Udhëtarët do të jenë në gjendje të blejnë bileta ajrore me Crypto në Venezuelë

Venezuela

Nxitja e kriptomonedhës si një metodë e shpenzimit të biletave të linjës ajrore në Venezuelë mund të jetë afër. Sipas deklaratave të bëra nga Freddy Borges, që është mbikëqyrësi i Maiquetíí a (*), organizata po funksionon Aeroporti Ndërkombëtar të rregullojë sistemin e tij të shlyerjes për të marrë disa kriptomonedhë si shlyerje për biletat e linjës ajrore, si dhe zgjidhje të ndryshme të tjera të përdorura në terminalin e fluturimit Me në këtë ndjenjë, Në përmendur: Borges

&#x 201C;

do të aktivizojë një çelës për shlyerjet e kriptomonedhës Ne sistemet e terminaleve të fluturimit si dhe detyrat industriale, në kontroll brenda &#x 201D; Sunacrip

kriptomonedhat e diskutuara që sigurisht do të mbaheshin, polici diskutoi bitcoin, pult, si dhe petro në mbarë vendin.

Ndër rëndësinë e zhvillimit të këtyre qasjeve të shlyerjes Borges ndihmon në blerjen e pushuesve që mund t'i vijnë kombit në të ardhmen. i informuar se terminali i fluturimit duhet të përparojë Ai ekzekutimin e këtyre pajisjeve të reja që pushuesit mund të përdorin. në (*) të përdorin këto kripto-monedha si qasjet e shlyerjes do të menaxhohen nga

, qeni mbikëqyrës mbarëkombëtar i kriptomonedhës.

Amongshtë ndër një nga terminalet më jetike të fluturimeve civile Sunacrip në vend, duke marrë udhëtar nga 17 vende të ndryshme globale. Aeroporti Ndërkombëtar Maiquetia në

(*) nuk është hera e parë që kriptovalutat diskutohen si qasje të mundshme të shlyerjes për biletat ajrore

Jo një kompani ajrore mbarëkombëtare e quajtur Herën e Parë

zbuloi se me siguri do të fillonte ofrimin e biletave

Kjo u kthye në Venezuelë 2019. Conviasa atë kohë, në Petros, mbikëqyrësi mbarëkombëtar i kriptomonedhës përmendi se këto procedura me siguri do të vlefshme në shumë më pak se 2 minuta. Në Joselit Ramirez, në, një linjë ajrore më të madhe mbarëkombëtare, zbuloi se sigurisht që do të miratonte shlyerjen

bitcoin për biletat e fundit

Pastaj linja ajrore e vogël Turpial Airlines, që funksionon me 3 në aeroplanë, ishte vetëm një nga kompanitë ekskluzive të linjave ajrore që prezantoi ndihmë për shlyerjet e kriptomonedhës. Lajmet e Boeing duket si rezultat i asaj që u përmend në kreun e shtetit të kombit

Lexo artikullin:  Udhëheqësi i Trupit Nigerian të Palëve të Interesit të Crypto mirëpret E-Naira-thotë se "Vjen Me Asnjë Shkop Magjik"

, kur u shqetësua se ky me siguri do të ishte viti për &#x 201C; ringjallje &#x 201D; të të gjitha sistemeve të kriptomonedhës.

Kjo, rritja e kostos së jetesës, si dhe rënia në fakt nuk kanë hequr dorë këtë vit. Nicolas Maduro 1, qeveria federale në janar përdori një ridimensionim të parave të fiat, duke ulur 6 absolutisht asnjë vlerë të saj. Megjithatë ndihmoni në shlyerjet. Në tetor, Venezueliani mendoni se jeni në gjendje

blini bileta ajrore me kriptovalutë?

Ajo që ne venezuelianët e përmendim zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.të.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju