Ukrainasit për të Tregtuar dhe Shpenzuar Ligjërisht Cryptocurrency, thotë Ministria Dixhitale

Ukrainasit që zotërojnë kriptovaluta do të përfitojnë nga ligji “& ldquo; (*) & rdquo; pasi do të paraqesë sigurinë e financuesve dhe do t'u mundësojë atyre të shkëmbejnë dhe deklarojnë ligjërisht zotërimet e tyre kripto. Për Asetet Virtuale legjislacioni do të bëjë zotërime virtuale “& ldquo; një fenomen krejtësisht ligjor dhe tipik për qeverinë federale dhe shoqërinë, ”& rdquo; The & rsquo; sUkraina e (*), Zëvendës Ministri, deklaroi në një intervistë me uebfaqen e lajmeve monetare Transformimi Dixhital. Oleksandr Bornyakov parashikon që gjithashtu të shohë një treg krejt të ri për shërbimet që mundësojnë ruajtjen, shkëmbimin dhe përdorimin e monedhave në pagesa. Minfin drafti specifikon se kriptovalutat nuk janë një mënyrë pagese në vend, do të jetë e ligjshme të paguani me kripto përmes një ndërmjetësi që siguron konvertimin e menjëhershëm në

Ukrainasit për të Tregtuar dhe Shpenzuar Ligjërisht Cryptocurrency, thotë Ministria DixhitaleOleksandr Bornyakov

Hryvnia, Edhe pse diskutuar. Bornyakov përdor të njëjtën gjë aktualisht për monedhat e huaja fiat si dollari amerikan që mund të investohen përmes një karte bankare. Kostot e posedimit virtual u votuan në leximin e parë në

The, Verkhovna Rada '& rsquo; s parlament, në Ukrainë. Dhjetor atëherë, në të vërtetë është modifikuar dhe në Që kur qershori parlamentar i Komitetit këshilloi miratimin e tij të fundit, pavarësisht kritikave nga rregullatorët në Transformimin Digjital Kyiv, qeveria federale dhe agjentët e kompanisë zbuluan një udhërrëfyes për të arritur kombinimin e kriptovaluta në vend '& rsquo; s ekonomisë brenda 3 viteve të ardhshme.Në korrik në

Shkëmbimet Crypto për Aplikoni për Lejet në Veprim gjithashtu zbuluan se shkëmbimet e kriptomonedhës do të duhet të marrin autorizime për të ofruar shërbime në Ukrainë

Oleksandr Bornyakov dhe do të inspektohet nga rregullatorët. Ukrainasit theksuan se kjo nuk është një rutinë licencimi pasi trajtimi do të jetë shumë më i lehtë. Platformat tregtare të bazuara në të, për shembull, nuk do të nevojiten për t'u regjistruar si një person juridik në vendin e huaj. Evropës Lindore '& rsquo; Thjesht do të kërkohet që të përmbushë kërkesat e veçanta të kapitalit të autorizuar. Ministri përmendi: Kuptoni që biznesi me zotërime virtuale është ndërkombëtar, kështu që nëse vendosim kushte për regjistrim në

Ne, shkëmbimet e kriptove nuk do të hyjmë në kombin tonë. Ukraina hyrja e kërkesave të konfirmimit të konsumatorit,

Lidhur me këmbënguljen e vendosur Bornyakov duhet t'i përmbahet sugjerimeve mbarëbotërore në këtë vend. “& Ldquo; Pronat e Ukrainës janë e ardhmja si për Virtualin ashtu edhe për botën & hellip; Ukraina, nëse ato janë një mjet i '& lsquo; treg i zi, & rsquo; të pastrimit të parave të gatshme, ato nuk do të përfundojnë si një novacion i zakonshëm, ”& rdquo; ai përpunoi. Megjithatë ai gjithashtu mbajti në mendje Por qeveria federale nuk bën & rsquo; nuk dëshironi të parandaloni përparimin e këtij tregu krejt të ri me një rregullim të tepërt. Ligji ukrainas i kriptove ofron lehtësinë e një organi rregullator krejt të ri-

Lexo artikullin:  Kirobo Nis një Mjet i Zgjuar i Mundësuar nga Kontrata me "Butonin e Shkëmbimit P2P"

Për Shërbimin Kombëtar të Aseteve Virtuale të Rregullimit do të jetë një firmë shtetërore krejtësisht e pavarur që do të lëshojë autorizime për biznesin kripto që funksionon në këto rregullatorë të Ukrainës, të tilla si Ministria Ekzistuese, Financat e Bankës Kombëtare (NBU), dhe Letrat me Vlerë të Ukrainës dhe Kombëtare (NSSMC) ) do të kenë detyrimet e tyre. Shembulli i Komisionit të Tregut të Aksioneve, NBU do të ofrojë mbikëqyrje për monedhat e qëndrueshme ndërsa NSSMC do të kujdeset për derivatet e kriptove. Për deklaruar se tekstet në kostot që i referohen taksës kripto dhe ndryshimet e veçanta në

Bornyakov janë akoma nën faktorë për t'u marrë parasysh dhe ka të ngjarë të dërgohen në Kodin Tatimor në Radë Qeveria federale e shtatorit dëshiron të bëjë të qartë se marrëveshjet e kriptove përjashtohen nga TVSH -ja dhe sigurojnë vetëm dallimin midis vlerave të tyre të blerjes dhe shitjes. Në fakt ka propozuar që norma e taksës për njerëzit të ulet në 5% nga 19.5% ekzistuese. Ministria Dixhitale ju besoni se e ardhmja

A do të sjellin politikat në vend kripto biznesi? Na kontaktoni në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Trego.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju