Union Bank i Filipineve Piloton Shërbimin e Kujdestarisë Crypto, thotë se "Asetet dixhitale janë këtu për të qëndruar"

Union Bank i Filipineve Pilotët Shërbimi i Kujdestarisë Crypto në Pajtueshmëri me Bankën Qendrore

Union Bank i Filipineve (Unionbank), një nga institucionet më të mëdha financiare në vend, në fakt ka bashkëpunuar me Hex Trust për të pilotuar një shërbim elektronik të ruajtjes së pronës, kompania e shërbimit të ruajtjes së kriptove e prezantuar kohët e fundit.

Hex Trust jep një sistem ekskluziv të ruajtjes së kriptove të klasës bankare të quajtur Hex Safe për institucionet financiare, bankat, mbikëqyrësit e pronave, shkëmbimet dhe gjithashtu kompanitë. Ajo mban &#x 201C; mbi 100 monedha dhe gjithashtu simbole nga 10 metodat kryesore të blockchain, përveç simboleve të sigurisë dhe sigurisë përmirësuan Ethereum, Tezos, dhe gjithashtu Corda, &#x 201D; informacionin e saj në uebfaqe. Ndër kriptovalutat e qëndrueshme janë bitcoin, eter, XRP, para në para bitcoin, litecoin, monedhë binance, dhe gjithashtu të sigurta.

Fillimisht, Hex Trust sigurisht që do t'i japë kujdestarinë elektronike të pronës Unionbank &#x 2019; s punëtorët si pilot drejtuar para lëshimit të &#x 201C; një shërbim elektronik i ruajtjes së pronës elektronike plotësisht për bankën &#x 2019; s klientë, &#x 201D; informacionin e lajmeve, duke sqaruar:

Unionbank mbetet në përputhje të plotë me Bangko Sentral ng Pilipinas (BSP) në ofrimin e këtij shërbimi. Ky bashkëpunim edhe një herë e vendos Unionbank në qendër të sektorit pasi institucionet financiare fillojnë të hyjnë në fushën e pronësisë elektronike.

&#x 201C; Unionbank sheh që zona e pronësisë elektronike po rritet pasi gjithnjë e më shumë klientë dhe financues institucionalë zbulojnë pasionin në asetet elektronike dhe gjithashtu në blockchain, &#x 201D; lajmet përfshijnë.

Në fillim të vitit 2019, banka bëri tituj kur krijoi një ATM bitcoin në një nga degët e saj kryesore. &#X 201C; ATM shtrihet në Ark Makati dhe gjithashtu mund të arrihet vetëm në orën e orës së arkës, &#x 201D; një Unionbank që përshkruan lajmet BitcoinBitcoin com në atë kohë.

Henry Aguda, Unionbank &#x 2019; s teknologjia kryesore moderne dhe gjithashtu polici i procedurave, komentoi kohët e fundit:

Asetet dixhitale janë këtu për tu mbajtur, pavarësisht nëse mbeten në llojin e kriptomonedhës, NFT -ve apo aseteve të shenjuara, dhe gjithashtu ne po shohim edhe më shumë nevojë të tregut për këto.

&#x 201C; Ne jemi të kënaqur që jemi banka e parë filipinase që pilotojmë një shërbim kujdestarie për asetet elektronike për punonjësit tanë, të kujdesur nga BSP, për të siguruar që ne mund të përgatisim themelin për një sistem të sigurt dhe gjithashtu të mbrojtur për klientët &#x 2019; asetet elektronike, &#x 201D; ai përfundoi.

Lexo artikullin:  Autoritetet venezueliane mbyllin furnizimin me energji për minatorët e Bitcoin në shtetin kryesor

Çfarë konsideroni që Unionbank ofron një shërbim të ruajtjes së kriptove? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju