Minatorët e Bitcoin Bitcoin të Shteteve të Bashkuara aplikojnë për $ 100 milion IPO për një rritje të jashtëzakonshme parash

Fokusuar në mënyrë të qëndrueshme dhe të përfshirë vertikalisht biznesin e minierave Bitcoin Stronghold Digital Mining ka aplikuar në të vërtetë për një $ 100 milion dollarë publik me Komisionin e Shkëmbimeve të Letrave me Vlerë dhe Shtetet e Bashkuara

Minatori Bitcoin Bitcoin Stronghold skedon për $ 100 milion IPO për të financuar zgjerimin masiv

Kompania e minierave Bitcoin me bazë në Pensilvani Stronghold Digital Mining ka aplikuar në të vërtetë për një $ 100 milion dollarë (IPO) me Komisionin e Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim të Shteteve të Bashkuara (SEC).

Kompania dorëzoi llojin e saj S-1 më 27 korrik dhe nëse miratohet nga SEC, Stronghold planifikon të shënojë aksionet e saj tipike të Klasës A në Tregun Global Nasdaq nën shenjën "SDIG".

Stronghold është një biznes i fokusuar në mënyrë të qëndrueshme dhe i përfshirë vertikalisht në minierat e Bitcoin që u krijua në vitin 2021. Në qershor CryptoPumpLajmet raportuan se kompania përfundoi 2 ngritje të letrave me vlerë të kapitalit personal me vlerë 105 milion dollarë.

Sipas regjistrimit të ri, Stronghold do të përdorë fondet për funksionet themelore të biznesit të tilla si "blerjet e minatorëve dhe aseteve gjeneruese të energjisë" me kompaninë që detajon strategjitë për të rritur ndjeshëm aftësinë e saj të përgjithshme të shkallës së hashit:

"Me një pjesë të të ardhurave të kësaj oferte, ne kemi ndërmend të sigurojmë edhe 27,900 minatorë të tjerë, të cilët ne parashikojmë që të sjellin kapacitetin tonë total të shpejtësisë së hashit në afërsisht 3,000 PH / s deri në Dhjetor 2021 dhe në mbi 5,300 PH / s deri në Dhjetor 2022."

Kompania përmendi që aktualisht drejton rreth 1,800 pajisje minierash kripto me një aftësi të përafërt të shpejtësisë hash prej 85 petahashes për sekondë (PH / s) dhe aktualisht ka më shumë pajisje gjatë rrugës.

Stronghold në të vërtetë ka marrë pjesë në "tre marrëveshje përfundimtare me shumë furnitorë" për të blerë më shumë se 27,000 pajisje minierash, të cilat kompania përafron se do të kenë një aftësi minimale të përgjithshme të hash-it prej 2,600 PH / s. Ai parashikon që të marrë 93% të pajisjeve në 2021, dhe 7% të mbetura të sigurohen në 2022.

Kompania drejton ato që ata i referohen si "impiante të prodhimit të energjisë me kosto të ulët, të dobishme për mjedisin" dhe minon Bitcoin duke shndërruar thëngjillin e mbeturinave në energji në një shkallë ekuivalente me hidrocentralin "në një shkallë të gjerë" dhe përafron atë për çdo Bitcoin që minierat, 200 tonë qymyr mbeturinash janë shkatërruar.

Lexo artikullin:  Raportohet se Upbit shkëmbimi i parë i kriptove për t'u paraqitur me rregullatorët koreanë

Related: Një transformim i gjelbër në minierat e kriptos? Përgjigjet e industrisë thirrje zgjimi

Fabrika e Gjenerimit Scrubgrass në Venango County është qendra e parë e kompanisë për prodhimin e energjisë dhe procedurat e gjenerimit të energjisë të kompanisë i mundësojnë asaj të rregullojë vende të mëdha toke që u shkatërruan si rezultat i tharjes së acideve të qymyrit (AMD).

Fortesa gjithashtu përmendi në dosje se ajo planifikon të strehojë pajisjet e reja të minierave në qendrën e saj ekzistuese, së bashku me në 2 impiante krejt të reja që po punon për të marrë.

Fillimisht është "Panther Creek Energy Facility" - një qendër për prodhimin e mbeturinave të qymyrit nën marrëveshje për të blerë dhe e dyta është një qendër pa emër që përdor të njëjtat teknika të riciklimit të qymyrit, të cilat Stronghold ka nën një letër qëllimi për të blerë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju