Tregtarët duhet ta presin këtë para se të vendosin baste të gjata në Bitcoin

Tregu Bitcoin në fakt ka pasur ngritjet dhe ngritjet e tij gjatë numrit të mëparshëm të muajve. Në një përpjekje të vazhdueshme për të luftuar presionin e shitjes, norma e monedhës mbretërore në të vërtetë nuk ka qenë në gjendje të rritet përpara një numri nivelesh thelbësore për të lehtësuar shqetësimet e një tregu të zgjatur bearish. Ndërsa shitësit në të vërtetë kanë qenë të pamëshirshëm në treg, në të vërtetë është shfaqur një avancim thelbësor sepse shitja e 19 majit. Shumëllojshmëria 29,600 - 30,000 dollarë u mbajt e fortë pas një tjetër vale presioni dhe aktivizoi një tjetër tubim të BTC. Në kohën e kompozimit, BTC u tregtua me 34,732 dollarë, me 2.8% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafik 4 orë BTC

Ndërprerja e BTC nga kanali i saj në zbritje pa kostot që lëviznin mbi 4-orë 200-SMA për herë të parë sepse në fund të qershorit duke përfituar nga besimi bullish në treg, blerësit ishin në gjendje të mbanin normën mbi mesataren e tyre lëvizëse afatgjatë ndërsa BTC shtypte më shumë në tabela. Marka tjetër e rezistencës thelbësore tani qëndronte në 35,000 dollarë, megjithatë një shpërthim në rritje duket se nuk ka të ngjarë posaçërisht sepse vëllimet e tregtisë 24-orëshe u zvogëluan me 13%.

50-SMA e përditshme për të bllokuar trendin në rritje të BTC?

Duke kaluar në tabelën e përditshme (i zhgënjyer), 50-SMA e BTC, e cila në të vërtetë ka dalë e dobët sepse 19 maj, qëndroi afër rezistencës prej 35,000 dollarë. Linja tipike lëvizëse afatmesme mund të hyjë në lojë dhe të refuzojë çdo përfitim afatshkurtër - një avancim që mund të shohë tregtinë e BTC thjesht të renditur më poshtë $ 34,000 në seancat e ardhshme. Në rast të një korrigjimi të vogël, mbrojtja tjetër BTC qëndronte në një zonë ndihme prej 33,000 - 33,700 $.

arsyetim

Indeksi i Relacionit të Forcës në të vërtetë ka lëvizur brenda një kanali në rritje sepse më 20 korrik dhe tani shiti zonën e tepërt të blerë. Kjo sugjeroi që BTC mund të shohë disa veprime të lidhura në jug dhe të rivendoset para se të vazhdojë trajektoren e saj lart. Ndërsa ishte akoma mbi gjysmën, -line, Treguesi i Shtrydhjes së Momentit mbajti në mendje një ulje të momentit bullish dhe formoi një divergjencë të vogël bearish. Sidoqoftë, trendi aktual i rritjes së BTC mund të jetë ende i padëmtuar pasi presioni i blerjes ishte në rritje - diçka e përmendur nga lëvizja e drejtuar për në veri të On Balance Volume.

Lexo artikullin:  Afrikrypt Bitcoin Heist: Kundërvënia e raporteve në lidhje me vendndodhjen e drejtorëve

përfundim

Vrulli bullish mund të fryhet ndërsa BTC iu afrua markës tjetër të rezistencës thelbësore prej $ 35,000 - një vend i përforcuar nga 50-SMA i përditshëm. Vëllimet e tregtisë notuan ndërsa BTC iu afrua kësaj pengese - një gjetje që mund të çojë në disa lëvizje anash. Ndërkohë, tregtarëve iu rekomandua të luanin të sigurt dhe të prisnin BTC të afrohej një nivel më i fuqishëm i ndihmës para se të bënin ndonjë tregti të gjatë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju