Fitimet me tre shifra e bëjnë Dogecoin si dhe Ethereum Classic argëtuesit kryesorë të Q2

Bitcoin si dhe Ethereum ishin pika qendrore në Q1 por programet e informacionit DOGE, ETC si dhe MATIC ishin argëtuesit kryesorë të Q2.

Fitimet me tre shifra e bëjnë Dogecoin dhe Ethereum Classic interpretuesit kryesorë të Q2

Në fillim të vitit 2021 Bitcoin si dhe niveli Ether ishte pika qendrore pasi secila posedim u duk se arriti një rekord të ri me të gjitha kohërat çdo 24-orë, si dhe investitorët kërkuan $ 100,000 BTC si dhe 5,000 $ ETH. Shpejt përpara sot, si dhe të dy pronat janë akoma më shumë se 40% nën nivelin më të lartë të tyre me të gjitha kohërat, si dhe demat që kërkojnë objektiva të jashtëzakonshëm të normave nuk janë vend për t'u zbuluar.

Një rekord aktual nga CoinMetrics vlerësoi efikasitetin e Bitcoin, si dhe altcoins gjatë Q2 2021, si dhe ekspertët zbuluan se pavarësisht modifikimit të mprehtë të tregut të 19 majit prona të shumta përfunduan në tremujorin në eko-miqësore me Dogecoin (DOGE) duke triumfuar me një fitim prej 392%.

Ethereum Classic (ETC) si dhe Poligoni (MATIC) ishin 2 të famshmit e tjerë të shkëputur të Q2, me secilin që fitonte 297% si dhe 227% posaçërisht pavarësisht nga një rënie gati 39% në normën e Bitcoin

Rrjeti Ethereum zbulon qëndrueshmëri

Një nga përparimet më të mëdha në të gjithë tremujorin e dytë ishte shpërthimi i normës Eter nga 2 dollarë në 1,971 Prill në një dokument krejt të ri të lartë prej 1 $ në 4,362 maj para shitjes së gjerë në treg çoi në një mbyllje tremujore në $ 11, e cila qëndron për një 2,240% fitim.

CoinMetrics theksoi se norma e Eter "përfitoi nga një rritje e ripërtërirë e interesit me pakicë e cila u drejtua pjesërisht nga rritja e shpejtë e NFT-ve".

Si rezultat i rritjes së shitjes me pakicë, shumëllojshmëria e adresave që mbajnë një minimum prej 0.1 Eter u rrit nga 4.58 milion në më shumë se 5.20 milion.

Veshja e favorshme e Eterit, kur kontrastohet me uljen e konsiderueshme të Bitcoin, është gjithashtu një masë e interesit të rritur që altcoin i rangut të lartë po merr nga kapitalistët institucionalë që synojnë të degëzohen larg nga BTC.

Lexo artikullin:  Fondet e përbashkëta të Bitcoin Futures janë një lëvizje e shpejtë, megjithatë pse jo një ETF

Fitimet e Altcoin shkaktuan një ulje të Dominimit të Bitcoin

Siç u tha më parë, efikasiteti më i mirë në Q2 filloi nga DOGE, i cili u kujdes për të përfunduar tremujorin deri 392% pavarësisht nga një rënie 66% nga $ 0.74 $ e saj e të gjitha kohërave e mbajtur më 8 maj.

Sipas të dhënave, shumëllojshmëria e adresave që mbajnë një minimum prej 1 DOGE u rrit nga 3.09 milion në 1 Prill në 3.7 milion adresa në 30 Qershor. Adresat e DOGE mbetën të përmirësohen në muajin Qershor ndërsa adresat krejt të reja të Eterit në thelb fundi i majit

Si rezultat i fitimeve të bëra nga altcoins, epërsia e Bitcoin ishte deri në 45% më 30 qershor, shkalla e saj më e përballueshme duke marrë parasysh korrikun 2018.

CoinMetrics përmendi që erërat e konsiderueshme të ballafaquara me BTC ishin pjesërisht një rezultat i shtypjes së Kinës në minierat e kriptovalutave, e cila çoi në një rënie prej 50% të çmimit të hashit në Q2 në shkallën e saj më të përballueshme duke marrë parasysh atë në fund të 2019.

i lidhur: Kufizimi i minierave Bitcoin një zgjedhje e thjeshtë për Kinën, thotë shoku i Bitmain EMEA

Kjo rënie ka shumë të ngjarë të jetë afatshkurtër, si dhe çmimi hash "duhet të rimëkëmbet pasi minatorët të fillojnë të rikthehen në vendet e tyre të reja", megjithatë CoinMetrics paralajmëroi se kjo "nuk do të ndodhë brenda natës pasi do të duhet kohë për t'u ndërtuar dhe ngritën lehtësira të mjaftueshme për të akomoduar fluksin e papritur të kërkesës së re. "

Në përgjithësi, CoinMetrics si dhe ekspertë të ndryshëm të tjerë e shohin përparimin si një përparim të favorshëm për një kohë të gjatë për komunitetin ekologjik Bitcoin të drejtuar përpara.

CoinMetrics deklaroi:

"Për një periudhë afatgjatë, ky migrim masiv duhet të jetë kryesisht i dobishëm pasi do të ndihmojë që shkalla e hashit Bitcoin të shpërndahet më tej nëpër botë dhe të heqë përqendrimin e mëparshëm në Kinë. Kjo gjithashtu mund të ndihmojë në përmirësimin e ndikimit mjedisor të Bitcoin pasi minatorët në disa rajone të Kinës u mbështetën në qymyr. ”

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju