Adresat unike të lidhura me aplikacionet Ethereum Defi kapin 3 milion të kaluara

Adresat unike të lidhura me aplikacionet Ethereum Defi kapin 3 milion të kaluara

Sipas të dhënave nga Dune Analytics, shumëllojshmëria e përdoruesve ose adresat e dallueshme të eterumit duke përdorur defi ka kapërcyer kufirin e 3 milionëve sot. Në kohën e kompozimit, programet e informacionit janë 3,092,000 adresa të dallueshme të regjistruara me kasetë më 27 korrik. Luani '& rsquo; Pjesa e këtyre adresave buron nga platforma e decentralizuar e shkëmbimit (dex) Uniswap.

Adresat unike të lidhura me aplikacionet Ethereum Defi kapin 3 milion të kaluara

Uniswap '& rsquo; S dex aktualisht ka afërsisht 2,438,374 adresa të veçanta që përfitojnë nga procedura e tregtimit Uniswap. 'Shtë & rsquo; Vlen të kihet parasysh, megjithatë, se duke marrë parasysh që një përdorues mund të ketë më shumë se një adresë të veçantë, të dhënat mund të mendohen për mbivlerësime. Më tej, informacioni nga "& rsquo; i Dune Analytics; & ldquo; Përdoruesit e Defi me kalimin e kohës & rdquo; grafiku thjesht regjistron një foto të aplikacioneve defi të bazuara në Ethereum.

Adresat unike të lidhura me aplikacionet Ethereum Defi kapin 3 milion të kaluara

Aplikimi për huazim defi Kompleksi mban rreth 326,723 adresa të Martën dhe procedura e likuiditetit 1inch ka rreth 276,924 adresa të dallueshme. Prapa Uniswap, Compound dhe 1inch, janë aplikacione defi si Sushiswap, Balancer dhe Kyber, respektivisht.

Vlera totale e kërcyer e mbyllur $ 10B, vëllimi Dex rritet, argumentet e Defi mblidhen fitimet dy shifrore

Ndërsa tregjet e kriptovalutave panë një farë shërimi të normave sot, zotërimet e kripto defi panë rritje të konsiderueshme. Shtatë ditë më parë, vlera e përgjithshme e mbyllur (TVL) përgjatë një morie aplikacionesh defi të regjistruara nga defipulse.com zbulon se TVL ishte rreth 55 miliardë dollarë. Metrika TVL në fakt ka marrë parasysh që u rrit deri në 65 miliardë dollarë të regjistruar në 27 korrik.

Adresat unike të lidhura me aplikacionet Ethereum Defi kapin 3 milion të kaluara

Të dhënat e decentralizuara të shkëmbimit (dex) zbulojnë se ka pasur 2.33 miliardë dollarë vëllim tregtar të regjistruar në platforma të njohura dex gjatë 24 orëve të fundit. Informacioni shtatë-ditor tregon se 15 miliardë dollarë në shkëmbime në të gjithë botën u regjistruan, dhe Uniswap regjistroi 64% të këtij vëllimi.

Këto statistika përfaqësojnë platforma dex të bazuara në ETH. Paguaj "& rsquo; Vëllimi tregtar i vëllimit s ndiqet nga Sushiswap (9.6%), Kurba (7.8%) dhe 0x Native (5.5%). Shenjat Defi me origjinë nga aplikacione si Uniswap, Sushiswap dhe Aave panë fitime dyshifrore pas BTC '& rsquo; kapja e shkurtër të dielën në mbrëmje.

Lexo artikullin:  Operatori kanadez i minierës Bitcoin përballet me 7 milionë dollarë gjobë për ngritjen e termocentraleve pa leje

Çfarë mendoni për veprimin aktual defi gjatë kohëve të fundit? Le të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju