Uniswap heq 100 argumente nga ndërfaqja e përdoruesit e përbërë nga zgjedhje dhe indekse

Shenjat sintetike dhe aksionet e tokenizuara e kanë futur atë në listën e zezë të Uniswap Labs ndërsa instalohen çështje rregulluese.

Uniswap heq 100 argumente nga ndërfaqja, duke përfshirë opsionet dhe indekset

Shkëmbimi kryesor i decentralizuar në botë, Uniswap, në të vërtetë ka zbuluar heqjen e një shumëllojshmërie të shenjave nga ndërfaqja e saj e përdoruesit të aplikacionit.

Uniswap Labs bëri deklaratën më 23 korrik, duke theksuar se argumentet ishin hequr qafe thjesht nga ndërfaqja e përdoruesit të aplikacionit, e cila procedura mbetet e pandryshueshme:

"Këto ndryshime kanë të bëjnë me ndërfaqen në app.uniswap.org - Protokolli mbetet plotësisht autonom, i pandryshueshëm dhe pa leje."

Biznesi Uniswap Labs është dizenjuesi i aplikacioneve softuer që ka ndërtuar në të vërtetë uebfaqen e aplikacioneve në internet. Pjesa e përparme është e ndryshme nga vetë procedura e Uniswap, e cila është një kod vetë-qeverisës që u lansua si një i madh publik.

Në artikull, Uniswap Labs la të kuptohet se presioni i shtuar rregullator mund të ketë ndikuar në zgjedhjen e tij, duke përmendur: "ne monitorojmë peizazhin rregullator në zhvillim". Biznesi gjithashtu shpjegoi zhvendosjen si "në përputhje me veprimet e ndërmarra nga ndërfaqet e tjera DeFi".

Shenjat që janë hequr nga ndërfaqja e përdoruesit e platformës përbëhen nga instrumente që mund të rrezikojnë të kategorizohen si letra me vlerë nga një rregullator, i përbërë nga aksione të tokenizuara, zgjedhje të shenjave, argumente të bazuara në sigurime dhe posedime artificiale nga platformat e derivateve të kriptos si Synthetix.

Shenja e mbështetur në ar, Tether Gold (XAUT), është ndër pasuritë e synuara, megjithatë, krijuesi i Uniswap Hayden Adams shoqëroi eliminimin e XAUT në kodin e gabuar. Shenjat me temë meme të përbërë nga Grumpy Cat (GRUMPY) në të vërtetë kishin zbuluar metodën e tyre në listën e zezë të Uniswap.

Përgjigja nga lagjja e kriptos pa që decentralizimi i supozuar i Uniswap vihej në pikëpyetje. Vëzhguesit e industrisë të tilla si 'ChainLinkGod' pyetën pse mbajtësit e UNI nuk morën votën për heqjen e listave, duke postuar në Twitter:

“Jo shumë informuese këtu. A u mor ky vendim përmes votës së qeverisjes? Nëse jo, kjo hap një kanaçe të tërë krimbash dhe krijon një precedent të tmerrshëm ”.

Uniswap është aktualisht shkëmbimi kryesor i decentralizuar sipas vëllimit të tregtisë, me variacionet v2 dhe v3 të procedurës duke ndihmuar me një shitje të kombinuar me vlerë 1.45 miliardë dollarë 24 orët e mëparshme.

Lexo artikullin:  Reali dixhital do të përdoret nga bankat në Brazil si kolateral për të emetuar monedhat e tyre të qëndrueshme

Related: Shqetësimi pasi 'Fondi i Arsimit DeFi' i mbështetur nga Uniswap hedh 10 milion dollarë UNI

Presioni rregullator mbi sektorin e kriptos po instalohet në të gjithë botën, me Binance dhe BlockFi vetëm kohët e fundit mbajnë tërbimin e autoriteteve përkatësisht në MB dhe SH.B.A.

Siç është raportuar nga CryptoPumpLajmet më 22 korrik, Bordi i Letrave me Vlerë të Shtetit të Teksasit në fakt u bashkua me ekuivalentët e tij në New Jersey dhe Alabama në veprim kundrejt platformës së financimit të kriptove. Vermonti në fakt ka përfunduar të jetë shteti i 4 -të që ofron një porosi kundrejt BlockFi, më 25 korrik.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju