Raportohet se Upbit shkëmbimi i parë i kriptove për t'u paraqitur me rregullatorët koreanë

Upbit është ndër shkëmbimet më të mëdha të kriptovalutave të Koresë së Jugut së bashku me Bithumb, Coinone si dhe Korbit - të cilat së bashku quhen "Katër Bigja"

Raportohet se Upbit shkëmbimi i parë i kriptove për t'u paraqitur me rregullatorët koreanë

Firma kryesore e kriptovalutave të Koresë së Jugut Upbit thuhet se ka dërguar një rekord organizimi me Njësinë Koreane të Inteligjencës Financiare (FIU).

Upbit raportoi kompaninë e saj të posedimit dixhital tek NjIF, e cila drejtohet nga autoriteti kryesor rregullator monetar i Koresë së Jugut, Komisioni i Shërbimeve Financiare (FSC). Shoferi i Upbit, Dunamu prezantoi informacionin të Premten, raportoi The Daily Economic Daily.

Upbit është ndër shkëmbimet më të mëdha të kriptovalutave të Koresë së Jugut së bashku me Bithumb, Coinone si dhe Korbit, si dhe thuhet se përfshin më shumë se 80% të tregut rajonal të kriptomonedhës. Nënkryetari i FSC, Doh Gyusang deklaroi se autoriteti përgatitet të miratojë edhe më shumë regjistrime nga një nga shkëmbimet më të spikatura të Koresë së Jugut në të ardhmen. Autoritetet deklaruan se FSC parashikon 1 ose 2 edhe më shumë shkëmbime kripto për të regjistruar regjistrime deri në fund të gushtit.

FSC nuk reagoi shpejt ndaj CryptoPumpLajmet kërkojnë vërejtje.

Autoritetet e Koresë së Jugut në të vërtetë kanë bërë thirrje që të gjitha sistemet rajonale të tregtimit të kriptove të regjistrojnë kompanitë e tyre si ofrues të posedimit dixhital para Shtatorit 24, ose të hasin një kufizim të drejtpërdrejtë në procedurat në vend. Në mënyrë që të regjistroheni në NjIF, shkëmbimet kërkojnë të krijojnë një shoqërues financiar si dhe të regjistrojnë llogari kontrolluese me emër të vërtetë për të gjithë klientët e tyre. Siç është raportuar më parë, Upbit në të vërtetë ka krijuar një konfirmim të llogarisë me emër të vërtetë me institucionin financiar rajonal neto K Bank.

Related: Binance ndalon setet e KRW në mes të shtrëngimit të udhëzimeve të shkëmbimit të kriptove në Kore

Ndërsa autoritetet monetare të Koresë së Jugut vazhdojnë të përqëndrohen në shkëmbimet më të mëdha të kriptove në lidhje me regjistrimin, sistemet më të vogla të tregtimit të kriptove me sa duket po luftojnë për t'iu përmbajtur kërkesave rajonale. Një shumëllojshmëri e shkëmbimeve të kriptove të Koresë së Jugut me përmasa më të vogla si Bitsonic si dhe CPDAX prezantuan pezullime afatshkurtra ose ndërprerje të zgjidhjes së plotë gjatë dy muajve të mëparshëm.

Lexo artikullin:  Seascape Network dhe gjithashtu Binance NFT Release Exclusive Zombie Mystery Box NFTs

Një agjent i FSC informoi CryptoPumpLajmet në fillim të gushtit se autoriteti nuk po kërkonte të mbyllte shkëmbimet me madhësi më të vogla, por në vend që të kërkonte të nxirrte akull duke përdorur llogari të paligjshme kumulative, ose llogari të emrave të huazuar në sisteme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju