Departamenti i Thesarit synon të "kapë DeFi" me kostot e objekteve: Jake Chervinsky

Këshilla e përgjithshme për Compound Labs, Jake Chervinsky, në të vërtetë ka këshilluar që Departamenti i Thesarit synon të "kapë" fushën DeFi përmes përcaktimeve të kriptove të përfshira në kostot e objekteve.

Departamenti i Thesarit dëshiron të "kapë DeFi" me faturën e infrastrukturës: Jake Chervinsky

Parashikimet përfundimtare të kriptomonedhës të përfshira në kostot e objekteve amerikane u kërkuan për të "kapur DeFi", thotë këshilla themelore e Compound, Jake Chervinsky.

Duke u shfaqur në podkastin e Bankës të Rrjetit më 17 gusht, Chervinsky - që është gjithashtu Kryetar i DeFi i Shoqatës Blockchain - deklaroi se sektori në fakt ishte "verbuar" nga përcaktimet e detyrimeve të taksave të kriptove të objekteve, të cilat u zbuluan thjesht 9 ditë më parë kur ishte parashikuar të kalonte nëpër senatin amerikan.

Ndërsa Chervinsky dukej se do t'u ofronte autoriteteve më të zgjedhura avantazhin e pasigurisë, duke pasur parasysh se bisedat e mëparshme në kufi me kostot e objekteve nuk kishin "asnjë lidhje me kripton", ai shoqëroi shumë qëllime më ogurzi me funksionin e Departamentit të Thesarit në ndikimin e procedurë ligjore.

Duke pranuar se ai mund të kishte vënë një "kapelë prej kallaji", Chervinsky sugjeroi që Departamenti i Thesarit po përpiqej të gjente një metodë alternative për të gjetur nevojat e mbulimit të përafërt të Sekretarit të Thesarit të mëparshëm Steve Mnuchin që kishte kërkuar në të vërtetë për të shqetësuar buxhetet kripto të vetë-ruajtura. Me

"Kjo është gjithçka për DeFi […] Ky është Departamenti i Thesarit që përpiqet të ushtrojë se si të fitojë territor mbi DeFi […] si dhe të zgjerojë gjithashtu monitorimin e tij pa arsye mbi një sistem ekonomik nga kolegët."

Cherversinky përmendi se ai ishte i arsimuar se Departamenti i Thesarit në fakt në fakt kishte kundërshtuar fillimisht vlerësuesit e rrjetit dhe programuesit e aplikacioneve softuerike nga nevojat e rrepta të mbulimit të palëve të treta nën kosto, pasi ishte i shqetësuar se rregullorja e transformuar me siguri nuk do të "kapte në mënyrë efektive DeFi".

"Kjo është arsyeja pse ne nuk mund të marrim gjuhën e ndryshuar për të kapur vetëm shkëmbimet qendrore," përfundoi ai:

“Ne e kuptuam me të vërtetë shpejt se nuk kishte qenë thjesht një keqkuptim i një ligjvënësi […] Departamenti i Thesarit në fakt kishte luajtur një funksion jetësor në hartimin e gjuhës, si dhe [duke siguruar] që çdo lloj modifikimi që sugjeruam të kthehej në Thesar Departamenti për autorizimin ose mohimin e tyre. ”

Kuptimi i Chervinsky është se Thesari kishte frikë se sektori me siguri do të sugjeronte që ofruesit e shërbimeve të likuiditetit DEX dhe gjithashtu individë të tjerë DeFi të jenë të lidhur me verifikimin e blerjeve dhe gjithashtu rrjedhimisht duhet të përjashtohen nga politika.

Lexo artikullin:  Protokolli i Përmirësimeve të Protokollit EverRise i Përqendruar në Siguri DeFi Project EverRise dhe lançohet në 3 Blockchains

"Siç e kuptoj, kjo është arsyeja pse ne pas kësaj morëm një modifikim pretendues që në veçanti deklaroi se përjashtimi është vetëm për minatorët Proof-of-Work," përfshiu Chervinsky.

"Sugjerimi që ju me siguri do të merrnit një përjashtim nga ajo që konsiderohet si faktikisht e varfër, e tmerrshme që shkakton ndryshime të mjedisit, miniera që provokojnë punën nga oqeani, por pas kësaj të mos ketë atë përjashtim për vërtetuesit e Vërtetimit të Aksioneve thjesht nuk bëri aspak ndjenjë. "

Pavarësisht se Departamenti i Thesarit u tërhoq në vendosjen e tij pasi e kuptoi se mund të mos "rrotullojë sektorin", Chervinsky theksoi se ishte i shqetësuar se autoritetet e pazgjedhura të Thesarit do të kenë ndikim të tepërt në procedurën ligjore.

"Sugjerimi që fshehurazi, prapa skenave, nuk jemi ligjvënës që po diskutojmë me […] është një politikan i paidentifikuar i fshehur në Departamentin e Thesarit - për mua, kjo është një rrethanë thellësisht e pakëndshme të jesh," tha ai.

Related: Thesar në shpëtim? Zyrtarët për të bërë të qartë udhëzimet e raportimit të detyrimeve mbi kripto tatimin në kostot e objekteve: Raport

Por Chervinsky përkujtoi arritjet e sallës së hyrjes në kripto në shtypjen prapa kundrejt përcaktimeve:

"I gjithë sektori kryesisht pa përjashtim u bashkua për të luftuar këtë […] Po, kjo kosto është një rrezik, por më jetësore ishte […] sa efikasisht sektori kishte aftësinë të mblidhej dhe gjithashtu të mbrohej në DC"

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju