Investitorët Globalë të SHBA blenë ekspozimin e kriptove përmes fondeve të Grayscale

Kompania e investimeve aktualisht ka ekspozim të konsiderueshëm ndaj arit, mineraleve, elementëve të tokës së rrallë, naftës, si dhe depozitave të tjera të ndryshme natyrore.

Investitorët Globalë të SHBA blenë ekspozimin e kriptove përmes fondeve të Grayscale

Mbikëqyrësi i investimeve financiare me bazë në Teksas, US Global Investors, i cili raportoi 4.6 miliardë dollarë në prona nën monitorim që nga TM1 2021, ka blerë ekspozim ndaj Bitcoin.

Sipas regjistrimeve të 30 gushtit nga Komisioni Amerikan i Letrave me Vlerë dhe Komisioni i Shkëmbimit, Investitorët Globalë të SHBA përfshinë më shumë se 566,389 dollarë aksione të Trust Grayscale Bitcoin (BTC), ose GBTC, në 3 nga 8 fondet e tij të zakonshme që nga 30 qershori. firma shpenzoi 302,899 dollarë GBTC në Fondin e saj të Artë dhe Metalet e çmuara, 222,532 dollarë në Fondin e saj Botëror të Mineraleve të Çmuar, dhe gjithashtu 40,958 dollarë në Fondin e saj Global të Burimeve.

Ekspozimi ndaj Bitcoin përbën afërsisht 0.19% të pronave të internetit në fondet e siguruara vetëm nga Fondi i Arit dhe Metaleve të Çmuara ka rreth 158 milion dollarë në prona nën monitorim. Sidoqoftë, është një investim relativisht i pazakontë financiar nga një kompani që ka ekspozim të konsiderueshëm ndaj arit, mineraleve, elementëve të tokës së rrallë, naftës, si dhe depozitave të tjera të ndryshme natyrore. SHTETI I BASHKUAR Investitorët Global identifikuan GBTC si kapital tipik.

"Ky nuk është një tronditje dhe as nuk tregon një ndryshim në metodën e mbikëqyrësve të tjerë të arit që shohin kripto ose Bitcoin", tha insekti i arit Peter Schiff, i cili mbante në mend se CEO i Investitorëve Globalë të SHBA, Frank Holmes, është gjithashtu karrige ekzekutive e kompanisë së minierave të kriptove Hive Blockchain.

Holmes, një insekt ari si Schiff, në fakt më parë kishte parashikuar që kostot e Bitcoin dhe gjithashtu Eter (ETH) mund të arrijnë në $ 80,000 dhe gjithashtu $ 3,000, veçanërisht, në vitin 2021. Megjithëse Bitcoin arriti një kosto të lartë të të gjitha kohërave prej 64,899 dollarë në prill, kostoja e ETH u përpunua mbi parashikimin e CEO, duke arritur në një nivel të lartë historik prej 4,384 dollarë në maj

Related: Zhbllokimi GBTC i së dielës mbajti edhe më shumë aksione sesa rastet e qëndrimit të integruara

Lexo artikullin:  Etoro do të kufizojë shërbimet Cardano dhe Tron në SHBA për shkak të shqetësimeve rregullatore

Për çfarëdo faktori - banka mbrojtëse mbi rritjen e kostos së jetesës, duke iu përgjigjur pasionit kapitalist - kompani të ndryshme të tjera të rëndësishme investimesh kanë fituar në të vërtetë GBTC. Fondi Morgan Stanley's Insight ka rreth 928,000 aksione të Trust Bitcoin të Grayscale, dhe gjithashtu regjistrimet e SEC zbulojnë Edge Wealth Management, JPMorgan Chase, Ark Invest, dhe gjithashtu Rothschild Investment Corporation gjithashtu kanë ekspozim ndaj BTCthrough Grayscale

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju