Dorezë unike për rifinancimin e hipotekave në shtëpi të mbështetur nga Bitcoin, California

Glen Oaks Escrow në fakt ka bërë rifinancimin e saj të parë të mbështetur nga BTC të një prone rezidenciale ose tregtare në San Diego

Marrëveshje unike e rifinancimit të huasë së mbështetur nga Bitcoin në Kaliforni

Një nga bizneset më të mëdha të pavarura të ruajtjes së Kalifornisë Jugore, Glen Oaks Escrow, në të vërtetë ka zbuluar rifinancimin e saj të parë të pronës rezidenciale ose tregtare me një hua të mbështetur nga Bitcoin.

Biznesi përmendi se kjo është hera e parë që një rifinancim ka përfunduar duke përdorur Bitcoin si siguri. Në deklaratën e 28 korrikut ajo përfshiu se në fakt më parë kishte ndihmuar me një sërë marrëveshjesh pronash që përdornin BTC si llojin e pagesës.

Glen Oaks Escrow, e cila filloi të pranojë pagesa Bitcoin në 2018, e sheh marrëveshjen si dëshmi se propozimi i vlerës së Bitcoin po përfundon duke qenë më i qartë për debitorët dhe institucionet financiare. Zyrtari kryesor operativ i kompanisë Joe Curtis komentoi:

"Të shohësh një huadhënës që përdor kriptomonedhën për një rifinancim na tregon se kjo metodë pagese po vazhdon të rritet në mënyrën se si përdoret dhe nga kush përdoret."

Ai përfshiu që të shihte institucionin e huadhënies në vend që blerësi i shtëpisë të përdorte BTC në një marrëveshje të patundshme "na tregon se kjo teknologji ka potencialin për të vazhduar të bëhet më e spikatur, edhe nëse ende konsiderohet e re në industrinë tonë."

Në një avancim tjetër të pronës së lidhur me kripto, një njohës i Dogecoin nga shteti amerikan i Utah në fakt ka siguruar një normë zbritje prej 10% në pronën e tij rezidenciale ose tregtare nëse blerësi paguan në DOGE.

Më 27 korrik, një stacion rajonal TELEVISION raportoi se pronari vuri në dukje shtëpinë 389,000 dollarë për shitje dhe do të pranojë 7 kripto -monedha megjithatë zgjedh Dogecoin për shkak të besimit të tij se norma e zbritjes prej 10% do të kompensohej shpejt nga mirënjohja e kostos Dogecoin. Pas përdorimit të normës së zbritjes, sasia e DOGE e nevojshme për të bërë blerjen do të ishte rreth 1.7 milion shenja me kostot aktuale.

Kthehu në vitin 2017, Crypto PumpLajmet raportuan për marrëveshjen e parë të pronës BTC që u zhvillua në Teksas

Lexo artikullin:  Guvernatori i Bankës Qendrore të Irlandës Flet Crypto, vlerëson teknologjinë "e sigurt, e decentralizuar"

Related: 5 qytete që ju lejojnë të blini prona të paluajtshme me Bitcoin

Këto 2 histori krejt të reja janë përparimet aktuale të favorshme në sektorin e pronës. Më 23 korrik, Crypto PumpLajmet raportuan se një larmi në rritje e kompanive të pronës po pranojnë pagesa në kriptomonedhë.

CEO dhe krijuesi i The Crypto Realty Group, Piper Moretti, informoi Crypto PumpLajmet se shumë blerës që blejnë prona me posedime dixhitale po marrin kredi kundrejt kriptomonedhës së tyre, kështu që ata ende mund të përfitojnë nga mbajtja e monedhave duke vënë vlerën në punë.

Në maj, u raportua se blerësit madje mund të përdorin Dogecoin për të blerë një pronë rezidenciale ose komerciale në Portugal FNTX Capital Suisse në partneritet me projektuesin e pronës rezidenciale ose komerciale me bazë në Portugali 355 Developments për të përdorur apartamente për kripto në kryeqytet, Lisbonë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju