohë, tregtarët e derivateve të Binance dhe FTX kanë qenë proporcionalisht shumë më pak të ndikuar nga transferimi i pafavorshëm prej 11% çdo ditë.

Tregtarët profesionistë qëndrojnë neutralë ndaj bullizmit

Për të kuptuar se si po mbështeten tregtarët e aftë bullish ose bearish, duhet analizuar primi i së ardhmes (ose ngarkesa e fondacionit). Ky tregues mat dallimin midis kontratave të së ardhmes afatgjatë dhe niveleve aktuale të tregut vendor.

Në tregjet e shëndetshme, pritet një premium prej 5% deri në pesëmbëdhjetë%, i cili është një skenar i identifikuar si contango. Kjo vrimë me vlerë shkaktohet nga shitësit që kërkojnë para shtesë për të mbajtur më gjatë shlyerjen.

Një paralajmërim i kuq do të dilte në çdo kohë kur ky tregues zbehet ose kthehet në negativitet, i identifikuar si "prapambetje".

Siç u përshkrua më lart, primi aktual vjetor prej 7% është i paanshëm megjithatë sipas zakonit të muajit të mëparshëm. Sikur tregtarët profesionistë të shndërroheshin në të frikësuar ose të prirur, ky tregues do të kishte rënë nën 5%.

Lexo artikullin:  Moska nuk po planifikon të ndalojë rusët nga blerja e kriptove jashtë vendit

Tregtarët kryesorë raporti afatgjatë me atë të shkurtër zbulon blerjen për stërvitje

Investitorët duhet të monitorojnë raportin e gjatë dhe të shkurtër të tregtarëve të lartë në shkëmbimet kryesore të kriptove për të matur saktësisht se si pozicionohen tregtarët e aftë. Kjo metrikë siguron një pamje të tërë të vendit efikas të tregtarëve në internet duke mbledhur informacion nga një numër i ardhshëm dhe tregje të marzhit.

Vlen të theksohet se çdo alternativë mbledh informacione për tregtarët e mëdhenj, përndryshe si rezultat i një numri metodash për të matur publicitetin e blerësit në internet. Prandaj, çdo krahasueshmëri midis një numri furnizuesish duhet të bëhet në rregullimet e aksioneve si një alternativë e numrave absolut.

Tregtarët e lartë OKEx raporti afatgjatë me atë të shkurtër u rrit nga një vend prej 8% duke favorizuar dëshirat e dëshirave në të tashmen 54%, shkalla më e lartë në dhjetë ditë. Tregtarët e derivateve të Binance, nga ana tjetër, mbanin një raport vazhdimisht 10% duke favorizuar dëshirat e gjata pavarësisht nga korrigjimi i vlerës së Bitcoin.

Të dy informacionet pohojnë se tregtarët me pakicë kanë qenë ndoshta ata që kanë ndikuar më shumë që i atribuohen pozicioneve bullish me levë të lartë. Ndërkohë, tregtarët profesionistë të dy ruanin pozicionet e tyre ose përfitonin nga vlera e zbritur në mënyrë që të shtonin pozicione të gjata.

Pikëpamjet dhe opinionet e shprehura të listuara këtu janë vetëm këto të shkrimtarit dhe në thelb nuk përsërisin pikëpamjet e CryptoPumpLajme. Çdo financim dhe blerje dhe shitje transferimi përfshin rrezik. Ju duhet të bëni analizën tuaj individuale kur bëni një zgjedhje.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju