Twitter do të lejojë përdoruesit të shtojnë adresa BTC dhe ETH në profilet: Pamje të ekranit

Ndërsa informacioni është joformal në këtë fazë, drejtuesi i artikullit në Twitter Kayvon Beykpour la të kuptohet se mund të ketë një deklaratë shpejt.

Twitter do të lejojë përdoruesit të shtojnë adresa BTC dhe ETH në profilet: Pamje të ekranit

Twitter duket se po krijon performancë që bën të mundur që përdoruesit të shtojnë adresa Bitcoin dhe Ethereum në llogaritë e tyre.

Përditësimi më i ri mendohet se i përket atributit Tip Jar të Twitter - i cili u prezantua në maj të këtij viti - dhe përfshin regjistrimet që u shfaqën më parë sot se kompania me siguri do të lejonte informata për Bitcoin (BTC) për projektuesit e materialeve.

Programuesi italian celular dhe i vetë-përshkruari "rrjedhës" Alessandro Paluzzi postoi fotografi në Twitter nëSept 3 i cili zbuloi alternativat e adresave të buxhetit të BTC dhe Ethereum (ETH) në shiritin e veglave të konfigurimit të ndryshimit të aplikacionit të Twitter.

Ndërsa informacioni është joformal në këtë fazë, kryesuesi i artikujve në Twitter Kayvon Beykpour ritweetoi mesazhin e Sezonit 1 të Paluzzi në lidhje me atributin e kthimit të BTC me dritat dhe emoji "shpejt" të shigjetës.

Shefi ekzekutiv i Twitter Jack Dorsey la të kuptohej në korrik se njoftimi i BTC i përkiste strategjive të tij më gjithëpërfshirëse për të përfshirë atë të drejtë posedimi në sistem me anë të mundësive të tilla si biznesi dhe anëtarësimet.

Një rekord i 31 gushtit nga MacRumours pohoi se atributi i kthimit të BTC me siguri do të përdorë sistemin e zgjidhjes Lightning NetworkStrike Megjithatë Paluzzi në të vërtetë ka rekomanduar që "nuk është e nevojshme të lidhësh një llogari Strike" për të shtuar adresat e BTC në llogaritë individuale.

Related: Vetëm Ethereum i pamjaftueshëm për të ndërhyrë në Big Tech: Jack Dorsey

Dorsey's Square Inc në fakt ka përshkruar disa përpjekje të BTC në 2021, të përbërë nga një buxhet i asistuar i ruajtjes dhe zgjidhje DeFi të bazuara në BTC. Koncepti i arit elektronik që përdoret për të sugjeruar projektuesit e materialeve në Twitter nuk është befasuese kur konsiderohet se Dorsey është një maksimalist BTC, megjithatë përfshirja e ETH duket të jetë një rajon i pazbuluar për udhëheqësin e teknologjisë që në të vërtetë ka refuzuar veçanërisht të ketë diçka për të përfunduar me Kriptovaluta e dytë më e spikatur në të kaluarën.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju