Kuptimi i suksesit të Bitcoin në tregun aktual

Bitcoin mblidhet aq shpesh, modelet ndryshojnë dhe zhvillohen nivele krejt të reja. Por ky tubim, në veçanti, ka një vlerë të madhe aktualisht për shkak të faktit se ai solli ilaç shumë të nevojshëm për rëniet e mëparshme. Në tërësi, ekziston një shenjë e fortë e një tregu në lulëzim afatshkurtër.

Bitcoin duket i suksesshëm

Për të fituar pikëpamje për këtë sukses kërkohet vëzhgimi i furnizimit të përgjithshëm të Bitcoin në të ardhura. Për herë të parë në më shumë se 45 ditë, suksesi u rrit pasi thjesht kohët e fundit arriti më së paku shtrenjtë në 12.34 milion BTC / 66% të furnizimit të përgjithshëm ekzistues. Zhytja e kësaj jave me 11.2% përfshiu 1.2 milion BTC për atë furnizim duke zhvilluar një mjedis të favorshëm për tregtarët.

Dhe që mbi 77% e rrjedhës së On është e suksesshme, natyrisht, të ardhurat do të ishin shumë më të mira. E tillë qëndron e vërtetë. Korrik uebfaqja e kuptuar e të ardhurave nga diagrami i fitimit / humbjes mund të shihet duke kontrolluar tregun. Kjo vijë e gjelbër preku 1.8 miliardë dollarë ditën tjetër në 26 korrik. Në zhytje në 83% të të ardhurave e përdori shenjën nga të ardhurat e thjeshta prej 30 milion dollarësh të

Për më tepër 25. Korrik fjalët e thjeshta, siç kuptuan të ardhurat arritën një lartësi prej 79 ditësh, ajo ndihmoi financuesit të marrin përsëri një pjesë të madhe të humbjeve me të cilat kishin qenë duke u marrë për një kohë tani. Ky, vëllimi i përgjithshëm i transferimit gjithashtu u rrit me 1.1 milion BTC në këtë 26. Zhytja e menjëhershme e Bitcoin është dëshmi e përfshirjes së shtuar nga financuesit që ndodhi me rritjen e kostos.

Bitcoin gjithashtu demonstron se sa të vëmendshëm ishin financuesit, pasi vëllimet sapo rriteshin

regjistroi një shumë të lartë prej $ 40k dhe jo më parë. Kështu zona e tregtisë Historikisht përdoret raporti MVRV (çmimi i tregut me vlerë të kuptueshme) për të krahasuar vlerësimin e zonës së një monedhe me bazën e saj të shpenzimeve në zinxhir.

  1. Lloji i hershëm i tregut shkakton tubime të tilla do të kuptohet shumë më mirë kur rrethanat e mëparshme mendohen si rekomandime.
  2. Mesi, raporti MVRV arriti në këto zona vetëm në këto raste - -
  3. Cikli i dyfishtë i demave ku kostot e fundit në një shkallë makro dhe akumulatorët e parave u kthyen në një nivel të konsiderueshëm.
Lexo artikullin:  Lojtari Grumbullon dyshemenë e kazinosë me një fitore xhekpot prej 134,000 dollarësh në lojërat Bitcoin.com

Cikli i njëhershëm ku të ardhurat e financuesve bien para kapitullimit. 'dyshe pump' pump ku vërehet lëkundje në mes të ciklit. Për më tepër, tregu kthen modelin makro dhe rifillon vrapimin e demit, një ngjashmëri me 2013-ën

mund të vërehet. (*), besimet e financuesit gjithashtu mund të bëhen të favorshme sepse NUPL zbulon që monedha mbretërore arrin më detajisht drejt thyerjes së rënies së saj prej 2 muajsh, duke arritur më afër një zone më të favorshme të mohimit të besimit. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju